- 23 Ocak 2021
- 2.336
- 10.815
dusuncenizi anliyorum ama bunun icin cok erken ben 3 sene sonunda dusunmustum esime bunu yapmaya hakkim yok diye ancak benimde kistim var ve banada hep dogal yolla kalirsin dediler 4.yilda kaldim ve kaybettim oglumu henuz cok yeni ustelik suan bende degisik bi pskolojideyim ve bu sebebten tekrar hamile kalmayi dusunemiyorum bile kalirsam diye korkuyorum artik. ve bazen hic istemeyeckmisim gibi geliyor ama esimi dusunuyorum bende sizin gibi dusunceler gelior ama onu cok cok seviyorum bu sebebten ondan ayri kalmak istemem ona soyledgmde hep susturdi beni bu sebebten oda ayrilmayi asla kabul etmez zaten sizin esinizde kabul etmez. sizin icin cok yeni henuz drlar tedaviyi bile kabul etmiyor bir yil cok erken ilerlwyen yillarda olmazsa asilama tup bebek denersiniz ama simdi sanki yillardir olmuyromus gibi dusunmeyin coo cok saglikli insanlar bile bir yilda hemen kalamayabiliyor siz kimyasalda olsa kalabilmissiniz bu devami gelecege bi isarettirKızlar selam.. üzüntülü bir şekilde açtım bu postu 6 yıl boyunca severek görüştüğüm kişiyle evlendim. Hala da aynı sevgi içindeyim. 1 ay sonra 1 yıl olacak evliliğimiz.. Ama 11 aydır gebe kalamiyorum. Çikolata kistim var 3 cm her ay ümitle bekliyorum.. eşim çocuğu olsun çok istiyor. Heryerde başım önde geziyorum. Çevrem o hamile bu doğum yaptı vs duyunca için için ağlıyorum.. Bu ay 2 gün gecikmem oldu. Sevindim falan bugün sabaha karşı Regl oldum. Bu arada 6.ayimda gebe kaldım ama kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Asıl mevzu şu eşimden ayrılmayı düşünüyorum ona bunu yapmaya hakkım yok.. benim yüzümden o hayalinden mahrum bırakamam sizce ne yapmalıyım uyandığımdan beri ağlıyorum... Hiç iyi değilim.