Hamile kalamayanlar

Merhabalarr. Bende Sizin gibi her ay regli dönemimde ağlayıp sızlayanlardanım malesef.Ne kadar takmayacağım desekde yine de yapamıyoruz bunlardan biri de benim.Her ay artık takmayacağım diyorum ama o regli dönemi yaklaştığında bünyem ister istemez kontrolsüz bir şekilde kasılıyor ve aklımdan bir dk bile çıkmıyor.Bu ay hasta mı olacam yoksa bebek mi var diye.Ama bana kalırsa ne kadar erken doktora gidersen psikolojik olarak o kadar erken rahatlarsinÇünkü sorun var mı yok mu bilirsin en azından.6 aydır doktora gidiyorum bu ay tüplerime bakılana kadar gergindim ama çok şükür tüplerde sorun olmadığını öğrenince ötle bi rahatladım ki şu an daha az streste hissediyorum.Sende mutlaka geç kalmadan gitmelisin doktora.Şimdeden allah gönlüne göre versin.

Günaydın hanımlaar:KK69:Son 15 falımda bebek çıkmasına rağmen aylardır hamile kalamama ne denir?:KK48:Bat pazartesi.Hadi bakalım bekle babam bekle:KK17:

Eklentiler

• IMG_5993.PNG
    IMG_5993.PNG
    402,9 KB · Görüntüleme: 111
:KK43:3 gün erken gelerek reglm beni sasırtmadı:110::KK61:
canım , üzüldüm bende, gelecek aya inşallah. dua ediyroum sana:)

"Üzülme "der MEVLANA İstediğin birşey olmuyorsa ya iyisi olacagı için...ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir....

ben çok üzüldüğümde bunu düşünürüm, kafa rahat olsun:)benim bu ay çok rahattı kafam hiç takmadım artık ne oluyorsa dedim:)

canım , üzüldüm bende, gelecek aya inşallah. dua ediyroum sana:)

"Üzülme "der MEVLANA İstediğin birşey olmuyorsa ya iyisi olacagı için...ya da gerçekten olmaması gerektiği içindir....

ben çok üzüldüğümde bunu düşünürüm, kafa rahat olsun:)benim bu ay çok rahattı kafam hiç takmadım artık ne oluyorsa dedim:)
Cnm saolasın.İlk gün kötü oldum da bugün 3.gün artık yeni aya bağladım umutları:)Aynen hersey Allahtan..İnsallah yeni yıla bebişli girerizz:KK72:

Günaydın hanımlar 17-20 arası sanslı günlerim.Dün akşamki birleşmeden sonra bu sabah duşta pembe akıntı geldi.Yumurtlama günlerim olduğu için batmalarım var.Ama henüz yumurtlama akıntım olmadı.Dus sırasında meninin bi kısmını dışarı attığımı düşünüyorum ama pembeleşmesine anlam veremedim.İnşallah bu ay tutar bizimki:)Herkese hayırlı haftalar:KK200::KK73:

Ben 36 yaşındayım eşim 52 yaşında.1 yıllık evliyim. 2 aydır bebek istiyoru. sadece 2 aydır deniyoruz. Ben ilk aydan olacagını düşünmüştüm amma 2 aydır olmayınca yaşımızdan dolayı içime kurt düştü kızlar

Saglık ocagına gidip hamileliğe hazırlık için kan testi ve idrar testi yaptırdım. T3 yüksek çıktı. 4.0. Guatr olabilecegini düşündü doktor.hastaneye git utrasonla baktır dedi. Hemen gittim. Hastanede ki doktor adetinin 4 yada 5. Günü geldi bazen bu yükselebilir adet gören kadında normal dedi.ultrason için haftaya tarih aldım.

Bundan yıllar öncede kilo alamadıgım için t3 ve t4 baktırmıstım temiz çıktı. Bu arada sağlık ocaklarında rahim kanseti testi yapıyorlar parasız onu da yaptırdım.sonuç 15 gün sonra belli olacak.siz de gidin. Çok basit ama çok önemli.

adetım yarın şimdiden belirti verdi bile. Biraz kaygıllıyım kızlar. Siz ne diyorsunuz ? Bu ade t im bitsin kadın doğuma kontrole gitmeyi düşündüm en iysi bu galiba

Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim. 15 gün boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığımda kilo yaptı. Kadın doğuma gittim ultrasonda yumurtaligimin bir tanesi tembel çıktı. Eşimden tahlil istediler normal çıktı şükür. Benden hormon testi ve rahim filmi istedi bu ay yaptıracam inş. Rahim filminden sonra baya hamile kalanlar oluyormuş.

• Beğen
Reactions: iiz
Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim. 15 gün boyunca doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığımda kilo yaptı. Kadın doğuma gittim ultrasonda yumurtaligimin bir tanesi tembel çıktı. Eşimden tahlil istediler normal çıktı şükür. Benden hormon testi ve rahim filmi istedi bu ay yaptıracam inş. Rahim filminden sonra baya hamile kalanlar oluyormuş.

Ben de gdecegim.2 aydır ollur diye düşündüm olmadı. Biraz korktum

Bugün adet oldum. Zaten kanda da olmadıgı çıktı. Ne sacma genede belki diyor insan. İlk ay hemen olur sanmıstım. İçimi korku kapladı. Adetim biter bitmez kadın doğuma gidecegim. 1 yıl bekle ondan sonra bakalım diyorlar mı kızlar yoksa hemen incelemeye bbaşlıyorlar mı?

Bugün adet oldum. Zaten kanda da olmadıgı çıktı. Ne sacma genede belki diyor insan. İlk ay hemen olur sanmıstım. İçimi korku kapladı. Adetim biter bitmez kadın doğuma gidecegim. 1 yıl bekle ondan sonra bakalım diyorlar mı kızlar yoksa hemen incelemeye bbaşlıyorlar mı?

İncelemeye gerekirse tedaviye başlıyorlar. Devlete gitme bende gittim bir şey olmadığını söylemişti. Hepimiz için hayırlısı olsun

İncelemeye gerekirse tedaviye başlıyorlar. Devlete gitme bende gittim bir şey olmadığını söylemişti. Hepimiz için hayırlısı olsun
Baska rahatsızllıklarım ıcın hep özele gıttım. Gercekten devlet doktorlarına guvenıyorum.özel sadece soyguncu. 3 kere guatır var mı dıye gıttım.t3 ve t4 baktırdıım hıcbır sey yok temız dedıler. Devlete gıttım t3 yuksek cıktı. Özelin makınalarına bıle guvenmıyorum

Kızlardesımle erkek kardesımın cocukluktan berı cok cıddı hastalıkları var inan bana devllet doktorları iyi. Ben böyle deneyımledım. Özele göz için gittim göz tembelliğini bile anlayamadı defslarc a gıttım..... özel iyi değil yanılmayın

Merhaba kızlar benimde bebeğim 8 aydır olmuyor gerekli tüm tahliller yapıldı eşimde ve bende herhangi bir sorun olmadığını gozlemleri doktor ve bugün hsg çektirdik çok şükür tüpler tıkalı değil doktorum önümüzdeki 2 ay hamile kalma olasılığımin %60 olduğunu söyledi aranızda hsg çektiren varmı arkadaşlar gerçekten daha mı kolay oluyor hamilelik

Merhaba kızlar benimde bebeğim 8 aydır olmuyor gerekli tüm tahliller yapıldı eşimde ve bende herhangi bir sorun olmadığını gozlemleri doktor ve bugün hsg çektirdik çok şükür tüpler tıkalı değil doktorum önümüzdeki 2 ay hamile kalma olasılığımin %60 olduğunu söyledi aranızda hsg çektiren varmı arkadaşlar gerçekten daha mı kolay oluyor hamilelik
Benim durumum da aynı seninki gibi, esimde de bende de sorun yok, tüplerim de açık. Haziranda hsg çekildim ama halen bebisimiz olmadı.. Senin bi an önce olur inşallah canım

Eğer yumurtalıklarında bi sorun yoksa 1 sene bekle diyolar sende gittiğinde 5 aydır deniyoruz olmuyor dersin :)

X