inşallah canım belini niye çektirdin bende onu ilk defa duydum oda mı hamilelik için yapılıyorİnşallah hayırlısı olur kuzum bende belimi çektirmiş ama bekliyorum kasık düşmesini yeni duyuyorum
O neymis yaaa , hayatimda duymadim boyle bisey.... doktordan once cikikciya mi gidelim yani? Neden doktora gitmeye bu kadar karsisiniz ki? Ben 2 ay olmadi diye hemen doktora gittim muayenemi oldum 3. Ayda klomen kullaniyorum gayet dogal bisey kimsenin eksikligini ya da acizligini gostermiyor. Kendiniz soyluyorsunuz pcos oldugunuzu cikikci mi duzeltecek bunu? Yapmayin Allah askina! Boyle insanlara para kazandiriyorsunuz. Ilac tedavisi denediniz mi? Bir cok pcos olan kisi ilac takviyesi ile saglikli yumurtalar elde edip kisa surede hamile kalmis. Bence cikikci yerine tibbi seyleri arastirin. Umarim hepimiz en kisa zamanda saglikla hamile kaliriz.
Esselamü aleyküm ve rahmetullah..
Hanımlar hepinize hayırlı günler diliyorum öncelikle. Benim 3 yıllık bir evliliğim var ve 2 senedir de çocuk istiyoruz ancak daha hamile kalamadım. Eşimin testlerinde bi sorun çıkmadı. Ben senelerdir pcos yla mücadele ediyorum. Bundan 4–5 ay önce soğan kürü uyguladım ve daha sonrasında doktora gittiğim zaman kistlerimin olmadığını söyledi bana. Ancak hala daha hamile kalamamıştım. Daha öncesindede annemden duymuştum kasık düşmesini. Annemin de kasığı düşükmüş ve kasığını çektirdikten sonra hamile kalmış bana. Daha sonrada çevremden ve komşularımdan bu yöntemle hamile kalanları duyunca ben de gittim çıkıkçıya ve bana da kasığımın düşük olduğunu söyledi. Bende kasığımı çektirdim ve yerine getirttim. İlk aydan hamilelik olmayabilir ilk önce için temizlenir dedi bana çıkıkçı kadın. Şimdi ise bekliyorum bakalım neler olacak. Bunu bizzat benim annem yaşamış komşularım yaşamış ilk aydan hamile kalanda var ikinci ay kalanda. Bence hemen tedavilere koşmaktansa en azından bi kontrol ettirin derim buraya da gelişmeleri yazmaya devam edeceğim umarım birilerine bi yardımım dokunur.
O neymis yaaa , hayatimda duymadim boyle bisey.... doktordan once cikikciya mi gidelim yani? Neden doktora gitmeye bu kadar karsisiniz ki? Ben 2 ay olmadi diye hemen doktora gittim muayenemi oldum 3. Ayda klomen kullaniyorum gayet dogal bisey kimsenin eksikligini ya da acizligini gostermiyor. Kendiniz soyluyorsunuz pcos oldugunuzu cikikci mi duzeltecek bunu? Yapmayin Allah askina! Boyle insanlara para kazandiriyorsunuz. Ilac tedavisi denediniz mi? Bir cok pcos olan kisi ilac takviyesi ile saglikli yumurtalar elde edip kisa surede hamile kalmis. Bence cikikci yerine tibbi seyleri arastirin. Umarim hepimiz en kisa zamanda saglikla hamile kaliriz.
Aleykümselam? Nasıl çektiler peki?
Nereden bulcam ki şimdi çıkıkçıyı denemekte fayda var ama
Merhaba bizim burda da var bi kadın komşum gitmiş bir oğlu var ve şimdi ikinciye hamile ikisine de kadına gitmiş ama burda göbek düşmesi diyorlar kasık değilHangi şehirde yaşıyosunuz bilmiyorum ama etrafınızdaki yaşlı insanlar biliyor olabilir eski yöntemlerden çünkü 22 sene önce benim annem yaptırmış bana hamile kalmak için.
Göbek düşmesini de biliyorum ancak kasık düşmesiyle aynı değil bizim buralarda ama tabiki şehirden şehire yöreden yöreye isimler değişiyor. Ama göbek düşmeside gebeliğe engel oluyor bi arkadaşım da hiç sağlık sıkıntısı olmamasına rağmen hamile kalamıyordu meğersem göbeği düşükmüş yerine çektirdiği ay hamile kaldı oda.Merhaba bizim burda da var bi kadın komşum gitmiş bir oğlu var ve şimdi ikinciye hamile ikisine de kadına gitmiş ama burda göbek düşmesi diyorlar kasık değil
Bende cuma akşam gittim canım ama benim akıntım yok şuan ağrım var sadece oda kadın bikaç gün çekersin ağrıyı uzun zamandır yerinde yokmuş geldiği için ağrır dedi. Sen adetinden kaç gün sonra gittinCanim bende gittim cuma günü böyle bir teyzeye.
Benden cok afedersin baya akıntı geldi kahverengi
Sanki iltihap attim gibi geldi.bakalim faydasi olduuna inaniyorum ben gorecegiz
Ben perşembe temizlendim cuma gittim
Anladım canım benim gittiğim kadın temizlendikten 4-5 gün sonra gel dedi bende 4. Günde gittimHemen bitiminde gel dedi çünkü
Aynen ya bana da dediler git diye ben biraz çekiniyorum ne bileyim korkuyorum belki sakat felan kalırım Türkiye’de neler olmuyor belli olmazGöbek düşmesini de biliyorum ancak kasık düşmesiyle aynı değil bizim buralarda ama tabiki şehirden şehire yöreden yöreye isimler değişiyor. Ama göbek düşmeside gebeliğe engel oluyor bi arkadaşım da hiç sağlık sıkıntısı olmamasına rağmen hamile kalamıyordu meğersem göbeği düşükmüş yerine çektirdiği ay hamile kaldı oda.
İnşallah canımAynen ya bana da dediler git diye ben biraz çekiniyorum ne bileyim korkuyorum belki sakat felan kalırım Türkiye’de neler olmuyor belli olmazAllah’a bırakmışım işimi inşallah normal kendiliğinden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?