Değerlerin gayet güzel bende 2 yıla yakındır bekliyorum hiç olmadı rahim filmi çekildi sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok bu ay ilk kez femara kullandım 3 yumurta oldu şuan 5 gün adete kasık bel ağrısı var mide yanması var merakla bekliyorumarkadaşlar bende pcos var 1 gebelik oldu klomen ile ama dusukle sonuclandi benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu 3 yıl olacak evleneli bunalıma girdim . Nasipse rahim filmi çektireceğim. Adetin 2. Günü kan verdim ekliyorum burda olan anlayandır arastirandir kendimden biliyorum yine de bi göz olsun istedim
Bende aynı durumdayim üç yıl olacak evleneli bir kimyasal gecirdim daha da olmuyor rahim filmi cektirecem ama anestesiz de nasıl olacak bilmiyorum özeller 14 bin istiyor herşey çok garip çevremde herkes bebek sahibi oldu dediğin gibi kafayı yemek uzereyimarkadaşlar bende pcos var 1 gebelik oldu klomen ile ama dusukle sonuclandi benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu 3 yıl olacak evleneli bunalıma girdim . Nasipse rahim filmi çektireceğim. Adetin 2. Günü kan verdim ekliyorum burda olan anlayandır arastirandir kendimden biliyorum yine de bi göz olsun istedim
Çok zor çok seni çok iyi anlıyorum bende öyle eşime bakıldı birsey yok bende de pcos gorunumu var klomenle yumurta büyütüp catlamasina sahit oldum ilişki de oldu ama tutmadi 8 ay falan oldu bir kere kaldım oda kanamam başladı dusuk oldu artık iyice bunaldım… Rabbim sana da bana da isteyene de nasip etsin insallahDeğerlerin gayet güzel bende 2 yıla yakındır bekliyorum hiç olmadı rahim filmi çekildi sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok bu ay ilk kez femara kullandım 3 yumurta oldu şuan 5 gün adete kasık bel ağrısı var mide yanması var merakla bekliyorum
Amin canım benim güzel haberler alalım inşallahÇok zor çok seni çok iyi anlıyorum bende öyle eşime bakıldı birsey yok bende de pcos gorunumu var klomenle yumurta büyütüp catlamasina sahit oldum ilişki de oldu ama tutmadi 8 ay falan oldu bir kere kaldım oda kanamam başladı dusuk oldu artık iyice bunaldım… Rabbim sana da bana da isteyene de nasip etsin insallah
İnsallah bebegimAmin canım benim güzel haberler alalım inşallah
Bende anestezisiz olacağım 8500 tl özel direk anestezisiz dediler ama küçük şehirdeyim çokta seçim şansım yok eskiden ağlama krizlerine girerdim yastığı suratıma kapatir kimse duymasın diye ağlardım artık ağlayamiyorum bile. Kimseye diyemiyorum da olmuyor diye daha çok sırtıma yük biniyorBende aynı durumdayim üç yıl olacak evleneli bir kimyasal gecirdim daha da olmuyor rahim filmi cektirecem ama anestesiz de nasıl olacak bilmiyorum özeller 14 bin istiyor herşey çok garip çevremde herkes bebek sahibi oldu dediğin gibi kafayı yemek uzereyim
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı şeyleri yaşıyorum eşim ne kadar takma desede dayanamiyorum bazen krizlere giriyorum evde tek kalınca filan zor yani kabullenmek zor daha doğrusu bilmiyorum ya vallahi bana da anestezili 14 bin dediler diğer türlü bedava da çekilebilir im ama dayanabilir miyim onu bilmiyomBende anestezisiz olacağım 8500 tl özel direk anestezisiz dediler ama küçük şehirdeyim çokta seçim şansım yok eskiden ağlama krizlerine girerdim yastığı suratıma kapatir kimse duymasın diye ağlardım artık ağlayamiyorum bile. Kimseye diyemiyorum da olmuyor diye daha çok sırtıma yük biniyor
Sanirim aynıyız benim eşim de takma falan derSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı şeyleri yaşıyorum eşim ne kadar takma desede dayanamiyorum bazen krizlere giriyorum evde tek kalınca filan zor yani kabullenmek zor daha doğrusu bilmiyorum ya vallahi bana da anestezili 14 bin dediler diğer türlü bedava da çekilebilir im ama dayanabilir miyim onu bilmiyom
Evet sağlık ocağında verdim bunlara bakilabiliyormus sadece rahim filminden sonra isteyeceğim dediklerinizi çok teşekkür ederimhormon testlerinize detaylı bakılmamış başka yerde baktırın lütfen bu değerlere göre sonucunuz iyi diyemeyiz amh d vitamini bunlarada bakılması lazım hamile kalabildiyseniz tüpleriniz açıktır ama gebelik şansını artırıyor mutlaka yaptırın
ben şubat 5 de hsg oldum abartıldığı kadar ağrı olmuyor yaptırın geçin ve adetin 2. 3. günü hormon testi verin adetliyken doğru çıkıyorEvet sağlık ocağında verdim bunlara bakilabiliyormus sadece rahim filminden sonra isteyeceğim dediklerinizi çok teşekkür ederimboşuna mı yaptırıyorum diyorum bazen rahim filmini 1 kez gebelik oldu diye bazen de belki vesile olur diyorum bilemiyorum..
Diyet yürüyüş ve spor yaptım havuç yedim yumurtanin çatlaması için fayda etti ama maalesef ben düşük yaptım yerleşirken yolculuk mu etkiledi naptiysa düşük yaptım doktor kilo vermeden hamile kalamassin demişti kilo vermeden hamile kaldım avakado tükettim hamilelik için etkili yürüyüş çok fayda ettiarkadaşlar bende pcos var 1 gebelik oldu klomen ile ama dusukle sonuclandi benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu 3 yıl olacak evleneli bunalıma girdim . Nasipse rahim filmi çektireceğim. Adetin 2. Günü kan verdim ekliyorum burda olan anlayandır arastirandir kendimden biliyorum yine de bi göz olsun istedim
Değerlerin gayet güzel bende 2 yıla yakındır bekliyorum hiç olmadı rahim filmi çekildi sıkıntı yok eşimde sıkıntı yok bu ay ilk kez femara kullandım 3 yumurta oldu şuan 5 gün adete kasık bel ağrısı var mide yanması var merakla bekliyorum
boluya da geldim ben Mustafa Ayhan ekiciye kendisi yoktu asistanı vardı baktı etti çocuğun olmayacak bi sebebin yok dedi gönderdi bende sinirlendim o kadar yol geldim diye (arabamız sıkıntılı biraz) sonra Düzce araştırma da bi Prof var yola vereceğime ona para veririm dedim eğer sonuç alamazsam büyük sehirlere geçeceğim artıkşimdi farkettim düzcedeymişsiniz bende boludayım imkanınız varsa ankara bilkente gidin çok detaylı araştırılıyor hsgde yapılıyor
Kilonuz falan yok bende kilo da var inostol insulin direnci olanlar için diye biliyorum bende oda kilosu olanlarda oluyor sanırım bitkisel şeylere yönelin İbrahim saracoglunun kürlere bakin derimBı de inisol çok fayda ediyor diye duydum pcosta hamilelik için burda bana çok kişi önerdi ama yurt dışında yaşıyorum ilk kanamada gittim bakmadılar idrarda silik çıkınca belki baksalardir ilaç verselerdi bebeğim benimle olurdu ikinci kanamada idrar pozitif çıkınca kan aldılar ama artık iş işten geçmişti düşük yapiyodum
Gaziantepe gitme şansın varsa çok iyi bı doktor var öneririm bir çok kişi oraya gitti ve hamile kaldı yıllardır çocuğu olmayan kişiler bile Abdullah goymen Instagrami var bakın çok iyi bı doktor Türkiyede olsaydım kendim kesin gidecemde yazı bekliyorumboluya da geldim ben Mustafa Ayhan ekiciye kendisi yoktu asistanı vardı baktı etti çocuğun olmayacak bi sebebin yok dedi gönderdi bende sinirlendim o kadar yol geldim diye (arabamız sıkıntılı biraz) sonra Düzce araştırma da bi Prof var yola vereceğime ona para veririm dedim eğer sonuç alamazsam büyük sehirlere geçeceğim artıksizde gelişme oldu mu Rahim filmi sonrasında falan
Benjm de dikkat etmem lazım bunca zaman diyete girseydim dünyanın kilosunu vermiştim ama işte ad kalınca elin ayağım titriyorDiyet yürüyüş ve spor yaptım havuç yedim yumurtanin çatlaması için fayda etti ama maalesef ben düşük yaptım yerleşirken yolculuk mu etkiledi naptiysa düşük yaptım doktor kilo vermeden hamile kalamassin demişti kilo vermeden hamile kaldım avakado tükettim hamilelik için etkili yürüyüş çok fayda etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?