- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dramatize ettiğim yok.. ben burda acımı paylaşıyorum. Tedavi için elbette gidiyorum ama doğal yolla hamile kalmaya çalış diyorlar
Bu zayiflikla nasıl annelik yapacaksınız?
Sizin bi yardım almanız lazım. Çok fazla dert etmişsiniz. Asıl kendinize bunu yapmaya hakkınız yok. Amh değeri 0,1 olan ve burada senelerce çocuk bekleyenlere haksızlık yapıyorsunuz. Üstelik 0,1 olanlar bile artık çocuk sahibi olabiliyor. Kusura bakmayın ama saçmalıyorsunuz… kendinize gelin herşey gönlünüzce olsun.Kızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.
Birbimize çok aşığız 6 yıl boyunca severek görüşerek evlendik. Hala da sevgimiz aynı.. yani her ne kadar yeni de olsak bir kadın olarak üzülüyorum.Sanki doktorlar asla olmaz demiş gibi daha 1 yıl olmadan bosanayim diyorsanız. Bence farklı konular vardır bir psikologa gidip kendinizi rahatlatn anlatıp altında farklı şeyler cikablr. Kafanız rahat değilken zaten stresle hamile de kalamazsnz.
14 yıl sonra bebeği olan bir anne var instgrmda birinin 20 yıl sonra arada aşk varsa kafanzi öne eğip yürümenze gerek yok, kadın sadece anne olmak için var değil bu dünyada. Farklı taraftan bakıp kendinizi üzmeyin
Tedavi derken ordan bakınca şizofreni gibi mi duruyorum ben ? Benim hayatım berbat geçmişken doğacak olacak çocuğumun hayatını asla mahvetmem. Evlatlık olarak büyüyen bir bireyim. Çocuk ne demek aile ne demek en iyi ben bilirim. Psikolojik sorunlarım çok şükür ki yok. Herşeyi mahvederim ama çocuğumun hayatını asla.Ben de bunu düşündüm. Tedavi falan olmadan çocuk yapmayın Allah aşkına çocuğun da hayatını mahvetmeyin.
Gerçekten ben istiyorum... Anne olmak istiyorum canımdan bir parça olsun istiyorum.Her türlü tedaviyi deneyip olmamış gibi konuşuyorsunuz,anne olmak en başında cok büyük bir emek, sabır ister
Daha yolun başındayken psikolojiniz bu şekilde bozuluyorsa çocuktan önce bence bunun için bir psikolog ile görüşmeniz lazim.Asıl sorun şu siz anneliği hazır mısınız?Gerçekten siz mi istiyorsunuz yoksa eşiniz mutlu olur diye mi istiyorsunuz?
Hayır suç islemedim tabi ama sende anlarsın hamile birini görünce kucağında bebek gorunce hastaneye gidiyorum karınları dolu.. ister istemez insan kötü oluyorAyrıca Birinin hamile haberini alip üzülmeyi falan cok iyi anliyorum tup bebekle bebegine kavusmus biri olarak. Basin onde gezmek nedir ya sucmu isledin sen.
O zaman önce eşe ihtiyacınız olacak.Sadece bebek icin cinsellik yaşamayın.Akisina bırakın.Gerçekten ben istiyorum... Anne olmak istiyorum canımdan bir parça olsun istiyorum.
Üzülmek çare aramak ve tevekkül etmekten daha mı büyük?Birbimize çok aşığız 6 yıl boyunca severek görüşerek evlendik. Hala da sevgimiz aynı.. yani her ne kadar yeni de olsak bir kadın olarak üzülüyorum.
Tabiki değil kuranimi okuyorum 5 vakit namazımı kılıyorum her namaz sonrası dakikalarca duamı ediyorumÜzülmek çare aramak ve tevekkül etmekten daha mı büyük?
Bu aceleniz ne 11.ay Allah'a dua edin. 20 25 sene çocuğu olmayan insanlar var çocuk olmuyor diye boşanılir mi ? Olur da menopoza girene kadar olmasa bile evlat edinirsiniz.Kızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.
Hiç iyi olmadığınız kısmına katılıyorum. Şuan duygusal olarak dibe vurmuşsunuz. Ben yıllarca uğraştım 5 sene sonra evladımı kucağıma aldım. Kk ya üye olmadan önce bu kadar kişinin evlat hasreti çektiğini bilmiyordum kendi yaramı büyük sanıyordum ama burada yıllarca evlat hasreti çeken hala mücadele eden var. Yıllar sonra tedavi ile hamile kalıp bebeğini kaybedenler var. Yani yanlış anlamayın henüz çok yenisiniz. Çevre baskısı ile psikolojik olarak yıpranmışsınız.Kızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.
Hayir canim ayrilma. Esin i icin sorun olsaydi zaten o ayrilmak isterdi Allaha tevekkül et ve sifin bigun bizimde xoxugum olacak a Allahin izniyle. Vermiyorsada vwrdir sebebi. Rabbim ne diyor sizin ser olarak gorduklerinde hayir vardir , hayir gorduklerinizde ise şer. Si bilemezsiniz ben bilirim diyorKızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.