• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
112
20
98
26
Merhaba kızlar
Biz 1 yil 2 aydir evliyiz, 5 aydır korunmayı bıraktək hamilelik elde etmek istiyoruz.bende vajinusmus ilişkide zorluk derken ilk süreçte çoçuk düşünmedim çünki
Korunmamamızın 2ci ayında doktora gitdim, amh -8 çıktı , bunun dışında her şey normal,prolaktin de 25 çıktı fakat doktor ona takılmadı, amh yüksek olsa da ovulasyon oluyo
Artık 3cü doktora gidiyorum ve bana polikistik görünüm var fakat yumurtlama oluyo diyo, çoğu kadınlara göre biraz geç mesela 16-18ci günde
Eşimde ise sperm azlığı var , ama çok az değil, mesele a hız -16 %
Şimdi o da tedavi oluyo, fakat bana hiç bir doktor d vitamini felan dışında tedavi yazmadı , yumurtlamam olduğu için, fsh lh estradiol filan hepsi normal
Yaş bende 26, kocamda 36, rahim filmi çektirmedim henüz, sizce şimdiki aşamda ne yapmalıyım?

Merhaba kızlar
Biz 1 yil 2 aydir evliyiz, 5 aydır korunmayı bıraktək hamilelik elde etmek istiyoruz.bende vajinusmus ilişkide zorluk derken ilk süreçte çoçuk düşünmedim çünki
Korunmamamızın 2ci ayında doktora gitdim, amh -8 çıktı , bunun dışında her şey normal,prolaktin de 25 çıktı fakat doktor ona takılmadı, amh yüksek olsa da ovulasyon oluyo
Artık 3cü doktora gidiyorum ve bana polikistik görünüm var fakat yumurtlama oluyo diyo, çoğu kadınlara göre biraz geç mesela 16-18ci günde
Şimdi o da tedavi oluyo, fakat bana hiç bir doktor d vitamini felan dışında tedavi yazmadı , yumurtlamam olduğu için, fsh lh estradiol filan hepsi normal
Yaş bende 26, kocamda 36, rahim filmi çektirmedim henüz, sizce şimdiki aşamda ne yapmalıyım?
Öncelikle 5 ay kısa bir süre ama bekleyene zor. Amh 15 ile hamile kaldım ikinci çocuğuma yani amh yüksek olması çokta engel değil. Eşiniz tedavi oluyormuş zaten. Takviye olarak omega ve folik asit abilirsiniz. Kafanıza ne kadar az takmaya çalışırsanız ( ki zor ama başarın) o zaman gebelik olur. 1 sene içerisinde kalamazsanız doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapar zaten. Allah en kısa sürede nasip etsin 🙏

Öncelikle 5 ay kısa bir süre ama bekleyene zor. Amh 15 ile hamile kaldım ikinci çocuğuma yani amh yüksek olması çokta engel değil. Eşiniz tedavi oluyormuş zaten. Takviye olarak omega ve folik asit abilirsiniz. Kafanıza ne kadar az takmaya çalışırsanız ( ki zor ama başarın) o zaman gebelik olur. 1 sene içerisinde kalamazsanız doktorunuz gerekli yönlendirmeyi yapar zaten. Allah en kısa sürede nasip etsin 🙏
Çok teşekkür ederim♥️sizde peki polikistik varmıydı?
O kadar anlayışla yazmışsınız ki gerçekten durumu yaşayan bilir

Çok teşekkür ederim♥️sizde peki polikistik varmıydı?
O kadar anlayışla yazmışsınız ki gerçekten durumu yaşayan bilir
Bana polikistik görünüm var diyen bi doktor olmadı açıkcası ama 33 günde bir regl olup 19.20. Gün yumurtlama görüyorum bende sizin gibi ve 34 yaşındayım. Siz daha gençsiniz:) dediğim gibi ne kadar az düşünürseniz o kadar hızlı gebelik elde edersiniz.

Merhaba kızlar
Canım daha yeni denemeye başlamışsın zaten testlerinizi yaptırmışsınız bir sene kadar dene der doktorlar sonra tedaviye başlanır o da nedir önce ilaç çatlatma falan rahim filmi istenebilir duruma göre devam edilir bence acele etme daha 5 ay olmuş kafana da takma bi 6 7 ay daha dene olmazsa gidersin

Back