Hamile kalamamak

bedis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
46
11
18
34
Arkadaşlar 3 yıllık evliyim otuz küsür yaşındayım . Çocuk için tedaviye başladık . Fakat çevremin soruları beni bunaltıp üzüyor . İşyerinde iki çocuklu varlıklı bir kadın arkadaşım sordu en son , yok henüz dedim . Olmuyorsa zorlama bence çok zor bakmak ilgilenmek deyip güldü . Bırak da bunun kararını ben vereyim diyemedim Tabi önceden ben daha hiç denememişken da bu öğüdü veriyordu kötü niyetli olmayabilir ama acayip uyuz oldum ben ya

Diyemedim işte desem ben agresif olacağım orda o an . Empati yoksunu bi kadın . Ahımı aldı ama

Ay sana mı düştü çocuk kararını vermesi. Ne densiz ya mahrem alana bile müdahale ediyorlar ya pes. Tedavi gördüğünüzü kimseye söylemeyin bence. Sorana da çocuk düşünmüyoruz diyin geçin. Uyuz olmakta haklısınız ben bile sinir oldum. Allah kucağınızı boş bırakmasın, kısa sürede güzel haberler alırsınız inşallah.

Onu ne ilgilendiriyorsa bende dört yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum pozitif sonucum yok bu tarz yaklaşanlara başta cevap vermeyip üzülüyordum gelinen bu noktada bende sert şekilde cevap veriyorum biraz empati kurmak bu kadar mı zor

Terbıyesızler boşver

Allah sizede hayırlısı ile nasip etsin. Kendinizi üzmeyin moral çok önemli. Benim arkadaşımada bi ortamda tutup bi teyze eline bebek tutuşturdu(bebek görmesi gibi ev oturması ortamı düşünün bir sürü insan) al değsin sana bulaşsın doğurursun belki dedi, arkadaşım yutkundu yok ben istemiyorum daha dedi ama aslında isteyen tüp bebek denemeleri olan biriydi (yakın olanlar biliyordu). Bende teyzeye herkes bitti Allahın işinede karışıyosun şimdi dedim, bu nesil kedi gibi doğurmuyor kocasıyla geziyor, gezsin tozsun dedim. Arkadaşım bir şey diyemedi ama ben üzüntüsünü öyle hissettim ki, sizde susmayın herkes haddini bilsin. Böyleleri bilerek acıtmak için yapıyor

Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin, insanlar haddini aşmayı çok seviyor ilaçlar ve psikolojik olarak iyi olmadığım bir dönemde bir tanıdık kaç aylık hamilesin dedi bende 15 dedim dalga mı geçiyorsun benimle diye söyleyince de evet sanane benim kilomdan sen mi yediğim içtiğimi alıyorsun dedi şu an görüşmüyoruz bu süreç insabkarı da bize anlattı

Ben 11 yıl sonra anne oldum nelerle karşılaştım bilemezsin insanlar merakları yüzünden karşısındaki insanı paramparça ediyorlar bazen. kendini üzme kulak arkası et bu tarz yorumları .bir keresinde çalıştığım yerde bı erkeğin densizce sorularına maruz kaldım

ya insanlar o kadar arsız ve densiz ki cevap verince biz ukala oluyoruz pes yani . İsabet olmuş

Ben ettiklerini bulmalarını diliyorum ya yanlarına kalmasın

Bana da her gittiğin ortamda soruyorlar . Bir komşu var ona gitmek istemiyorum tatillerde. Nasılsın iyi misin demez ilk sorusu bu olur meraklı melahat

olmuyor değil düşünmüyoruz de sorana asla özel hayatın ile ilgili bilgi verme milletn agzı torba degıl işte ona mı dustu kararını vermek..
ben tüp bebek sürecinden gectım kmyasal oldu olmadı daha sonra kendiliğinden gebelk elde ettm kızım daha 2 yasındayken ailede yakın bildiğim ama tabiki niyeti kötü olan biri(eltimi diyolar ondan) sürekli ikinciyi dusubmuyomusunz kız büyüdü diye sormaya basladı cevabım hep kısa ve net hayır dusunmuyoruz oldu herkese sor bnu bana sorma belki deniyoruz olmuyor ve ben bir araya geldıgımzde bu soruyu sureklı düzenli aralıklarla sormasından aşırı rahatsız oldum saymadım bile siz dusunun en sonunda icimden dedim bigün hamile kalaym baskasndan duyacaksn soylemıcem bile gercektende öyle oldu kızım 3,5 yasnda gebe kaldm ay cok sevndm hadi hayrlı olsn demek oldu ama o 1 sene ıcınde duzenli sordu ve 29 haftalk oldum gebeliğime dair bi soru dahi sormadıı çenesi kapandı en azından ona şükrediyorum :))

Bana da her gittiğin ortamda soruyorlar . Bir komşu var ona gitmek istemiyorum tatillerde. Nasılsın iyi misin demez ilk sorusu bu olur meraklı melahat
Çocuk istemiyoruz gezip tozuyoruz deyin. Daha da uzatırsa bu bizi ilgilendirir deyip kestirip atın, konuşturmayın kimseyi. Aman kırılmasınlar derken siz kırılıyorsunuz. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Böyle dangoz insaları boğasım geliyor. Sanane kardeşim ben doğurcam sen mi bakıcan sanki. Kapat kulaklarını canım benim hepsine kapat tabiri caizse he de geç gitsin. Allah inşallah tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…