yazdığından gördüğüm senin FSH değerin 8,44, sanıyorum referans aralığı 2-10 yada bunlara yakın, 10'un üzerinde olunca risk olduğu söyleniyor ama
bununla ilgili çeşitli bilgiler de mevcut. Ben teyit amacıyla bugün Ankaranın en iyi laboratuvarına gidip tekrar bir ölçtürmek istedim oradaki bayan dr. ile görüştüm
bana verdiği bilgilerden sonra yaptırmaktan vazgeçip kafam karışmasın diye geri döndüm.
özetle bu değerin farklılık gösterebileceğiydi söylediği, öncekinde de adetin 3. günü olduğunu
bugunde 3. günümde olduğum için yaptırmak istediğimi söyledim ama dediğim gibi
vazgeçtim sonra yaşlada ilgili ben 34 yaşındayım ve artı olarak yumurtalık rezervi düşükmüş
senin durumun tamamen farklı olabilir canım
birde ilaç verdi demişsin ne ilacı bu[/QUOT
ilaç yumurtlamayı artırıcı ya da destekleyici nitelikte galiba 3 gün sonrada yumurtalıklardaki gelişmeye bakacak sanırım bende buraya 1 sene oldu geleli Ankaradaydım oraların kıymetini buraya gelince anladım doktorlarada kızamıyorum halleri ortada çok yoğunlar işte bu nedenlerle inşallah hayırlısıyla çok uzamadan hamile kalabilirim yada Ankaraya gelicem doktor için burada hiç içime sinmiyor ister istemez strese de giriyorum
ya bide bişey sormak istiyorum benim adet sancılrım çok olmuştur araştırldı primer bişey dediler bebek olunca geçicekmiş rahim yumurtalıklar iyi diyorlar karından ultrasonla yapılan muayenede acaba sancılı adet görmem mi gebeliği engelliyor?