• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadına bu söylenir mi??! (Görümcek)

Bende esime aynisini dedim suan beni adam yerine koymuolar bebek doguncada halasi olsun babanesi kurban olsunlarda benim umrumda olmaz. Zaten hep diyorum kiz erkek ne farkeder saglikli olsun.sende uzme kendini hamileligimizin tadini cikaralim. Allah kotu niyetlileri bizden uzak etsin
Allah uzak etsin biz de uzak duralım 😄
Canimmm sen de tadını çıkart sonrası yeterince stres zaten 🌺

O anda cevabini vermediysen sonra verme zaten. Mesafeni koy zamanla azalt.

Benim görümcem öğretmende ne oldu? Fesat her zaman fesat oluyor. Cahillikle pek alakası olduğunu sanmıyorum. Azarlamayı hak gördü kendine. Kesinlikle görüşmüyorum 1 yıldır kafam çok rahat. sizin de böyle imkanınız varsa hiç görüşmemek. Hamileyken böyle stres çekilir mi içerde ki bebeye yazık günah
Cahili tamamen görgüsüz, adab-ı muaşeret yoksunu anlamında söyledim. Yoksa benim kayınvalidem okuma yazması yoktur, çok ince çok hassas bir kadındır ve sonsuz saygımı kazanmıştır. Bunları duysa koca kızını 5 paralık eder.

Tebrik ederim sizi, inşallah bizimki de biraz daha haddini aşar ve görüşmemeye hak kazanır 😄😄

Bu insanımızda var sanırım, benimde kardeşimin yeni gelin eşi neler dedi. Belki söyleyince aman bunda ne var denir ama hamile insana ağır geliyor. Yok düşer birşey alma demeler, erkek sanıp kız daha güzel demeler. İnsan ister istemez kötü niyet arıyor. Söylerken de herkes iyi niyetli takılıyor ya o ayrı bir durum. Yeni evli benden küçük insansın. Evleneli 1-2 ay olmuş sanki 40 yıllık, üç çocuk büyütmüş edasında... Ben ablamdan çocuk bakmayı bilirim diyor bir de... O işler bilmekle olmuyor başına gelince farklı oluyor ama yaşayıp öğrensin hiç bulaşmadım. Geçen de diyor ki o kadar doğur kaynana benzesin. Kızımı kayınvalideme benzetmiş. Benzesin bence sorun yok. Ama laf mı arıyor can mı sıkmaya çalışıyor anlamadım. Ben de senin kızın olursa da bana benzeyebilir dedim. Kız halaya benzer derler dedim. Hiç duymadım diyor. İlginç bir kız😂 Ben bunu laf sokayım diye düşünerek de demedim gayri ihtiyari söylediğim şeyler bu şekilde planlanmış gibi oluyor bazen. Sesli düşündüm halbuki. Neyse canınızı sıkmayın, bunun daha lohusalığı var bunlar birşey değil. Gelin, görümce, elti hep bu tarz demek ki.

Siz hiiiiç canınızı sıkmayın. İlahi adalet tecelli ediyor. Ben görümceyim bana da benzerini gelinle annesi yapmıştı. Bizim gelinin 5 yaşında 1 çocugu vardı ve 2. Ye hamile kalamıyormuş. Doktora gitmisler ve yumurtaların azalmış mı ne öyle birsey demiş. Tabii bunlardan benim hiç haberim bile yok.

Neyse benimde çocuğum var ama, hamilelik riskli diye çocuk istemedik fakat 13 sene sonra plansız şekilde hamile kaldım. Zaten kara kara düşünuyorum, gebelik riskli (Bebekten yana değil bana doğum yasaktı) yani ruhen çökmüştüm.

Sonra bu gelinle ve annesi, annemlere geldiler. Annem yoktu o sırada. Gelinimiz eve girdi çıktı elinde benim ultrason kağıdımla beraber annesine " xxx abla hamileymiş" dedi. Annesi de direk "Yaşın var (37 o zaman 8 haftalık hamileymişim) bu çocuğun engelli dogar. Belki 6.ayında ölür dedi. Gelinde başladı gülmeye 😡😡😡😡

Zaten moralim bozuk bir de bu lafı duyunca nutkum tutuldu. Direk içeri geçtim ama şimdiki aklım olsa ikisinide evden kovardım. İste o an zaten bitiktim tuz biber oldu.

Bunlar gitti benim tansiyon firladı ki tansiyon hastası değilim. Annem geldi sonra sorunca anlattım o da sinirlendi. Sonra dedim ki "Rabbim sizide sınasın, bu can sıkıntımı yanınıza koymasın inşallah"

O kadar canım yandı ki, farkında olmadan google da bebek ölümleri vs. Okurken buldum kendimi çok etkilendim yani.

Tabii... 2 ay sonra bu gelin hamile kaldı. Bebek riske girdi destek tedaviler alındı. (Allah kimseyi evladı ile sınamasın) yinede üzüldüm. Sürüne sürune hamilelik geçirdi. Şükür bebek sagliklı dogdu.

Ablası hamielydi 6. Ayında karnında bebeği öldü 😢 Allah var onada çok üzüldüm. Allah düşmanıma yaşatmasın.

Sonucunda benim doğum en iyi doktorlar eşliginde oldu ve sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma. Bana söylediklerini kendiler yaşadılar.

Kızlar henüz yeni hamileyim bu büyük görümce olacak kadını hamileliğimin başından beri ne yapmaya çalışıyor çözemedim.
Eşim işi gereği uzakta bir günlük geldiğinde hamile kaldım.
Hamile kaldığımı söylediğimde şimdi eşin uzakta bu nereden hamile kaldı diyecek millet dedi ilk. Ben de milletten çok Allah'a vereceği hesapları düşünse keşke bu millet demiştim ve eşime havale etmiştim anında görüntülü olarak yüzleştirmiştim.

Sonra başladı felaket tellallığına. Gayet güler yüzlü ve yardımcı olmak ister şekilde ama. Yok çift çizgi diye ümitlenme yine de kese boş olabilir demeler heveslenme demeler. Her şeyi o biliyor ya cahil teneke konuştuğunu maharet sanıyor.

Ben cevap verince genelde susar çünkü büyük olduğu için ve buralarda saygı çok önemli olduğu için hiç kimseden bugüne kadar cevap almadığı için benden de beklemez. O yüzden verince karşılık veremez. Benim lügatımda saygı yaşla kazanılmaz hak edene duyulur. Ben 3 yaşındaki bir çocuğa da saygı duyabilirim, 80 yaşındaki birine de belirli bir çerçevede istediğimi söyleyebilirim yani.

Konuya geliyorum;

Kandil için aradım bebiş nasıl dedi çok şükür iyi sağlıklı dedim. Anaam bizim cahil ordinaryüs bir başladı yok bizim şu tanıdık 3.5 aylık düşük yaptı ben şöyle düşük yaptım yok bu işler nasip yok iş yapmakla alakası yok (annesine hizmet etmemi istiyor alt mesaj bu burada) (ki ederim yaptırsa o kadına helal hoş olsun) ben de Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diyorum kadın oralı değil. Telefona elimi sokup ağzının ortasına yapıştırma teknolojisi istedim o an Rabbimden. Sonra benden hamileyim duam kabul olur diye dua etmemi istedi kızının hamileliği için. O an demek istedim Allah aşkına sen o kötü kalbinle kıza dua etme ben zaten her zaman ediyorum diye. Keşke nasip kısmet deseydim ama onun gibi, anlasaydı biri mutluluğunu hayallerini paylaşırken turşu suyu dökmek ne demek. Ama yine de yapamam çünkü başkasının mutsuzluğuyla mutlu olacak biri değilim her zaman kendime dönük yaşadım fakat böyle toksik insanlar insanı resmen zehirliyor.

Şimdi sormak istediğim ben bu kadına ilk görüştüğümüzde nasıl bir cevap yolu açabilirim? Bunun bir cevabı olacak yaptığıyla kalmayacak seve seve vereceğim ona eksik kaldığı her görgüyü. Ki benden başka kimseye yaşatmasın. Bebeğim için hep şükür namazı kılıyorum kadın beni hıçkıra hıçkıra ağlatarak namaz kılmama sebep oldu. Benim kinim kin bile değil hırsım cevabımı verene kadar o yüzden hem içimi dökmek hem sizlere sormak istedim.

Son olarak tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun ♥️
"şimdi eşin uzakta bu nereden hamile kaldı diyecek millet "
Bu laftan sonra kesinlikle görüşmezdim. Benşm namusunu bu kadar kolay ağzına alan biriyle konuşacak hiç bir şeyim olamaz

Cahili tamamen görgüsüz, adab-ı muaşeret yoksunu anlamında söyledim. Yoksa benim kayınvalidem okuma yazması yoktur, çok ince çok hassas bir kadındır ve sonsuz saygımı kazanmıştır. Bunları duysa koca kızını 5 paralık eder.

Tebrik ederim sizi, inşallah bizimki de biraz daha haddini aşar ve görüşmemeye hak kazanır 😄😄
Kesinlikle. Bizimkiler çook haddini aştı 3 yıl sabrettim resmen sabretmemden iyiliğimden çıkardılar kavgayı. sonra eşimin yanında olanlar oldu. İyiki de yanımdaydı. O dakika bitti çok mutluyum hayatımın en huzurlu dönemleri diyebilirim 😂 darısı başınıza :)

Bu insanımızda var sanırım, benimde kardeşimin yeni gelin eşi neler dedi. Belki söyleyince aman bunda ne var denir ama hamile insana ağır geliyor. Yok düşer birşey alma demeler, erkek sanıp kız daha güzel demeler. İnsan ister istemez kötü niyet arıyor. Söylerken de herkes iyi niyetli takılıyor ya o ayrı bir durum. Yeni evli benden küçük insansın. Evleneli 1-2 ay olmuş sanki 40 yıllık, üç çocuk büyütmüş edasında... Ben ablamdan çocuk bakmayı bilirim diyor bir de... O işler bilmekle olmuyor başına gelince farklı oluyor ama yaşayıp öğrensin hiç bulaşmadım. Geçen de diyor ki o kadar doğur kaynana benzesin. Kızımı kayınvalideme benzetmiş. Benzesin bence sorun yok. Ama laf mı arıyor can mı sıkmaya çalışıyor anlamadım. Ben de senin kızın olursa da bana benzeyebilir dedim. Kız halaya benzer derler dedim. Hiç duymadım diyor. İlginç bir kız😂 Ben bunu laf sokayım diye düşünerek de demedim gayri ihtiyari söylediğim şeyler bu şekilde planlanmış gibi oluyor bazen. Sesli düşündüm halbuki. Neyse canınızı sıkmayın, bunun daha lohusalığı var bunlar birşey değil. Gelin, görümce, elti hep bu tarz demek ki.
Ben de o iyi niyete tavım zaten. Aman ne var bunda gerçekten özgüveni tam olan insan kendine de bunu söylemek istiyor ama olmuyor. Belki de kendi çevremizde görmediğimizden ya da asla yapmayacağımızdan. Kendi ablasına öyle söyleyen size neler söylemez şok oldum. Bir de kalplerini ifşa ediyorlar 😄 biz de geliniz biz de görümceyiz biz de eltiyiz ama inşallah kimsenin gözünde böyle değilizdir ama böyleleri laf aramayı çok iyi biliyor iyi niyette bile. Sizin annenize de söylemiş olabilir kaynana derken. Ay kıza bak umarım böyle evlatlarımız olmaz huyu suyu düşüncesi güzel naif insanlar olsunlar. İnşallah sadece tipi ona benzer çocuğunun 😄

İlk söyledikleri şey gerçekten kabul edilemez
Bunu nasıl öyle geçiştirdiniz şaşırdım doğrusu
Ne demem millet kimden hamile kalmış diyecek?
HeM de kendi kardeşinin karısı için
Üstelik kardeş de bunu duyuyor
Ablasının alenen karısını namussuzlukla suçladığını ama hala görüşülüyor

Diğer konulara gelince hamile kalacak yaşta kızı olduğuna göre sizden epey büyük
Halanızla dayınızla nasıl sık görüşmüyorsanız onunla da görüşmeyin
Ayda yılda bi
Hatta yılda 1 yani
HHerkeskendi kalbinin ekmeğini yer sonuçta

Siz hiiiiç canınızı sıkmayın. İlahi adalet tecelli ediyor. Ben görümceyim bana da benzerini gelinle annesi yapmıştı. Bizim gelinin 5 yaşında 1 çocugu vardı ve 2. Ye hamile kalamıyormuş. Doktora gitmisler ve yumurtaların azalmış mı ne öyle birsey demiş. Tabii bunlardan benim hiç haberim bile yok.

Neyse benimde çocuğum var ama, hamilelik riskli diye çocuk istemedik fakat 13 sene sonra plansız şekilde hamile kaldım. Zaten kara kara düşünuyorum, gebelik riskli (Bebekten yana değil bana doğum yasaktı) yani ruhen çökmüştüm.

Sonra bu gelinle ve annesi, annemlere geldiler. Annem yoktu o sırada. Gelinimiz eve girdi çıktı elinde benim ultrason kağıdımla beraber annesine " xxx abla hamileymiş" dedi. Annesi de direk "Yaşın var (37 o zaman 8 haftalık hamileymişim) bu çocuğun engelli dogar. Belki 6.ayında ölür dedi. Gelinde başladı gülmeye 😡😡😡😡

Zaten moralim bozuk bir de bu lafı duyunca nutkum tutuldu. Direk içeri geçtim ama şimdiki aklım olsa ikisinide evden kovardım. İste o an zaten bitiktim tuz biber oldu.

Bunlar gitti benim tansiyon firladı ki tansiyon hastası değilim. Annem geldi sonra sorunca anlattım o da sinirlendi. Sonra dedim ki "Rabbim sizide sınasın, bu can sıkıntımı yanınıza koymasın inşallah"

O kadar canım yandı ki, farkında olmadan google da bebek ölümleri vs. Okurken buldum kendimi çok etkilendim yani.

Tabii... 2 ay sonra bu gelin hamile kaldı. Bebek riske girdi destek tedaviler alındı. (Allah kimseyi evladı ile sınamasın) yinede üzüldüm. Sürüne sürune hamilelik geçirdi. Şükür bebek sagliklı dogdu.

Ablası hamielydi 6. Ayında karnında bebeği öldü 😢 Allah var onada çok üzüldüm. Allah düşmanıma yaşatmasın.

Sonucunda benim doğum en iyi doktorlar eşliginde oldu ve sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma. Bana söylediklerini kendiler yaşadılar.
Yoook artık. Aile terbiyesi işte bu demek. İnsanın çocuğunu terbiye etmesine gerek yok kendini terbiye etsin çocuk zaten aileyi örnek alır sözünü bir kez daha anladım. Gerçekten hikmetinden sual olunmuyor. Annesi olacak kadın kendi kızları için de hamilelik haberini aldıklarında böyle konuşabildi mi acaba Allah'ın vereceği alacağı cana dil uzatabiliyorlar.

Kesinlikle ben de ilahi adalet tecelli etse de üzülürdüm ama önemli olan bu insanların bu belalarla terbiye olmaları fakat eminim ki sizin sağlıklı doğumunuza bile hasetlenmiş, isyan etmişlerdir. Dönüp de ben eğri miyim nereden geldi bu başıma diye düşünmemişlerdir sizden beklediklerini kendileri yaşarken.

Bana diyecek ki babası uzakta millet ne der.. sonrasi o kadın ölmüştür zaten
siz böyle tepki vermiyorsunuz halen görüşme arama bu nedir ya denebilecek en ağır lafı demiş
bide kadir gecesinde arama yapmisiniz siz o kadına zaten firsat veriyorsunuz

"şimdi eşin uzakta bu nereden hamile kaldı diyecek millet "
Bu laftan sonra kesinlikle görüşmezdim. Benşm namusunu bu kadar kolay ağzına alan biriyle konuşacak hiç bir şeyim olamaz
Ya bunlar öyle insanlar ki millet ne diyecek diye kendi namuslarına bile laf uzatırlar çocuk yapmazlar öyle bir kafa. Kız kardeşi baba evine kalmaya geldikten sonra evine dönerken kadının bavulunu pencereden çıkartmıştı gizlice kimse görmesin diye 😄 anlayamamıştım. Millet kocasıyla arası açık demesin diyeymiş. Milleti seveyim

İlk söyledikleri şey gerçekten kabul edilemez
Bunu nasıl öyle geçiştirdiniz şaşırdım doğrusu
Ne demem millet kimden hamile kalmış diyecek?
HeM de kendi kardeşinin karısı için
Üstelik kardeş de bunu duyuyor
Ablasının alenen karısını namussuzlukla suçladığını ama hala görüşülüyor

Diğer konulara gelince hamile kalacak yaşta kızı olduğuna göre sizden epey büyük
Halanızla dayınızla nasıl sık görüşmüyorsanız onunla da görüşmeyin
Ayda yılda bi
Hatta yılda 1 yani
HHerkeskendi kalbinin ekmeğini yer sonuçta
Geçiştirmek istemezdim ama eşim ağızlarının payını verince o anki mutluluğumu bunlar yüzünden gölgelemedim ama onun da zamanı gelecek. Bunlar millet ne diyecek diye yaşayan insanlar kendi namuslarına bile dil uzatabilirler şaşırmam

Bana diyecek ki babası uzakta millet ne der.. sonrasi o kadın ölmüştür zaten
siz böyle tepki vermiyorsunuz halen görüşme arama bu nedir ya denebilecek en ağır lafı demiş
bide kadir gecesinde arama yapmisiniz siz o kadına zaten firsat veriyorsunuz
O gün mutluluğumu baltalamalarına izin vermemek için eşime havale etmiştim o ortaya yangın gibi düşmüştü bana diyecek bir şey bırakmamıştı. Ama onun da zamanı gelecek. Aramasına saatler sonra dönüş yaptım yoksa zaten mesafeliyim

Geçiştirmek istemezdim ama eşim ağızlarının payını verince o anki mutluluğumu bunlar yüzünden gölgelemedim ama onun da zamanı gelecek. Bunlar millet ne diyecek diye yaşayan insanlar kendi namuslarına bile dil uzatabilirler şaşırmam
Nasıl ağızlarının payını verdi ki?
Hala görüşüyorsunuz sonuçta

Yoook artık. Aile terbiyesi işte bu demek. İnsanın çocuğunu terbiye etmesine gerek yok kendini terbiye etsin çocuk zaten aileyi örnek alır sözünü bir kez daha anladım. Gerçekten hikmetinden sual olunmuyor. Annesi olacak kadın kendi kızları için de hamilelik haberini aldıklarında böyle konuşabildi mi acaba Allah'ın vereceği alacağı cana dil uzatabiliyorlar.

Kesinlikle ben de ilahi adalet tecelli etse de üzülürdüm ama önemli olan bu insanların bu belalarla terbiye olmaları fakat eminim ki sizin sağlıklı doğumunuza bile hasetlenmiş, isyan etmişlerdir. Dönüp de ben eğri miyim nereden geldi bu başıma diye düşünmemişlerdir sizden beklediklerini kendileri yaşarken.
Hani anlarım gelinin durumundan haberim olur, nispet yapar gibi gözüne gözüne sokarım. Annesi de üzüntüyle söyledi derim ama, o da yok.

Ben zaten kendi canımın derdine düşmüşüm ki daha bebeğin akıbeti hakkında karar alınmamış tamam mı? Devam mı? Diye. Doktorların onayı bekleniyor ki bu durumda sevinemedim bile. Yani en ufak kırılacağı, incineceği bir durum yok. Artı bu olay olmadan evvel salak gibi " Benim durum pek iç acıcı değil, Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah, ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum" falan diye konuşma bile geçti aramızda.

Bunlar 2. Çocuk düşünüyordu ama ne doktora gittiklerinden, ne de durumundan haberim var. Sormam bile yani herkes ne zaman isterse o zaman yapar.

Annesi surekli birseylere maydanoz olur. "Sen her şeyin iyisini alıyorsun benim kızım alamıyor" bilmem ne? Ya hu alıyorsam senin de kızın çalışsın bir zahmet. Senin kızın tatillere giderken ben eşşek gibi çalışıyorum. Hiiiiç onu görmez Çift maaşla, tek maaş bir mi? 600 km ötede yaşıyorum iyi ki yakın değiliz. Bu kadın gelince ben annemlerden çıkıyorum bu defa da annem "kızım misafir gelmiş ayıp olur" falan. Yemin ederim memleketten soğudum.

O hadsiz görümcenize de " Abla bir daha kocam gelince, sevişeceğimiz günü sosyal medyaya atarım cümle alem bilsin. Aaa yoksa ne derler? Ayıp olur" falan dersiniz.

Bu karaktersizler yüzünden bizlerede ön yargılı olunuyor bir görümce olarak. Hayır yani onun ne haddine sizin hayatınıza böyle seviyesizce mudahil olmak?? Oyle bir durum bile olsa bu eşinle, senin aranda olan bir durum. Ona ne?

Gelin ol, görümce ol, kaynana ol vs. Herkes haddini bilmeli. Herkesin ahlakıda, aklıda kendine yeter. Kardeşlerimin eşi bana bulaşmadığı sürece hayatları beni ilgilendirmez, karışmakta haddime değil.

Ayyy okuyunca yaşadıklarım geldi aklıma ondan sizi çok iyi anlıyorum. Pisliklerinde boğulsunlar. Yarın minnağı kucağınıza alınca, bu çirkinlikleri size misli misli unutturur inşallah. Siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. 🤲

Kızlar henüz yeni hamileyim bu büyük görümce olacak kadını hamileliğimin başından beri ne yapmaya çalışıyor çözemedim.
Eşim işi gereği uzakta bir günlük geldiğinde hamile kaldım.
Hamile kaldığımı söylediğimde şimdi eşin uzakta bu nereden hamile kaldı diyecek millet dedi ilk. Ben de milletten çok Allah'a vereceği hesapları düşünse keşke bu millet demiştim ve eşime havale etmiştim anında görüntülü olarak yüzleştirmiştim.

Sonra başladı felaket tellallığına. Gayet güler yüzlü ve yardımcı olmak ister şekilde ama. Yok çift çizgi diye ümitlenme yine de kese boş olabilir demeler heveslenme demeler. Her şeyi o biliyor ya cahil teneke konuştuğunu maharet sanıyor.

Ben cevap verince genelde susar çünkü büyük olduğu için ve buralarda saygı çok önemli olduğu için hiç kimseden bugüne kadar cevap almadığı için benden de beklemez. O yüzden verince karşılık veremez. Benim lügatımda saygı yaşla kazanılmaz hak edene duyulur. Ben 3 yaşındaki bir çocuğa da saygı duyabilirim, 80 yaşındaki birine de belirli bir çerçevede istediğimi söyleyebilirim yani.

Konuya geliyorum;

Kandil için aradım bebiş nasıl dedi çok şükür iyi sağlıklı dedim. Anaam bizim cahil ordinaryüs bir başladı yok bizim şu tanıdık 3.5 aylık düşük yaptı ben şöyle düşük yaptım yok bu işler nasip yok iş yapmakla alakası yok (annesine hizmet etmemi istiyor alt mesaj bu burada) (ki ederim yaptırsa o kadına helal hoş olsun) ben de Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diyorum kadın oralı değil. Telefona elimi sokup ağzının ortasına yapıştırma teknolojisi istedim o an Rabbimden. Sonra benden hamileyim duam kabul olur diye dua etmemi istedi kızının hamileliği için. O an demek istedim Allah aşkına sen o kötü kalbinle kıza dua etme ben zaten her zaman ediyorum diye. Keşke nasip kısmet deseydim ama onun gibi, anlasaydı biri mutluluğunu hayallerini paylaşırken turşu suyu dökmek ne demek. Ama yine de yapamam çünkü başkasının mutsuzluğuyla mutlu olacak biri değilim her zaman kendime dönük yaşadım fakat böyle toksik insanlar insanı resmen zehirliyor.

Şimdi sormak istediğim ben bu kadına ilk görüştüğümüzde nasıl bir cevap yolu açabilirim? Bunun bir cevabı olacak yaptığıyla kalmayacak seve seve vereceğim ona eksik kaldığı her görgüyü. Ki benden başka kimseye yaşatmasın. Bebeğim için hep şükür namazı kılıyorum kadın beni hıçkıra hıçkıra ağlatarak namaz kılmama sebep oldu. Benim kinim kin bile değil hırsım cevabımı verene kadar o yüzden hem içimi dökmek hem sizlere sormak istedim.

Son olarak tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun ♥️
Tam diyecektim ki kendi çocuğu mu olmuyor aşağılık kompleksi geliştirmiş ondan yapıyor sen yazmışsın kızının çocuğu olmuyor diye.Yaptigi şeylerden fesatlık akıyor benim eski kv de bana sen hamile değilsin miden bulanmiyor demişti sonra bilmem kimin böyle oldu da dış gebelikmis meğer yumurtalığın aldılar demişti ve çocuğum doğana kadar o çocuk kız oğlan değil görürsünüz demişti.Elimizde cukunun boy boy ultrosonlari olduğu halde.O zaman çözemedim salaktim ama sonradan aydım bu kadının doğal yollarla olmamış çocuğu tedaviyle olmuş benimki kendiliğinden oldu diye bütün tatavasi

Ayrıca hadi fesatliktan dil uzatirsin alıştık klasik aşağılık kompleksi geliştirmiş görümce ama namusuna dil uzatması o dili koparirim yine sabretmissin bir de kocanla yuzlestirmissin ona mı hesap vereceksiniz sevisme tarihlerini ben olsam assssslaaa bir daha görüşmem aslaa

Back