Hamile Kalamiyorum Ayrılmalı Mıyım?

3 yıllık evliyim doğal yollarla yeni hamile kaldım.. Ne yaptınız hamile kalmak için sevişmekten başka? bence çocuk sahibi olmak için uğraşan insanlara haksızlık ediyorsunuz... Beslenmenize dikkat ettiniz mi siz ve eşiniz alkol sigara kullanıyorsanız azalltınız mı? yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için takviye kullandınız mı? Rahim filmi çektirdiniz mi? eşiniz spermiogram testi yaptı mı? Genel kan değerlerinize baktırdınız mı? hangi değeriniz eksikse tamamlamaya çalıştınız mı?
Yumurtlama günlerinizden emin misiniz? ovülasyon testlerinden kulanıp tam yumurtlama günlerinde mi ilişkiye girdiniz?

1 sene daha çok yeni emin olun doktorlar tedaviye bile başlamıyorlar 1 senenin altında olunca..
başlığınızı okuyunca yıllardır uğraşıyorsunuz diye düşündüm..
👏🏻👏🏻

3 yıl olcak evleneli 1 yıldır deniyoruz tam anlamıyla olmadı Rabbim henüz nasip etmedi ilk 6-7-8 ay çok zoruma gitti çok üzüldüm ama bir kez olsun elalem ne der kime nasıl açıklarım eşimden ayrılıyım gibi saçma düşüncelere girmedim. Soranlara henüz düşünmüyorum evliliğim çok güzel gidiyor gençliğin tadını çıkarıyoruz diyip kapatıyorum çenelerini, kime ne benim apış aramdan doğurmamdan.
Eşim ve ben bu konuda ilerde olmazsa evlat ediniriz hiç bir şey bizim sevgimize engel değil diye konuştuk.
bu ay doktora gittim ve sorunun nerde olduğunu anladık tedavi sürecindeyiz Rabbim ne emrettiyse o. inşallah güzel sonuçlar alırım. almazsam da sabrı öğrendim ben tevekkülü öğrendim bu süreçte. Bu kadar depresif ve stres hormonları aşırı bozuyor. Yapmayın bunu kendinize.

Kızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.
Saçmalamaya daha gençsindir bence,1 yıl evilik için nedir yanii ,biz napaım 7 yıl olcak boşanalımmı?

İçinde bulunduğun psikolojiyi anlıyorum ama 20. yüzyıldayız. Bebek sahibi olmamak boşanmak için bi sebep olmamalı. Kaldı ki gebe kalabiliyorsunuz. Ben ilk kimyasal gebeliğimden 2.5 sene sonra hamile kaldım. O da düşük oldu. 3 ay sonra yine oldu. Bu sefer de o dış gebelik oldu. Sırf o yüzden boşanılmaz. Doktora gidin. Tedavi gerektirecek bi durum varsa tedavi olun
Canım bende 3.sefer gebelik geçirdim bu sefer beta biraz daha yükseldi maalesef yine adet oldum hsg cekinecegim gün öğrendim ve kanamam başladı doktor düşük yaptığımı söyledi genetik testi verdim sonuç bekliyorum.Sen nasıl oldun ?

1 yıl henuz erken evliliğimizin keyfini çıkarın ama Allah korusun taraflardan biri çocuk çok istiyor ise ve karşı tarafın olmuyorsa kişiler ayrılmalı bence yolları açık olsun

Kızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.
Bende eşime ayrılığı teklif etmiştim o zamanlar. Haksızlık yapıyorum gibiydi tüm suç bendeydmis ben beceremiyorum hamile kalmayı sankiii.. Eşime söyledim rezil etti beni çocuk için mi evlendik sanki sen bana iyi ol yeter çocuğu olan arkadaşlarım evine gitmiyor ben Koşa koşa eve geliyorum huzurumuz var seviyoruz mutluyuz başka da birşeye gerek yok dedi. ❤️ O hiç çocuk konusunu bir gün olsun açmadı. Ama ben üstünde durdum hep oda hep ayak uydurdu bana tedaviymis, ilacmis macunmus.
Bence sizde aynı tepkiyi alırsınız. Aşkınız saygınız varsa tamamdır. Haa bide daha çok yenisiniz şimdiden bunu düşünmeyin uğraşın çabalayn tıp çok ilerledi bir sürü tedavi yöntemi var. nasibiniz bulur sizi inşallah 🤲💕

Bende eşime ayrılığı teklif etmiştim o zamanlar. Haksızlık yapıyorum gibiydi tüm suç bendeydmis ben beceremiyorum hamile kalmayı sankiii.. Eşime söyledim rezil etti beni çocuk için mi evlendik sanki sen bana iyi ol yeter çocuğu olan arkadaşlarım evine gitmiyor ben Koşa koşa eve geliyorum huzurumuz var seviyoruz mutluyuz başka da birşeye gerek yok dedi. ❤️ O hiç çocuk konusunu bir gün olsun açmadı. Ama ben üstünde durdum hep oda hep ayak uydurdu bana tedaviymis, ilacmis macunmus.
Bence sizde aynı tepkiyi alırsınız. Aşkınız saygınız varsa tamamdır. Haa bide daha çok yenisiniz şimdiden bunu düşünmeyin uğraşın çabalayn tıp çok ilerledi bir sürü tedavi yöntemi var. nasibiniz bulur sizi inşallah 🤲💕
Bende söyledim eşime zaten o da aynı sizin eşiniz gibi sinirlendi bana karşı ben seni 6 yıl sevdim bekledim. Ben seninle çocuk için evlenmedim. Niye kendini sucluyorsun belki sorun bende gibi konuşmalar yaptı. Olmazsa olmaz kendini yipratma bu kadar dedi en azından bir nebze içim rahatladı yani

Arkadaşım 1 yıl nedir ? Avrupada bu süre artık 2 yıl. Doğal gebelik zaten öyle filmlerdeki gibi çok basit bir şey de değil. Ayrıca neden tüm yükümlülüğü üzerine alıyorsun onu anlamadım ? Tamam çikolata kisti olabilir, ya eşinde de bir problem varsa ? O koydu mu elini taşın altına ? Kendine neden bu muameleyi yapıp böyle bir etiket yapıştırıyorsun ? Ayrıca çikolata kisti ile hamile kalınmayacak diye bir şey de yok. Bir çok tedavi yöntemi var günümüzde. 3 yıl uğraştım bu kadar karamsarlığa kapılmadım. Ayrıca benim de kimyasal gebeliğim var en azından hamile kalabiliyorsun. Bu kafadan çıkmanı şiddetle tavsiye ederim. He seni bu fikre eşin sürüklüyorsa, sana eksik hissettirip bu muameleyi yapıyorsa da boşanma fikrini desteklerim.
Yoo allah var eşim suruklemedi ama çoğu evliler 2-3 ayında hamile kaldığı için illaki üzülüyorsun.

Bende söyledim eşime zaten o da aynı sizin eşiniz gibi sinirlendi bana karşı ben seni 6 yıl sevdim bekledim. Ben seninle çocuk için evlenmedim. Niye kendini sucluyorsun belki sorun bende gibi konuşmalar yaptı. Olmazsa olmaz kendini yipratma bu kadar dedi en azından bir nebze içim rahatladı yani
Çok yenisiniz şimdiden stres yapmayın sizde çikolata kisti var bende de dermoid kist vardı ameliyat oldumda. Hep bekledim son çaremiz tüp bebekdi her zaman. O yüzden içim rahattı illa bir gün anne olacaktm yani 🥰 sizde sıkmayın doktorlar 2 yılı bile normal görüyor artık kiii siz 11 aydır inanın çok erken çocuk olsa bile çocuk için ilk yıl çok erken. Gezin tozun turlara çıkın ttaillere gidin eşinizle ve her zaman umudunz olsun Rabb'im büyük 🤲💜

Çok yenisiniz şimdiden stres yapmayın sizde çikolata kisti var bende de dermoid kist vardı ameliyat oldumda. Hep bekledim son çaremiz tüp bebekdi her zaman. O yüzden içim rahattı illa bir gün anne olacaktm yani 🥰 sizde sıkmayın doktorlar 2 yılı bile normal görüyor artık kiii siz 11 aydır inanın çok erken çocuk olsa bile çocuk için ilk yıl çok erken. Gezin tozun turlara çıkın ttaillere gidin eşinizle ve her zaman umudunz olsun Rabb'im büyük 🤲💜
Güzel dilekleriniz için Teşekkürler 💜

Canım bende 3.sefer gebelik geçirdim bu sefer beta biraz daha yükseldi maalesef yine adet oldum hsg cekinecegim gün öğrendim ve kanamam başladı doktor düşük yaptığımı söyledi genetik testi verdim sonuç bekliyorum.Sen nasıl oldun ?
Ay hadi ya. Niye böyle oluyor acaba ?
Ben iyiyim şu an için. Değerim sıfırlandı. Doktor 3 ay korunun dedi. Ayın 28 inde randevum var kontrol için

Ancak güçlü bir yürek güçlü evlatlar yetiştirebilir.. Kendinizde o gücü bulabiliyor musunuz?

Ay hadi ya. Niye böyle oluyor acaba ?
Ben iyiyim şu an için. Değerim sıfırlandı. Doktor 3 ay korunun dedi. Ayın 28 inde randevum var kontrol için
Bende bilmiyorum maalesef neden böyle oluyor ve üst üste olacağını tahmin etmemiştim şok geçirdim öğrenince.Doktorlarda ilk iki kimyasalı ciddiye almadılar muyane dahi etmemişlerdi devlet hastanesi olduğu için kaç aydır gidip geliyorum düşün.Doktor senin burda işin yok gebe kalabiliyorsun ama sağlıklı ilerlemiyor düşük yapıyorsun diyip genetik bölümüne gönderdi.Kanamam da uzun sürünce en son dayanamadım özele gittim.Doktor düşükler sebebiyle 3cm kist oluştuğunu söyledi üstelik.Parça kalmamış ..Tek yapman gereken genetik testi sonucunu beklemek dedi.

Bende bilmiyorum maalesef neden böyle oluyor ve üst üste olacağını tahmin etmemiştim şok geçirdim öğrenince.Doktorlarda ilk iki kimyasalı ciddiye almadılar muyane dahi etmemişlerdi devlet hastanesi olduğu için kaç aydır gidip geliyorum düşün.Doktor senin burda işin yok gebe kalabiliyorsun ama sağlıklı ilerlemiyor düşük yapıyorsun diyip genetik bölümüne gönderdi.Kanamam da uzun sürünce en son dayanamadım özele gittim.Doktor düşükler sebebiyle 3cm kist oluştuğunu söyledi üstelik.Parça kalmamış ..Tek yapman gereken genetik testi sonucunu beklemek dedi.
Anladım. İnşallah kötü bi sonuç çıkmaz testten. Benim gittiğim doktor da başka bi hastasını örnek göstermişti. 4 tane düşük yaptı. Şimdi 2 çocuğu var diye. Allahım işi işte. Elimizden geleni yapıp sonra ona bırakmak gerekiyor

Bence saçmalama eşin bisey demiyorsa sevdiğin insanı neden bırakıyorsun allah elbet verir daha yolun başındasın 10 yıl sonra bile çocuğu olan var

X