Hamile kalamayanlarr!!! :(:(

turkuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.475
2
Slm arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye olduM.Bir senelik evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.Dr sorun yok diyor ne yapacağımı şaşırdım bir yol gösterin ne olur:KK43:senağlama

Eşin de kontrol edildi mi? Ovülasyon günlerini biliyor musun? Doğru günlerde ilişki çok önemli. ıstersen tüm ay dene yumurta çatladığında sadece 24 saat yaşıyor. Koca ay tam bir gün. Her ay hamile kalma şansımız %25. Doktor herşey normal dediyse de bazen boş yumurta atıyoruz, ya da hiç yumurtalmıyoruz.. Çok bilinmeyenli bir denklem senin anlayacağın.

Bekarken çok kolay sanıyordum,meğer ne kadar zormuşş yaww reglim bitince yeniden gidicem dr'a olmadı eşim gidecek aslında tam kontrolden geçmedim ama ne bileyim yaa ne yapıcam bilmiyorum off off

Ovulasyon günlerimi bilmiyorum netteki bilgilerden öğrendiğim kadarıyla denedim ama olmadı:bbo:

siklusların kaç gün sürüyor? düzenli mi? mesela 28 gün ise 14 gün çıkarıyorsun, 14. gün ovülasyon günüdür. yani 12 ile 16. günler gün aşırı ilişki olması lazım. Mümkünse sabah olması daha iyi ve yataktan hemen kalkma, en az 1 saat kalçanın altına yastık koyup yat.
Diğer bir yöntem ateş ölçme. bizim bu konuda bir başlığımız da var. oradan okuyup öğrenebilirsin. her sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateşini ölçüyorsun. ilk 2 ay sonunda kendini tanımış olursun. regl günleri ve ovülasyona kadar ateşin düşüktür, ovülasyon olduktan sonra ise 0,2 - 0,5 derece arası artış olur. ateşin yükseldiğinde şansın azalmış oluyor. siklusun düzenliyse her ay aynı günlerde ateşin yükselecektir, sen de o günden önce ilişki ile şansını artırabilirsin. akıntı takibi ve ovülasyon testleri de doğru günü bulmanı sağlar.
Bu arada eşinin sperm durumu çok önemli. spermlerin bol ve sağlıklı olması için gün aşırı ilişki öneriliyor. her gün olması şansı azaltır, çok uzun süre geçince de aynı. Eşin de sende sigara kullanıyorsanız bırakın. alkol de kullanmasın. çok sıcak duş ve sıkı pantalonlar da yasak.
tüm bu bilgileri internette bulabilirsin.

rica ederim, KK bu yüzden var, birbirimize yardımcı olmalıyız. Umarım yakında bebeğine kavuşursun

en önemlisi verici olan ALLAH...

ben 1.5 yıllık evliyim..ve hap lalarla çok uğraştım... iğneyle çok uğraştım... aşılama yaptırdım 2 kez laporoskopi hepsi ama sonuç negatif....

yani hepsi doktor kontrolünde oldu...... şimdi tüp bebek diyolar...yani en önemlisi RABBıM

canım doktora git hemen ihmal etme sakın..inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun...rabbim aratmasın.:Saruboceq:

ben 1.5 yıllık evliyim..ve hap lalarla çok uğraştım... iğneyle çok uğraştım... aşılama yaptırdım 2 kez laporoskopi hepsi ama sonuç negatif....

yani hepsi doktor kontrolünde oldu...... şimdi tüp bebek diyolar...yani en önemlisi RABBİM

canım seninde tüplerindemi sorun var?

yani hepsi doktor kontrolünde oldu...... şimdi tüp bebek diyolar...yani en önemlisi RABBİM

Herşeyin hayırlısı olsun her zaman biz ne kadar uğraşsakta Allah istediği zman verecek bebişleri kucağımıza...Dilerim en yakın zamanda olur

slm arkadaşlar.. herşeyin bir vakti saati var rabbim herşeyi en güzel şekilde ayarlamış vakti saati gelice rabbim bizim bebişlerimizide verecek inşallah. öpüyorum hepinizi..

X