• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALAMIYORUM GALİBA YARDIM KIZLAR;

Hem hemen beni anlattın valla bu ay ben de baş ağrısından öldüm
Merhaba kızlar anneler anne adayları;
Ben 8,5 aylık evleyim.Sadece geri çekilerek korunduk ve iki aydır korunmuyoruz.Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyoruz.Adetim düzenli ,7 gün sürüyor ve 26 günde bir adet oluyorum.Ayrıca miktar olarak dolu dolu oluyorum.Geçen ay adetim 5 gün oldu sanırım piskolojik olarak kendimi iyi hazırladım ve kendi kendime stresten geciktirdim diye düşünüyorum.Bu ay da 19 şubatta adet olmam gerekiyordu gecesine saat 00:30 civarı kahverengi leke gibi başladı sabaha kadar başlar dedim başlamadı.öğlene başladı dolu dolu oldum.çok baş ağrım vardı 2.gün arveles içtim 3.gün kesildi arveles hiç kesmiyordu beni.6 güne kadar ara ara azar azar oldum bi ara pembe kan geldi 6.güne bitti.Şimdi yine baş agrım var neden oluyor anlamıyorum.

bi sonraki adetin ne zaman canm😊 herseyimiz ayni madem beraber bekleyelim bebimizi😊
Bir sonraki adetim adet takvimime göre 17 Mart a olacağımı gösteriyor canım benim aynen birlikte bekleyelim dün en son kahverengi leke geldi 26 günde bir olduğum için 26-14 =12.gün yumurtlama tarihi bir gün çalışıp bir gün duracağız buhün başladık bu şekilde bugün başladık 12.günü 2 Mart yumurtlamaya denk geliyor ama takvime göre 3 Mart geliyor bu sefer böyle denicez bakalım hayırlısı 😂

Aynen ben de çalışmalara devam valla biz de 4 aydır deniyoruz yok daha 😊
Biz de 2 aydır denedik bu 3.ay olucak bakalım her vücut bir olmuyormus okuduğum kadarıyla vücut kendini hamileliğe hazırlaması gerekiyormuş.Bir de kafadan atmak lazımmış bu ay olcak mı olmayacak mı diye düşünmemek gerekmiş ben ilk ay çok takmıstım kafama hatta 5 gün gecikti kan tahlili verdim 4.22 falan baya umutlanmıştım bu ay zamanında ama gecesine başladı bir de değişik değişik adet olunca yine umutlandım bugün bile test yaptım negatif Çıktı insan bekleyince umutlanıyor işte valla kaza ile hamile kalanlara hayranım şuan 😂😂😊

İnşallah canım benim ya hakkımızda hayırlısı oldun ben folik asit e kansızlık var diye başladım kuzenim ebe o dedi bana da başla gebelik düşünmeden 3 ay öncesinden dedi başladım ama geçen ay başladım
Canim betan niye öyle çıkmış ki normalde gebelik olmayan birinin betası 0.1 1.2 gibi çıkıyor.

Bir sonraki adetim adet takvimime göre 17 Mart a olacağımı gösteriyor canım benim aynen birlikte bekleyelim dün en son kahverengi leke geldi 26 günde bir olduğum için 26-14 =12.gün yumurtlama tarihi bir gün çalışıp bir gün duracağız buhün başladık bu şekilde bugün başladık 12.günü 2 Mart yumurtlamaya denk geliyor ama takvime göre 3 Mart geliyor bu sefer böyle denicez bakalım hayırlısı 😂
bende ovulasyon testi siparis verdim internetten bugun geldiler onunla denicem. Simdiye kadat telefondaki takvim uygulamasina gore yaptm olmadi belkide yumurtlama gunum farklidir ama takvim otomatik yaptigi icin o gunu gosteriyodur. Bu sefer yumurtlama gunumu ovulasyon testiylr belirlicem bakalim takvimin soyledigi gundemi olacak😊

Merhaba kızlar anneler anne adayları;
Ben 8,5 aylık evleyim.Sadece geri çekilerek korunduk ve iki aydır korunmuyoruz.Allah nasip ederse bebek sahibi olmak istiyoruz.Adetim düzenli ,7 gün sürüyor ve 26 günde bir adet oluyorum.Ayrıca miktar olarak dolu dolu oluyorum.Geçen ay adetim 5 gün oldu sanırım piskolojik olarak kendimi iyi hazırladım ve kendi kendime stresten geciktirdim diye düşünüyorum.Bu ay da 19 şubatta adet olmam gerekiyordu gecesine saat 00:30 civarı kahverengi leke gibi başladı sabaha kadar başlar dedim başlamadı.öğlene başladı dolu dolu oldum.çok baş ağrım vardı 2.gün arveles içtim 3.gün kesildi arveles hiç kesmiyordu beni.6 güne kadar ara ara azar azar oldum bi ara pembe kan geldi 6.güne bitti.Şimdi yine baş agrım var neden oluyor anlamıyorum.
Canım selamlar, ovulasyon testı onerırım ben oylelıkle hamıle kaldım

bende ovulasyon testi siparis verdim internetten bugun geldiler onunla denicem. Simdiye kadat telefondaki takvim uygulamasina gore yaptm olmadi belkide yumurtlama gunum farklidir ama takvim otomatik yaptigi icin o gunu gosteriyodur. Bu sefer yumurtlama gunumu ovulasyon testiylr belirlicem bakalim takvimin soyledigi gundemi olacak😊
Ben de diğer aya tutmazsa başlayacağım canım inşallah Buray tutar ikimizin de 😊🙏

2 ay bunu demek icin cok kisa bir sure. Dogru zamanda yapmiyor olabilirsin bi seyleri yanlis yapiyor olabilirsin ozelden hamile kalmayi kolaylastirmak icin yazi gonderiyorum
Teşekkürler çok faydalı oldu benim için..ayrıca bayılıyorum buradaki kadın dayanışmasına :KK39:

Back