HAMİLE KALABİLMEYİ BAŞARANLAR...

canım eşinin içtiği ilaç neydi peki.

Sakin ilac tavsiyesi alip bilip bilmeden kullanma sakinnnn... Ona faydali gelen sana zararli gelebilir. Onarilmaz hasarlara yol acabilir...

Kendini sartlandirma zamana birak. Daha cok yeni dusuk yapmissin. 3 ay olmus yenisini deneyeli...

Ruhen ve bedenen kendini rahat birak. Allah en kisa en hayirli zamanda nasip etsin insallah.

Sakin ilac tavsiyesi alip bilip bilmeden kullanma sakinnnn... Ona faydali gelen sana zararli gelebilir. Onarilmaz hasarlara yol acabilir...

Kendini sartlandirma zamana birak. Daha cok yeni dusuk yapmissin. 3 ay olmus yenisini deneyeli...

Ruhen ve bedenen kendini rahat birak. Allah en kisa en hayirli zamanda nasip etsin insallah.
inofolic zaten folik asit değilmi canım. ekstra olarak içinde yumurta çatlatıcı var

Yok canım kokusunu ben hissetmedim hiç eşimde bişey söylemedi ama tadı baya kötüymüş bu ilaçlardan benim eşimi ishal etti ama mecbur kullandık. Keçi boynuzu kürdünden fayda gören çok kişi var canım inş sizede faydası olur güzel haberler verirsin en iyisi zTen doğal yolla tedavi
evet canım benim en iyisi doğallık. eşim çok kötü oldu ilacı kullanınca bende bıraktırdım.

tamam canımmm inşallah sende benim testime yorum yaparsın yaa :KK68::KK68::KK68: inofolice ne zaman başlayım sence adet bitimimi? :oops: ben eşimle birlikteliği inan bebek için yapmıyorum aklıma bile gelmiyor :oops::oops: benim kankimde aynen senin gibi eşiyle bebek için birlikte oluyormuş.
İşte ben farkına varmadan bi an ödev gibi görmeye başladım sonra da buna bi dur dedim çok şükür :KK200: ben adetim bitince başlamıştım içinde 30 tane var arada içmeyi unuttuğum için kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim:KK49: İnşallah sanada allahın îzniyle vesile olur canım

Canım zaten bahsettiğimiz şey folik asit tabiki isteyen özgür iradesiyle doktora danışabilir iyi niyetinin farkındayım ama bana iyi gelen bişeyi insanlardan saklayamam rabbim nasip etti oldu ben de ilacın da vesile olduğunu düşünüyorum ve paylaşıyorum zaten araştırmadan da kimsenin paldır küldür kullanacağını da düşünmüyorum.

Canım zaten bahsettiğimiz şey folik asit tabiki isteyen özgür iradesiyle doktora danışabilir iyi niyetinin farkındayım ama bana iyi gelen bişeyi insanlardan saklayamam rabbim nasip etti oldu ben de ilacın da vesile olduğunu düşünüyorum ve paylaşıyorum zaten araştırmadan da kimsenin paldır küldür kullanacağını da düşünmüyorum.

Tabiki canim benim. Ben de iyi niyetle onerdiginin keainlikle farkindayim. Ben biraz hassasim bu konuda. Folic tabiki önerilebilir birsey zaten ilac degil gida takviyesi. Sadece ilac onerilerini uygulamamasini istedim.

Sen de saglikla kucagina al bebisini insallah.

inofolic zaten folik asit değilmi canım. ekstra olarak içinde yumurta çatlatıcı var

Ben ondan hic kullanmadim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra dr verdi bana. Folic diye bi gida takviyesi.

Bu folicler gida takviyesi. Onlarin da hepsini kullanabilir misin bilmiyorum. Ama ilac olanlardan uzak dur sadece. Dr yazmadan alma (ilac).

Ben ondan hic kullanmadim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra dr verdi bana. Folic diye bi gida takviyesi.

Bu folicler gida takviyesi. Onlarin da hepsini kullanabilir misin bilmiyorum. Ama ilac olanlardan uzak dur sadece. Dr yazmadan alma (ilac).
canım normalde folic asit e hamile kalmadan 3 ay önceden başlanması gerekiyor. sen gecikmişsin yani

İşte ben farkına varmadan bi an ödev gibi görmeye başladım sonra da buna bi dur dedim çok şükür :KK200: ben adetim bitince başlamıştım içinde 30 tane var arada içmeyi unuttuğum için kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim:KK49: İnşallah sanada allahın îzniyle vesile olur canım
inşallah canım benim bende bugün giderken alcam

8 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim,daha sonrasında 4 ay kadar uğraştık olmadı sonra incir kürü yaptım yumurtaların gelişip çatlamasına faydası olduğunu okumuştum o ay hamile kaldım onuda 6 haftalık civarında kaybettim düşük yaptım :KK43: düşükten sonra korunmadık ama ne yumurtlamaya dikkat ettim,nede doğru dürüst ilişki oldu,bu aylarda olmasın yazın tatil yapayım vücudum dinlensin diye düşündüm yani herkesin dediği gibi kafamdan attım rahatladım bebeğim sürpriz yaptı bi baktım düşükten hemen sonraki ay gelmiş :nazar:,sende öyle yapmaya çalış biraz olsun rahatlat kendini gerçekten stres çok büyük engel birde eğer yumurtlama takibi yapmıyorsan ovülasyon testi kullan canım yumurtlama tarihini bilmek ilişki zamanını ona göre düzenlemek çok yararlı oluyor
bana da nasıl umut oldun bu sözlerinle anlatamam.bende tam 8 ay once kimyasal gebelik geçirdim.geçen ay da 6 haftalık düşük yaptım.şimdi ise çok rahatım.hiç takmıyorum.önümüz yaz.tatil yapayım rahatlayayım diyorum.sigarayı bırakayım bu süreçte diye düşünüyorum.allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

bana da nasıl umut oldun bu sözlerinle anlatamam.bende tam 8 ay once kimyasal gebelik geçirdim.geçen ay da 6 haftalık düşük yaptım.şimdi ise çok rahatım.hiç takmıyorum.önümüz yaz.tatil yapayım rahatlayayım diyorum.sigarayı bırakayım bu süreçte diye düşünüyorum.allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım benim doktorum sevin hamile kalabiliyorsun eşinde de sende de bu konuda bir sıkıntı yok demişti hala inanamıyorum nasıl oldu nasıl geldi bu bebiş diye sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah rabbim

Kizlar hepsini okudum bende 13 aydir deniyorum her ay bende bu ay inofilic ictim adetim 11 temmuz umutlu degilim çünkü. Adet sancilari ve adet hissi basladi birde test yaptim dayanamayıp negatif 2 gun var ama bende cok yiprandim önümüzdeki ay klomene basliycm olursa olur olmazsa olmaz bi diyebilsem cok canim siklyo artik

Bnmde bugun adet gunum belurtileri var ancak on gune yakin suddetlu bel ve kasik agrisi cekiyirum bakalim Meraktayim yarin adet nolcak????? Yeni korunmayi birakmistik bakalim hayirlusu aslunda dun kan testi yaptrdim vitamun testi icin fakat sonuc almadim belki sabah arayip sorarim:KK66:

İyi günler herkese;
Benim çikolata kisti m var. Daha önce şubatta hamile kaldım martta düşük yaşadım. Kürtaj yapıp içimi temizlediler. Marttan beri bebeğimiz için uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Artık umudumu kaybettim bir daha bebeğim olmayacak gibi hissediyorum. Bu aydan umutluydum hamile kalacağımı hissediyordum ama yine olmadı. Rabbim yine nasip etmedi :KK61:Evleneli 11 ay oldu artık bende bir bebişim olsun istiyorum rabbimin zoruna gitmesin ama çok birşey değil diye düşünüyorum sokaklarda çöplere atılan bebekleri gördükten sonra....:KK61: dün gece ağlamaktan helak oldum. Artık nefret ediyorum kendimden. Bu ay bu bebek hassasiyetimin üstüne tuzu biberi gibi nasıl adet sancım var anlatamam sizlere.:KK61:Doktorada gitmek istemiyorum eşimde hafif varikosel var bende çikolata kisti artık doktorların olumsuz konuşmalarını dinlemek istemiyorum.

Lütfen hamile kalanlar hangi yöntemleri uyguladılar ne yediler ne içtiler bana anlatabilir mi? İlaç olarak ne kullanmalıyım (inofolic, progestan) daha önce hamile kaldığımda yaptıklarımı bu ay kısmen yaptım ama olmadı olmadı :KK61::KK61::KK61:
Canım çikolata kisti durumunu okuyunca yazmak istedim...Ben bu kistle evlenmeme 2 ay kala tanıştım sağda 6 cm lik bi kistim vardı ve açık ameliyatla alındı kistim...iki doktora gittim ikiside almalıyız demişlerdi...umuyorum seninki ameliyatlık büyüklükte değildir ama sıkı takip gerektirir çünkü benimki 3 ayda 6 cm olmuş ve ben farketmemiştim bile...Varikosele gelirsek benim eşimde de hafif varikosel vardı ama sperm sonucuda gayet iyiydi...ben ameliyatımdan sonraki 11 ay doğum kontrol kullandım ve 1 yıllık evliyken çocuk çalışmalarına başladık...13 ay bekledim hamilelik haberi için...üstelik gittiğim başka bi doktor ameliyattan sonra doğal yolla olmaz demişti ve tam tedaviye başlayacakken doğal yollarla hamile kaldım...Bende çok üzülüyordum her ay negatifi görünce...Kendimde buldum bütün sorunu...Benim çocuğum olmaz diyordum..Allah affetsin ne kadar yanlış düşünmüşüm...Eğer adetlerin düzenliyse yumurtlamanda düzenlidir... akıntını takip et...kistini kontrol altında tut...hormonlarına da baktır eşinde sperm testi yaptırsın...bak hamile kalmışsın demek ki aslında ciddi bi sorun yok... Üzme kendini böyle yaptıkça strese girer ve vücudunu kötü etkilersin...Bu arada benim sürekli devam ettiğim topikte bi arkadaşımızda çik. kistiyle hamile kaldı sağlıklı olarak...Hayırlı haberler verirsin umuyorum

X