• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalamamaktan Bıktım Artık!

Ustune gorme olabilir diye.. ama 1 ay sonra ultrasondan baktk bisi cikmadi. Hic ihtimal yok dmi

Sanmıyorum tatlım. Üstüne görme binde bir görülen bi olay ve adetin rengi açık penbe oluyomus. 1 veya 2 gün leke şeklinde oluyomus....

ilginçmiş bayaa. Çocuk problem olmasa hicde yanasmasinlar önemli degil.. ama çocuk söz konusu olunca değişiyor hersey

Şu anda ben tavrımı koydum ben kaçıyorum.
Çocuğu da boşverdim. Nasılsa yaşım genç.
Yaş olarak benden 6 yaş büyük olan kendisi o yüzden kendisi düşünsün.

Şu anda ben tavrımı koydum ben kaçıyorum.
Çocuğu da boşverdim. Nasılsa yaşım genç.
Yaş olarak benden 6 yaş büyük olan kendisi o yüzden kendisi düşünsün.

Cok mantıklı düşünmüşsun keske konu sahibi arkadas da senin gibi düşünebilse.. cok takiyo kafasina besbelli

Cok mantıklı düşünmüşsun keske konu sahibi arkadas da senin gibi düşünebilse.. cok takiyo kafasina besbelli

Aynen canım. Sorun eşinde olduğu halde eşi takmazken o takıyor.
İşe yarasa taksın diyeceğim ama yaramıyor ki.
Umarım o da zamana bırakır.

allahtan ümit keilmez tatlım dua edin

Bisey sorabilir miyim ? Konusu degil ama.. bende iliskiye girdim fakat 17 gun sonra adet oldum tam gunumde.. hamile olma olasiligim var mi sizce ???

Ustune gorme olabilir diye.. ama 1 ay sonra ultrasondan baktk bisi cikmadi. Hic ihtimal yok dmi

ne kadar çaresiz durumdayız adet olduğumuz halde hala ya hamileysek diye düşünüyoruz kendi kendimize ağrılar yaratıyoruz..ben bu ay çok heveslendim çok ümitlendim ama yine olmadı işte dün adet oldum ve hiç bi ayda bu kadar çok üzülmemiştim dünden beri hiç iyi değilim sürekli ağlamak geliyo içimden ayların birikmesi sanırım :(

ne kadar doğru Rabbim verirse olur ama ben de hiç ümit yokken bile sanki içimde çocuk tutunuyor gibi hissediyorum kim bilir belki bu kadar isteğimizi Rabbim karşılıksız bırakmaz hayırlısıyla ama sağlıkla hep birlikte iyi günlerde böyle dua edelim arkadaşlar isterken doğru isteyelim Allah en doğru zamanı istediğimiz şu zamanlar kılar ve hepimiz yine buradan hamileyim evladım oldu diye yazarız

ne kadar çaresiz durumdayız adet olduğumuz halde hala ya hamileysek diye düşünüyoruz kendi kendimize ağrılar yaratıyoruz..ben bu ay çok heveslendim çok ümitlendim ama yine olmadı işte dün adet oldum ve hiç bi ayda bu kadar çok üzülmemiştim dünden beri hiç iyi değilim sürekli ağlamak geliyo içimden ayların birikmesi sanırım :(

:(((( sabir sabirrr

amin canım ama önce eşinle arayı düzelt tam anlamıyla sende eşinde çocuk için hazır olduğunuzda beraber doktora gider hallersiniz inşallah hakkınızda hayırlısı

sağol canım benim.. Artık hayırlısı ile olsa şu bebiş de rahatlasak :)

Back