Arkadaşlar 3 yıllık evliyim otuz küsür yaşındayım . Çocuk için tedaviye başladık . Fakat çevremin soruları beni bunaltıp üzüyor . İşyerinde iki çocuklu varlıklı bir kadın arkadaşım sordu en son , yok henüz dedim . Olmuyorsa zorlama bence çok zor bakmak ilgilenmek deyip güldü . Bırak da bunun kararını ben vereyim diyemedimTabi önceden ben daha hiç denememişken da bu öğüdü veriyordu kötü niyetli olmayabilir ama acayip uyuz oldum ben ya
[/QUOTE niye diyemedin? Çatır çatır cevap ver. Tedavi gördüğünü söyleme kimseye.
Terbıyesızler boşverArkadaşlar 3 yıllık evliyim otuz küsür yaşındayım . Çocuk için tedaviye başladık . Fakat çevremin soruları beni bunaltıp üzüyor . İşyerinde iki çocuklu varlıklı bir kadın arkadaşım sordu en son , yok henüz dedim . Olmuyorsa zorlama bence çok zor bakmak ilgilenmek deyip güldü . Bırak da bunun kararını ben vereyim diyemedimTabi önceden ben daha hiç denememişken da bu öğüdü veriyordu kötü niyetli olmayabilir ama acayip uyuz oldum ben ya
Allah sizede hayırlısı ile nasip etsin. Kendinizi üzmeyin moral çok önemli. Benim arkadaşımada bi ortamda tutup bi teyze eline bebek tutuşturdu(bebek görmesi gibi ev oturması ortamı düşünün bir sürü insan) al değsin sana bulaşsın doğurursun belki dedi, arkadaşım yutkundu yok ben istemiyorum daha dedi ama aslında isteyen tüp bebek denemeleri olan biriydi (yakın olanlar biliyordu). Bende teyzeye herkes bitti Allahın işinede karışıyosun şimdi dedim, bu nesil kedi gibi doğurmuyor kocasıyla geziyor, gezsin tozsun dedim. Arkadaşım bir şey diyemedi ama ben üzüntüsünü öyle hissettim ki, sizde susmayın herkes haddini bilsin. Böyleleri bilerek acıtmak için yapıyorOnu ne ilgilendiriyorsa bende dört yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum pozitif sonucum yok bu tarz yaklaşanlara başta cevap vermeyip üzülüyordum gelinen bu noktada bende sert şekilde cevap veriyorum biraz empati kurmak bu kadar mı zor
Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin, insanlar haddini aşmayı çok seviyor ilaçlar ve psikolojik olarak iyi olmadığım bir dönemde bir tanıdık kaç aylık hamilesin dedi bende 15 dedim dalga mı geçiyorsun benimle diye söyleyince de evet sanane benim kilomdan sen mi yediğim içtiğimi alıyorsun dedi şu an görüşmüyoruzAllah sizede hayırlısı ile nasip etsin. Kendinizi üzmeyin moral çok önemli. Benim arkadaşımada bi ortamda tutup bi teyze eline bebek tutuşturdu(bebek görmesi gibi ev oturması ortamı düşünün bir sürü insan) al değsin sana bulaşsın doğurursun belki dedi, arkadaşım yutkundu yok ben istemiyorum daha dedi ama aslında isteyen tüp bebek denemeleri olan biriydi (yakın olanlar biliyordu). Bende teyzeye herkes bitti Allahın işinede karışıyosun şimdi dedim, bu nesil kedi gibi doğurmuyor kocasıyla geziyor, gezsin tozsun dedim. Arkadaşım bir şey diyemedi ama ben üzüntüsünü öyle hissettim ki, sizde susmayın herkes haddini bilsin. Böyleleri bilerek acıtmak için yapıyor
Senden bi talebim yok gerdiyse okuma geçBu konuda bizden talebiniz nedir? Bu kısım beni gerdi biraz .................
ya insanlar o kadar arsız ve densiz ki cevap verince biz ukala oluyoruz pes yani . İsabet olmuşRabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlar nasip etsin, insanlar haddini aşmayı çok seviyor ilaçlar ve psikolojik olarak iyi olmadığım bir dönemde bir tanıdık kaç aylık hamilesin dedi bende 15 dedim dalga mı geçiyorsun benimle diye söyleyince de evet sanane benim kilomdan sen mi yediğim içtiğimi alıyorsun dedi şu an görüşmüyoruzbu süreç insabkarı da bize anlattı
Ben ettiklerini bulmalarını diliyorum ya yanlarına kalmasınBen 11 yıl sonra anne oldum nelerle karşılaştım bilemezsin insanlar merakları yüzünden karşısındaki insanı paramparça ediyorlar bazen. kendini üzme kulak arkası et bu tarz yorumları .bir keresinde çalıştığım yerde bı erkeğin densizce sorularına maruz kaldım
Bana da her gittiğin ortamda soruyorlar . Bir komşu var ona gitmek istemiyorum tatillerde. Nasılsın iyi misin demez ilk sorusu bu olur meraklı melahatAllah sizede hayırlısı ile nasip etsin. Kendinizi üzmeyin moral çok önemli. Benim arkadaşımada bi ortamda tutup bi teyze eline bebek tutuşturdu(bebek görmesi gibi ev oturması ortamı düşünün bir sürü insan) al değsin sana bulaşsın doğurursun belki dedi, arkadaşım yutkundu yok ben istemiyorum daha dedi ama aslında isteyen tüp bebek denemeleri olan biriydi (yakın olanlar biliyordu). Bende teyzeye herkes bitti Allahın işinede karışıyosun şimdi dedim, bu nesil kedi gibi doğurmuyor kocasıyla geziyor, gezsin tozsun dedim. Arkadaşım bir şey diyemedi ama ben üzüntüsünü öyle hissettim ki, sizde susmayın herkes haddini bilsin. Böyleleri bilerek acıtmak için yapıyor
olmuyor değil düşünmüyoruz de sorana asla özel hayatın ile ilgili bilgi verme milletn agzı torba degıl işte ona mı dustu kararını vermek..Arkadaşlar 3 yıllık evliyim otuz küsür yaşındayım . Çocuk için tedaviye başladık . Fakat çevremin soruları beni bunaltıp üzüyor . İşyerinde iki çocuklu varlıklı bir kadın arkadaşım sordu en son , yok henüz dedim . Olmuyorsa zorlama bence çok zor bakmak ilgilenmek deyip güldü . Bırak da bunun kararını ben vereyim diyemedimTabi önceden ben daha hiç denememişken da bu öğüdü veriyordu kötü niyetli olmayabilir ama acayip uyuz oldum ben ya
Çocuk istemiyoruz gezip tozuyoruz deyin. Daha da uzatırsa bu bizi ilgilendirir deyip kestirip atın, konuşturmayın kimseyi. Aman kırılmasınlar derken siz kırılıyorsunuz. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBana da her gittiğin ortamda soruyorlar . Bir komşu var ona gitmek istemiyorum tatillerde. Nasılsın iyi misin demez ilk sorusu bu olur meraklı melahat
Böyle dangoz insaları boğasım geliyor. Sanane kardeşim ben doğurcam sen mi bakıcan sanki. Kapat kulaklarını canım benim hepsine kapat tabiri caizse he de geç gitsin. Allah inşallah tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin sanaArkadaşlar 3 yıllık evliyim otuz küsür yaşındayım . Çocuk için tedaviye başladık . Fakat çevremin soruları beni bunaltıp üzüyor . İşyerinde iki çocuklu varlıklı bir kadın arkadaşım sordu en son , yok henüz dedim . Olmuyorsa zorlama bence çok zor bakmak ilgilenmek deyip güldü . Bırak da bunun kararını ben vereyim diyemedimTabi önceden ben daha hiç denememişken da bu öğüdü veriyordu kötü niyetli olmayabilir ama acayip uyuz oldum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?