- 19 Şubat 2018
- 1.422
- 1.005
- 37
Yaa evet durumunuz yakınmış ocağa kadar bekleyip bende tedaviye başlamak istiyorum artık. Inşallah sizde en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
amin inşallah canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet durumunuz yakınmış ocağa kadar bekleyip bende tedaviye başlamak istiyorum artık. Inşallah sizde en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
aynı durumdayız sanırım .gecen yıl ben de mayıs ayında kürtaj oldum bir daha gebelik yaşamadım amh 0,87 çıktı. doktor yumurta rezervin baya düşmüş ama sıkıntı yapma böyle de gebelik olur dedi. Bakalım 15 20 gün sonra rahim filmi çekileceğim onda sonuç ne olacakYarın ultrason randevum var sonra doktora göstericem. 1 kere hamile kaldım ben kürtaj olmak zorunda kaldım.kalbi durdu.1 hafta önce bi doktora gittim beni cok korkuttu bugün yaptırdım testleri . Diğer doktor tüp bebek olur sana sadece demişti. Mayıstan beri korunmuyorum ekim 2018 de kürtaj oldum
Fsh kaçtı canım senin? Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar var inşallah sende kalırsın hemen. AMH bakmadı benim doktorum . Haftaya özel hastaneye gidicem bakalım o doktor ne diyecekaynı durumdayız sanırım .gecen yıl ben de mayıs ayında kürtaj oldum bir daha gebelik yaşamadım amh 0,87 çıktı. doktor yumurta rezervin baya düşmüş ama sıkıntı yapma böyle de gebelik olur dedi. Bakalım 15 20 gün sonra rahim filmi çekileceğim onda sonuç ne olacak
fsh 2,62 canım ya inşallah dediğin gibi olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Fsh kaçtı canım senin? Rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar var inşallah sende kalırsın hemen. AMH bakmadı benim doktorum . Haftaya özel hastaneye gidicem bakalım o doktor ne diyecek
Arkadaşlar eğer prolaltin hormonu yüksek ise kesinlikle incir kullanmayın onu yükseltir ve prolaltin yüksek olduğunda gebelik oluşmaz bende 14 yıldır bekliyorum anne olmak için şuna bir arkadaşımın önerdiği birşey kullanıcam umarım şifa olurAdet düzensizliğim yok çok canım. Bitkisel kür olarak şuan incir kürü yapıyorum. Bal karışımı aldık onu kullanıyorum arı sütü içiyorum arada folik asite başladım. Güzel duaların için çok teşekkür ederim Rabbim sana hayırlısından hayırlı evlat nasip etsin. Bana ve tüm isteyen kullarına da
Evet bende duymuştum canım ama benim prolaktin 35e çıkmıştı bunu kullandıktan sonra 18e inmiş normale dönmüş tabi kişiden kişiye göre değişir doktor önermiştiArkadaşlar eğer prolaltin hormonu yüksek ise kesinlikle incir kullanmayın onu yükseltir ve prolaltin yüksek olduğunda gebelik oluşmaz bende 14 yıldır bekliyorum anne olmak için şuna bir arkadaşımın önerdiği birşey kullanıcam umarım şifa olur
Evet bende duymuştum canım ama benim prolaktin 35e çıkmıştı bunu kullandıktan sonra 18e inmiş normale dönmüş tabi kişiden kişiye göre değişir doktor önermiştiArkadaşlar eğer prolaltin hormonu yüksek ise kesinlikle incir kullanmayın onu yükseltir ve prolaltin yüksek olduğunda gebelik oluşmaz bende 14 yıldır bekliyorum anne olmak için şuna bir arkadaşımın önerdiği birşey kullanıcam umarım şifa olur
Ozaman size şifa olsun inşallah bebek haberi almakta nasip olurEvet bende duymuştum canım ama benim prolaktin 35e çıkmıştı bunu kullandıktan sonra 18e inmiş normale dönmüş tabi kişiden kişiye göre değişir doktor önermişti
Ayy inşallah yaa Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinOzaman size şifa olsun inşallah bebek haberi almakta nasip olur
Benim mi ? Kistim yok benim amaÇikolata kistinden şüphelenms doktorun
Evet cikmams ama bakmis ca125testiBenim mi ? Kistim yok benim ama
Çok şükür o bari yok. Kistten başka herşey var:)Evet cikmams ama bakmis ca125testi
Canım yazmak istedim benim arkadaşım 7 yıldır hamile kalmıyordu onun eşinde voriksiel vardı birini bulmuşlar şifacı ona faydadı olunca bana da söyledi bir aya hamile kaldı şuan yeni başladık bizde karı koca eğer gerçekten işe yarar ise buradan paylaşıcam inşallah allahım vesile kılar banadaKızlar ben sonuçları gösterdim 8 üzerini erken menapoz olarak kabil ediyoruz evet ama bununla hamile kalabilirsin başka bir sorun gözükmüyor dedi doktor . Folik asit ve sogan kuru kullanıyorum. 4 ay hamile kalamazsam şubatta tekrar kontrol ve tedaviye başlayalım dedi.
Benim eşimdede varikosel var çok ünlü Bi doktora gidiyoruz şuan o doktor varikoseli gebeliğe engel görmüyor. Bu arkadaşının şifacısı neymiş kiCanım yazmak istedim benim arkadaşım 7 yıldır hamile kalmıyordu onun eşinde voriksiel vardı birini bulmuşlar şifacı ona faydadı olunca bana da söyledi bir aya hamile kaldı şuan yeni başladık bizde karı koca eğer gerçekten işe yarar ise buradan paylaşıcam inşallah allahım vesile kılar banada
Ot karışımı su veriyor karı koca kullanıyorsun canım bende yeni başladım inşallah vesile olur numarasını paylaşabilirim kargo yapıyor yaşlı bir amcaBenim eşimdede varikosel var çok ünlü Bi doktora gidiyoruz şuan o doktor varikoseli gebeliğe engel görmüyor. Bu arkadaşının şifacısı neymiş ki
Neymis ki canım insallah ise yarar. Bizde nasipleniriz. Bitkisel macun gibi bisey mi acabaCanım yazmak istedim benim arkadaşım 7 yıldır hamile kalmıyordu onun eşinde voriksiel vardı birini bulmuşlar şifacı ona faydadı olunca bana da söyledi bir aya hamile kaldı şuan yeni başladık bizde karı koca eğer gerçekten işe yarar ise buradan paylaşıcam inşallah allahım vesile kılar banada
Araştırdınız mi peki ne otuymus ? Ne icecegimizi bilelim :)Ot karışımı su veriyor karı koca kullanıyorsun canım bende yeni başladım inşallah vesile olur numarasını paylaşabilirim kargo yapıyor yaşlı bir amca
Manisada yeri İzmir bende İzmir ama Karşıyaka otuyorum çalıştığım içindeBenim eşimdede varikosel var çok ünlü Bi doktora gidiyoruz şuan o doktor varikoseli gebeliğe engel görmüyor. Bu arkadaşının şifacısı neymiş ki
Evet canım ben telefon numarasını yazayım sana yarın Bi ara istersen belki sanada vesile olsun adi Halil amca 0536 788 77 70Neymis ki canım insallah ise yarar. Bizde nasipleniriz. Bitkisel macun gibi bisey mi acaba