Hamile Kalamamaktan Bıktım Artık!

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Artık eşime çocuk düşünmediğimi söyledim. Bıktım artık her ay sonu aynı şeyleri görmekten. Bu ay ovi testi bilmemene kullanmıcam. Çok yoruldum kızlar, siz nasıl ayakta kalıyorsunuz, gücünüzü koruyorsunuz? Benim eşim hiç çaba sarf etmiyor, spermide iyi değil ama hiç umrunda değil.... Bende dik duran ve onu sallamayan bir moda girdim ama bu modu sadece ona karşı tuttuyorum. Hala elim takvimde yumurtlama günü hesaplıyorum

canım benimm AALh a dua et ol ol sonrasında doktor kontrolü..sizde sorun nedir bilmiyorum ama bizde bekliyoruz ne zaman nasip edecek RABBİM bilmiyoruz hayırlısıı ayakta durmak zorundayız ama eşinle güzelce konuşş bu tek başına olacak bişey değil kiisıkıntı varmışş çaresine bakmaya çalışın..geçmiş olsunn..

Canim esine klomen kullandirtsana spermi icin. Birde keçiboynuzu pekmez icir. Faydasini göreceksiniz insallah. Sende hayit hapi kullan, hersey allahtan

Kızlar gerçekten çok yoruldum!!!! Dün sabaha kadar ağladım. Ben hayıt hapını bir ay içtim burnum çok kurudu, mecburen bıraktım. Zamanında da regl oldum. Zaten benim değerlerim de bir sorun yok. Eşimden de artık nefret etme boyutuna geldim. Adamla birlikte olabilmek için 40 takla atıyorum.. Ben bu kadar isteksiz bir adam görmedim ya Spermi için de bir şey yapmıyor maalesef. hiç bişi yemiyor

Neden ki acaba, erkek ha kendisi sonucta. Cinsellige duskun olmayan bi erkek hic duymadim gormedim. Demek varmis. Ama bunun altinda mutlaka bisey vardır. Ne bileyim biseylerden mi rahatsiz oluyo acaba veya değişik fantezilerden mi istiyor?? Bilemedim ki ne diyeyim

acaba esiniz bebek istemiyor olabilir mi? bebek istemediginden dolayi bu kadar isteksiz davranabilir bence. karsilikli konussaniz bi? neden boyle davrandigini sorsaniz.. belki de bir derdi vardir ya da siz istiyorsunuz dye hayir dememistir bebek isine?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla fantazisini de denedim, acaba beni aldatıyor mu yada baktım , +1 8 şeyler mi izliyo diye kolaçan ettim hiç bişi yoookk.....
Bir ay uğramayım nerdesin demez :S:S:S Ztn beraber olacağımız zmm da çok kısa sürer. Ben bişi anlamam pek :S:S Tek derdim çocuktu bu gidişle o da olmaz sanırım. Çok açık yazdım ama tak etti artık

sprem olayı eşinin elinde ben özel bir hastanede çalışıyorum aadamlar valla dr koşuyorki sperm kalitesine baktırayım diye valla 60 ın da +18 buzzer içen amca duydum ya eşinle bence karşılıklı konuş eminimki birkaç konuşma sonra anlar mesela acıtasyon yap bebek görünce üzül ağla falan depresif takıl bu benim eşimde acayip işe yarar shrekteki kedi gibi :2:gözlerini en acıklı ve sevimli halini takın:2:

Anlıyorum senii yok canim icini dokmussun burda ne varki.. bi muddet hic yaklasma, elbet bi ara o sana gelecektir ondada reddet bakalim ne diecek. Onun sana yaptigini sende ona yapmis olursun belki ders alir

Canim esine klomen kullandirtsana spermi icin. Birde keçiboynuzu pekmez icir. Faydasini göreceksiniz insallah. Sende hayit hapi kullan, hersey allahtan

benim eşimdede varikosel var ilaç kullanıyo ama klomen yok aralarında biz bayanların kullandığın klomenmi farklımı
bu ay bende klomen kullandım ama malesef bugün adet oldum

Her ay bekleyip umuda kapılıp sonra hayalkırıklığa yaşamak nedir iyi bilirim canım ama eşinin de sana destek olması lazım. Ben 7 aydır deniyorum ve bu sürede inanılmaz duygusallaştım ama çok şükür eşim destek oluyor teselli ediyor. Benim eşimin de hızlılık seviyesinde sorun var proxeed kullanıyor 3.ay olacak bu bir de keçiboynuzu kürü yapıyorum ama bunları onun da istemesi lazım elbette. Belki çocuk istemiyor da olabilir tabi oturup konuşmak lazım canım

benim eşimdede varikosel var ilaç kullanıyo ama klomen yok aralarında biz bayanların kullandığın klomenmi farklımı
bu ay bende klomen kullandım ama malesef bugün adet oldum

bizim kullandığımiz klomenden. Nette yaz bak erkekler için klomen diye okursun, yorumları falan.. klomen bende de etki etmemisti

Olmaz mı canım benim eşim de öyle.

Konu sahibi arkadaşım sadece senin çabalamanla olmaz ki.
Sorun sende de değilmiş zaten.
Bir şekilde eşine keçiboynuzu pekmezi yedir.
Hiç olmazsa kahvaltıda önüne koy, hatta sen de ye ki o amaçla yedirdiğini düşünmesin.

Bisey sorabilir miyim ? Konusu degil ama.. bende iliskiye girdim fakat 17 gun sonra adet oldum tam gunumde.. hamile olma olasiligim var mi sizce ???

ilginçmiş bayaa. Çocuk problem olmasa hicde yanasmasinlar önemli degil.. ama çocuk söz konusu olunca değişiyor hersey

meraba canm sıkma canını
ı zor durumdasın belli kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama evlilikte çocuk önemli fakat eşinin umrunda değilmiş sende onun gibi davran bi süre doktora gitmeyi falan bırak aklından çocuk fikrini çıkar en azından eşin bahsedene kadar senin zorunla yattığınızı söylüyosun bence sende bi süre boşla onu başka şeylere kafa yor ama onu yanlız bırakma gene beraber yatağa girip yatın umarım istediğin herşey istediğin zamanda olur

üçbucuk yıl oldu canım... Çocuk kelimesi geçsin geçmesin onun benle pek ilgisi yok Hayırlısını versin Rabbim.. hepimiz için..

üçbucuk yıl oldu canım... Çocuk kelimesi geçsin geçmesin onun benle pek ilgisi yok Hayırlısını versin Rabbim.. hepimiz için..

amin canım ama önce eşinle arayı düzelt tam anlamıyla sende eşinde çocuk için hazır olduğunuzda beraber doktora gider hallersiniz inşallah hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…