• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalabilmem için zayıflamam lazım :(((

yasamm_kocu_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
81
2
6
35
Adana
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve katılır katılmaz bir yardımınızı istiyorum...Ben geçen aralık ayında 4 aylık hamileydim ve ne yazık ki yine o ayda bebeğimi kaybettim..Hamile sıralarda kiloluydum ve doktorum hamileliğe kilolu yakalandıgımı söylemeşti..Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum fakat yine kiloluyum.73 kilodayım ve doktorum 50 kilo olana kadar bunu askıya almalısın diyor.Aylardır uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı diyetisyene başvurdum yine sonuç yok bende..Acaba karatay diyeti yapan var mı aranızda ben de yapmak istiyorum...LÜTFEN YARDIM....

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve katılır katılmaz bir yardımınızı istiyorum...Ben geçen aralık ayında 4 aylık hamileydim ve ne yazık ki yine o ayda bebeğimi kaybettim..Hamile sıralarda kiloluydum ve doktorum hamileliğe kilolu yakalandıgımı söylemeşti..Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum fakat yine kiloluyum.73 kilodayım ve doktorum 50 kilo olana kadar bunu askıya almalısın diyor.Aylardır uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı diyetisyene başvurdum yine sonuç yok bende..Acaba karatay diyeti yapan var mı aranızda ben de yapmak istiyorum...LÜTFEN YARDIM....

öncelikle çok geçmiş olsun,çok üzüldüm yaa kilon fazla değil ki 90-100 kgyla bile hamile kalan var.neden doktor öyle dedi sana

Teşekkürler...Hamilelik dönemin de bazı riskler geçirebileceğimi söyledi bu yüzden de kilo vermem gerektiğini..Aslında hamile kalmak isteyen bayanların fazla kilolu olmaması gerektiğini söyledi..Ben de bu kadarını biliyorum :((

Teşekkürler...Hamilelik dönemin de bazı riskler geçirebileceğimi söyledi bu yüzden de kilo vermem gerektiğini..Aslında hamile kalmak isteyen bayanların fazla kilolu olmaması gerektiğini söyledi..Ben de bu kadarını biliyorum :((

ben doğuma 75 kilo ile girdim çıktığımda,65 66 kgydum,çok sıkı bi diyet yaptım ve şu an 50 kgyum,sakın kafaya takma kafaya takarsanda olmaz her şey üst üstte gelir ters gider,madem zayıflaman gerekiyo elbette zayıflarsın,elbette sende hamile kalır bebeğini kucağına alırsın inşallah.sen sadece hedifine odaklan.zayıflıcam ve hamilede kalıcam ohh ohh de gitsin :1:

canim oncelikle zor bir donem gecirmissin.seni cok iyi anliyorum...
canim biz karatay diyeti yapiyoruz.KARATAY ILE EGLENEREK ZAYIFLIYORUZ bolumune gelip incelemeni tavsiye ederim.ayrica merak ettigin her konuda yardimci oluruz....topikte 10 ayda 50 kilo veren arkadasimiz bile var....

ins.istedigin kiloda istedigine kavusursun....

Canım öncelikle öyle ahım şahım bi kilon yok bu kiloyla neden hamile kalamadığını anlamadım :/
Ama eğer aklımda soru işareti kalmasın istediğim kiloya ulaşayım diyorsan sana seve seve yardımcı olurum..Alttaki fotoğraf benim kayınvalideme ait ve 3 ayda 13 kilo sonuç aldı..Hızlı değil ama çok sağlıklı bi şekilde fazla kilolarından kurtuldu..Sana da tavsiye ederim,umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın :))
Eki Görüntüle 823107

canm ben daha hiç hamile kalmadım açıkcası şu an için de istemiyorum ama ben de kilo verip hamile kalmak istiyorum şuan 68 kiloyum en azından 50 - 52 olup hamile kalmak istiyorum...

canım yapılamayacak şey yoktur sen iste yeter ki 2012 aralıkta hamile kaldığımı öğrendim ve malesef 2014 şubatta düşük yaptım düşük yaptığımda dank etti ki 68 kg olmuştum ve 6 ay kürtaj olmak zorunda kalmıştım yasaklıydım. ilk işim diyetisyene gitmek oldu ve diyetisyenin yasaklar listesi hiçbir işe yaramadı gayet dikkat ederek ve herşeyi yiyerek günde 40dk yürüyerek 10 kg verdim şimdide bebek için ugraşıyoruz ama kısmet yani biran önce azmedip kilo vermeye bak spor herşeyden daha önemli ve kendine kalıcı bir diyet yani sağlıklı bir beslenme alışkanlıgı seç . kk da takım yarışları var gerçekten işe yarıyor orayada katılabilirsin yani kk da çok seçenek var sen iste yeter ki başarılar diliyorum ve bir kadının bir bebek için herşeye katlanacağını biliyorum Allah gönlüne göre versin kısa sürede

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize .

Back
X