Hamile kalamamak

Bence iyi niyetle söylemiş.insan hassas olduğunu konuda herşeyi yanlış anlamaya çok müsait oluyor.ben de 31 yaşındayım bekarım.bir dönem acaba millet bekar olmama acıyacak bakıyor mu falan diye düşünürdüm ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım.bir şey söyleyip kompleksli gibi görünmediğin iyi olmuş.o da hiç sormasa daha iyiydi ama işte.demek istediğim insanlar da bizim sandığımız kadar sığ değiller artık.kendi kendimize tiplere giriyoruz çoğu zaman.

Madem o kadar zormuş bir tane çocuk yapsaymış ya ne diye 2.sini yapmış? Resmen konuşmak için konuşmuş şuursuz.
Offf sinir oluyorum boş boş konuşan insanlara. Çevresi hep pohpohladığı için empati yapmayı bilmiyor ve hep haklı sanıyor kendini

Kötü niyetli tersle

umarım bir gün sen de benim sıkıntımın benzerini ( çabalarla çözemediğin ) yaşayıp beni germezsin ne diyim sana
Boşver canım takılma böylelerine burda bu modellerden gırla var tek egolarını tatmin ettikleri yerin burası olduğunu düşünüyorum ben :) dışarda bunları takan yok burada millete sataşıyorlar senin moralini iyi tutman lazım stresi azaltman lazım seni çok iyi anlıyorum

Insanlar niye hayatınıza bu kadar karisabiliyor? Niye insanlara bu kadar soz hakki veriyorsunuz? Bizde hemen cocuk sahibi olmadik, bilerek bekledik 1-2 densiz haric kimse sormadi bile, onlarda 1 kez sorma cureti gösterebildiler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…