- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Iste eğer o günlerde biz hep denedikCanim adetin temizlendikten 5 gun sonra falan yumurtlama gunun buyuk ihtimal.tabi. her ay ayni gun olmaz. Adetin temizlendikten bikac gun iliskiye basla
Test yapmasam dahi 12 gün ılıskı oldu hep mutlaka o ara yumurtlama günü olmustur değil mi ? Adete bir kaç gün kala yumurtlama olur muOvulasyon testi kullanın tahmini günler yanlış olabiliyor.
Bende 24 25 gunde bir adet oluyorum adet başlangıcından 12 13 gunde yumurtluyorum ama tabi herkesin bir olmayabilir.
Takip edin ovulasyon testiyle adet bitiminde baslayarak ya da gün aşırı iliskiye girin.
İşte benım yumurtlama günüm 8 i de olsa 10 u da olsa 15 i de olsa biz o günler hep ilişkiye girmiştikBende 25 günde bir regl oluorum yumurtlama günüm 11. gün , doktora gittiğim zamanda doktor söyledi 11. gün yumurtlamaya başlıyorsun . herzaman bu günler değerlendir demişti. sende eğer bilmiyorsan malum nedenden doktora gidemediğimiz için internetten ovülasyon testi almanı öneririm. En azından bu kadar uğraşmamış olursunuz.
İşte benım yumurtlama günüm 8 i de olsa 10 u da olsa 15 i de olsa biz o günler hep ilişkiye girmiştik
Yok canım o şekilde yumurtlama olmaz. Çünkü adet yumurtlamadan 12 ila 14 gün öncesinde olur normal döngüdeTest yapmasam dahi 12 gün ılıskı oldu hep mutlaka o ara yumurtlama günü olmustur değil mi ? Adete bir kaç gün kala yumurtlama olur mu
Yani ben 18 nisanda adet oldum 16 si yumurtlama günü olabılır mı
Ocak ayında Kadın doğuma gittim tahlıl simir ultrason herseye bakıldı hiç sorun yok dedı doktor. Folik asite başladım. Ilk kez 30 martta korunmadan başladık ilk ayım. Acele ediyorum biraz farkındayım ama bu ay yumurtlama gününde olmadıysa yıne olmaz önümüzdeki ay dıye düşünüyorumNe zamandan beri düşünüyorsunuz.
O zaman ben yumurtlama gününde muhakkak ilişkiye girmiş oluyorum ama neden olmadı acaba benım korkum bu ay da olmaz o zamanYok canım o şekilde yumurtlama olmaz. Çünkü adet yumurtlamadan 12 ila 14 gün öncesinde olur normal döngüde
Ocak ayında Kadın doğuma gittim tahlıl simir ultrason herseye bakıldı hiç sorun yok dedı doktor. Folik asite başladım. Ilk kez 30 martta korunmadan başladık ilk ayım. Acele ediyorum biraz farkındayım ama bu ay yumurtlama gününde olmadıysa yıne olmaz önümüzdeki ay dıye düşünüyorum
Ben şimdi böyleysem rabbim aylardır yıllardır uğraşanların yüzünü önce güldürsün.Evet daha çok yeni. Bu kadar stres yapmayın ya :) valla ben 2.5 senedir uğraşıyorum senin kadar stres yapmadım:)
İçini kaçırmak istemem. Ama 2 yıldan fazladır çocuk için uğraşan biri olarak maalesef istediğimiz anda olmuyor. Ben ovulasyon takibi de çok denedim. Yumurtlama günlerini değerlendirmek de olmadı. 2 aşılamam, bir tüp bebek deneyimim negatif oldu. Hiç doktora gittiniz mi? Ortam düzelince muayaneye gidebilirsin. Eşinin değerleri de önemli tabikiO zaman ben yumurtlama gününde muhakkak ilişkiye girmiş oluyorum ama neden olmadı acaba benım korkum bu ay da olmaz o zaman
Degisiyo tabiki yumurtlama gunleri belki de bubyuzden kacirmissinzdir bence en mantiklisi adete 5 gun kalaya kadar gun asiri hergun gerek yokMerhaba 23-25 günde bir adet goruyorum
25 Mart ilk adet günüm. Ve adetim 5 gün sürüyor.
30 marttan 12 nisana kadar hergun ilişki oldu ama 18 nisanda adet oldum
12-18 nisan arası yumurtlama dönemi olabılır mı acaba o süre içinde ilişki olmadı
Karışık olmadı ıns lütfen bilenler yardımcı olabılır mı
Yok gittiğimiz doktor başka il de su salgından dolayı gitmedikCanım Ovülasyon testi kullanmanı öneriyorum net bir şekilde görürsün yumurtlamayı bende ilk çocuk İcin uğraşıyorum eşine sperm testi yapıldı mı?
İşte ben adetıme 5 gün kalaya kadar hergun denedikDegisiyo tabiki yumurtlama gunleri belki de bubyuzden kacirmissinzdir bence en mantiklisi adete 5 gun kalaya kadar gun asiri hergun gerek yok
Peki bu ay yumurtlama gününde olmadıysa önümüzdeki ay da olmaz değil miİçini kaçırmak istemem. Ama 2 yıldan fazladır çocuk için uğraşan biri olarak maalesef istediğimiz anda olmuyor. Ben ovulasyon takibi de çok denedim. Yumurtlama günlerini değerlendirmek de olmadı. 2 aşılamam, bir tüp bebek deneyimim negatif oldu. Hiç doktora gittiniz mi? Ortam düzelince muayaneye gidebilirsin. Eşinin değerleri de önemli tabiki
Nasibi şuan değil demek ki canım sabır biraz eşinle beraber keçiboynuzu kullan destek olsun bol dua etYok gittiğimiz doktor başka il de su salgından dolayı gitmedikyumurtlama gününde ben ilişkiyegirmiş oluyorum yani olmadı ama bu onumuzdekı ay yine yumurtlama gününde olmazsa dıye korkuyorum yani mesele yumurtlama gününe denk getirmekse ben getırdım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?