- Konu Sahibi Cimcime_kiz
-
Korunmadığın için düzensizlik yaşıyo olabilirsin canım ve sitresinde çok büyük etkisi olabiliyorMerhaba kızlar anneler anne adayları;
Ben 8,5 aylık evleyim.Sadece geri çekilerek korunduk ve iki aydır korunmuyoruz.Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyoruz.Adetim düzenli ,7 gün sürüyor ve 26 günde bir adet oluyorum.Ayrıca miktar olarak dolu dolu oluyorum.Geçen ay adetim 5 gün oldu sanırım piskolojik olarak kendimi iyi hazırladım ve kendi kendime stresten geciktirdim diye düşünüyorum.Bu ay da 19 şubatta adet olmam gerekiyordu gecesine saat 00:30 civarı kahverengi leke gibi başladı sabaha kadar başlar dedim başlamadı.öğlene başladı dolu dolu oldum.çok baş ağrım vardı 2.gün arveles içtim 3.gün kesildi arveles hiç kesmiyordu beni.6 güne kadar ara ara azar azar oldum bi ara pembe kan geldi 6.güne bitti.Şimdi yine baş agrım var neden oluyor anlamıyorum.
Evet diğer ay da adet olursam bi doktora soracağım.Adetim düzenli olduğu kist falan yoktur diye hiç muayene olmadım. yumurtlama döneminde oldu genelde vucut kendini hazırlıyor olabilir şiddetli baş ağrıma çözüm bulamadım ama.Muayene olun. Tahlillerinizi yaptırın kist filan var mı baksınlar. 2 aydır deneme yapılıyorsa hamile kalamiyorum diye düşünülmez.
evet doğrudur.Ben geçen ay aget geçikince kan tahlili yaptırdım 4,22 negatif çıktı 5 in altını negatif sayıyorlarmış ama hiç olmasa 0.1 falan çıkardı falan denildi üzerine adet olamasaydım 2.kez kan tahlili verilecekti 2 katına değer çıkıyor mu diye o yüzden tecrübeli kişilere danışmak istedim.2 yıl korunmayanlar bebek isteyenler hamile kalamıyorum demiyor henüz cok erken
İlk geceden hamile kalanların devri bitti sanırım canım...
Hayırlısı olur inşallah canım ya.İstiyoruz bakalım nasipte yoksa ona da diyecek birşey yok tabi ki Allah bilir de ilk ay ciddi anlamda stres yapmıştım.Bu ay önemsemedim adetimde değişiklik hissedince sorayım dedimKorunmadığın
Korunmadığın için düzensizlik yaşıyo olabilirsin canım ve sitresinde çok büyük etkisi olabiliyor
Merhaba kızlar anneler anne adayları;
Ben 8,5 aylık evleyim.Sadece geri çekilerek korunduk ve iki aydır korunmuyoruz.Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyoruz.Adetim düzenli ,7 gün sürüyor ve 26 günde bir adet oluyorum.Ayrıca miktar olarak dolu dolu oluyorum.Geçen ay adetim 5 gün oldu sanırım piskolojik olarak kendimi iyi hazırladım ve kendi kendime stresten geciktirdim diye düşünüyorum.Bu ay da 19 şubatta adet olmam gerekiyordu gecesine saat 00:30 civarı kahverengi leke gibi başladı sabaha kadar başlar dedim başlamadı.öğlene başladı dolu dolu oldum.çok baş ağrım vardı 2.gün arveles içtim 3.gün kesildi arveles hiç kesmiyordu beni.6 güne kadar ara ara azar azar oldum bi ara pembe kan geldi 6.güne bitti.Şimdi yine baş agrım var neden oluyor anlamıyorum.
bana da gönderir misniz.2 ay bunu demek icin cok kisa bir sure. Dogru zamanda yapmiyor olabilirsin bi seyleri yanlis yapiyor olabilirsin ozelden hamile kalmayi kolaylastirmak icin yazi gonderiyorum
Ya çok teşekkür ederim kist olunca da düzenli adet olunuyormuş demek ki öğrenmiş oldummerhaba bende senin gibi 8 aydir evliyim ve 2 aydir korunmuyorum, benimde senin gibi 26 gunde bir 7 gun suruyo dolu doluyani herseyimiz ayni. Soyledigin seyler bendede oldu korunmayi biraktigimiz icin oluyo.Benim adetlerim cok duzenli olmasina ragmen bende cikolata kisti var yani her kisti olanda duzensizlik olmuyo bi doktora gorunmende fayda var. Kistim oldugu icin doktor hamile kalmalisin dedi bana 4 ay sure verdi 4 ay icjnde olmazsa ameliyatla kistimi alacaklar veya baska bi detavi uygulicaklar. Doktorum bu kistle hamile kalinabilirde kalinamayabilirde dedi o yuzden denememi onerdi olmazsa baska yollara basvuracaz dedi
Çok teşekkür ederim okudum ve uyguladım aslında bakalım hayırlısı olsun inşallah2 ay bunu demek icin cok kisa bir sure. Dogru zamanda yapmiyor olabilirsin bi seyleri yanlis yapiyor olabilirsin ozelden hamile kalmayi kolaylastirmak icin yazi gonderiyorum
banada oyle oluyo ilk gun kahverengi geliyo sonraki gun normal gelmeye basliyo hamilelik oldugunu sanmiyorum ben dun ayni sekilde oldumYa çok teşekkür ederim kist olunca da düzenli adet olunuyormuş demek ki öğrenmiş oldumşimdi de benden kahverengi leke geliyor çamur gibi ve ara ara batmalar oluyor ben anlamadım valla ne yaşadığımı müsait olduğum ilk zaman doktora gideceğim sanırım içimden bir ses hamilesin diyor ama sonra üzülürüm diye değilsin diyorum
Bu ay benim ilk defa böyle kahverengi akıntı oldu geçen ay da 5 gün gecikti kan verdim 4.22 negatif çıktı geçen ay bu ay erken gebelik testi yaptım negatif Çıktı sonra da adet oldum zaten ama bu kez gecikmedi Hadi bakalım ikimizde hamile kalırız inşallah bu arada ben folik asite de başladım geçen ay.banada oyle oluyo ilk gun kahverengi geliyo sonraki gun normal gelmeye basliyo hamilelik oldugunu sanmiyorum ben dun ayni sekilde oldumbu ay sogan suyu denicem insallah ise yarar
ben hic bisey kullanmiyorum doktor 4 ay kendiliginden dene olmazsa gel dedi son 2 ayim kaldi insallah sogan suyuyla kistimden kurtulurum ve hamile kalirim zorlu surece girmedenBu ay benim ilk defa böyle kahverengi akıntı oldu geçen ay da 5 gün gecikti kan verdim 4.22 negatif çıktı geçen ay bu ay erken gebelik testi yaptım negatif Çıktı sonra da adet oldum zaten ama bu kez gecikmedi Hadi bakalım ikimizde hamile kalırız inşallah bu arada ben folik asite de başladım geçen ay.
İnşallah canım benim ya hakkımızda hayırlısı oldun ben folik asit e kansızlık var diye başladım kuzenim ebe o dedi bana da başla gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden dedi başladım ama geçen ay başladımben hic bisey kullanmiyorum doktor 4 ay kendiliginden dene olmazsa gel dedi son 2 ayim kaldi insallah sogan suyuyla kistimden kurtulurum ve hamile kalirim zorlu surece girmeden
insallah bebislerimize kavusuruz gerci biz daha yeni basladik uzun sure ugrasip olmayanlarada bizede versin Allah cok aminİnşallah canım benim ya hakkımızda hayırlısı oldun ben folik asit e kansızlık var diye başladım kuzenim ebe o dedi bana da başla gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden dedi başladım ama geçen ay başladım
Amin canım inşallah ya allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahinsallah bebislerimize kavusuruz gerci biz daha yeni basladik uzun sure ugrasip olmayanlarada bizede versin Allah cok amin
Gonderdimbana da gönderir misniz.
bi sonraki adetin ne zaman canmAmin canım inşallah ya allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?