- 22 Mayıs 2023
- 1.679
- 2.265
- 53
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Valla ben de bir buçuk sene yapamadım. Ne zaman aşılama negatif sonuçlandı bi dur dedim kendi kendime. Hatta doktorum pes etmek yok daha yeni başlıyoruz ikinci aşılama hemen dedi yok hocam dedim benim bi uzaklaşmam lazım bu konudan. Bir sene boyunca pilatese gidecektim ve hamile kalırım da bebeğe bi şey olur diye gitmiyordum. Aşılama negatif olunca hemen pilatese yazıldım. Saçımı boyamıyordum saçımı boyadım ne istiyorsam yaptım. İkinci ay şehir dışına çıktım misafirimiz vardı eşimle sadece bi defa ilişkiye girdikMaşallahTek çare salmak galiba yapabilir miyim sanmam fjfjjfj
Ayy bu ay hamilelik olmasa da olur(eğer kalırsam doğum yazın ortasında diye düşündüm)ve folik asiti içmeyi bıraktığım ay hamile kalıp yazın ortasında doğum yaptımBir buçuk senelik evliyim korunmasız 8. aydayız. Bu ay buradan da okuduğum seylere güvenerek çok sey denedim ( hayıt otu, çörek otu, vücudu sıcak tutma, hacamat, takviyeler) çok umutluydum ama sanırım yine olmadı.
Belki sorun bende degildir diye düşünmeye de basladım. Belki akısına bırakmak gerekiyor o da dogrudur.
Ama ben yine de son bir kere sormak istedim o ay farklı olarak yaptığınız bir şey var mı?
MaşallahBen olmayacağına inanıp folik asiti bile bırakmıştım geçen ay hiç umrumda olmadı stres yapmadım o yüzden geciktiğin de test yaparken bile havalardan heralde gecikti diye yapmıştım. Önceki aylar gün aşırı deniyordum takip ediyordum geçen ay sadece 3 defa ilişkiyle oldu
İlişkiden dd çok zevk alan biri değilim yani evlendigimizden beri vajinismus vesaire baya ugrastırdı. Ama onu çözdük çok şükür. Yaş da gectigi için ilişki biraz onun için oluyor benim açımdan açıkcası.Ayy bu ay hamilelik olmasa da olur(eğer kalırsam doğum yazın ortasında diye düşündüm)ve folik asiti içmeyi bıraktığım ay hamile kalıp yazın ortasında doğum yaptımtüm rutin kontrollerinizde bi sprun yoksa kafanıza takmayın.Kafa rahatlığı çok öenmli bu süreçte .Eşinize keçi boynuzu özü yedirin.Sperm kalitesini arttırmak için .İlişkiyi hamile kalma düşüncesiyle yaşamayın.Ovulasyon testi felan yapıyorsanız onu da bırakın.
İlişkiden dd çok zevk alan biri değilim yani evlendigimizden beri vajinismus vesaire baya ugrastırdı. Ama onu çözdük çok şükür. Yaş da gectigi için ilişki biraz onun için oluyor benim açımdan açıkcası.Dr da ertelemeyin diyor ne bileyim salıcam bundan sonra ben
Biraz o var evetYaşım geçiyor diye paniklerseniz de sizi etkiler.Ha bu arada gün aşırı olayına da takılmayın.Salıverin gitsinEn tez zamanda bu güzel haberi almanız dileğiyle
Y şeklindeydi rahmim ve ameliyatım çok kolay ve konforluydu. Size ne teşhis koyuldu, Allahım kolaylıklar versinMerhaba rahimdeki şekil bozukluğu neydi acaba ? Ve ameliyat nasıldı kolay mı zor mu? Benimde rahimde şekil bozukluğu var bu yüzden merak ettim
Maşallahbenim eşimin çok şehir dışı seyahati oluyordu biz doktorun önerdiği şekilde 12-14-16. günleri sırasıyla değerlendiremiyorduk. yani ya sadece 14 ya 12-14 falan oluyordu bir türlü 3'lemeyi yapamadığımız gibi 16. günü de hiç denk getirememiştikson seferde de 14 ve 16'yı değerlendirdik ve bizim için keramet 16'daymış sanırım çünkü 4 aydır deniyorduk ve 16. günü denk getirebildiğimiz tek dönem gebe kaldığım dönemimdi. ovülasyon testi falan hiç yapmadım ama zaten bedenimi tanıyordum çatlama zamanını hissedebiliyordum. bir de çok fazla takmamak lazım. ovülasyon testi yapmak aşırı takip etmek ne bileyim bence bu tarz şeyler olumsuz etkiliyor. akışına bırakın her şey yolunda ise o geleceği zamanı biliyordur :)
İnşallah aminBen de hayıt tohumu çayı içtim bu ay. Belki düzenli kullanmak gerekiyordur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir senin de
İnşallah yaa siz ne zamandır deniyordunuzİnşallah aminüç ay bile gerekebilir bünyeye bağlı. Yani macun için öyle deniliyor. Hiç bir sorunum yok ama yinede aldım ilk kavanozda hamile kalanlar fazla. Çayı da çok iyi diyolar hatta çayını bilenler daha çok.
9 ay bittiİnşallah yaa siz ne zamandır deniyordunuz
Evet zamanı değilmiş diyorum her ay... Ovulasyon testi kullandın mi hiçBana yakınnasip zamanını bekliyoruz
Her ay kullandımEvet zamanı değilmiş diyorum her ay... Ovulasyon testi kullandın mi hiç
Bende 4 ay kullanmıştım 6 aydır kullanmiyodum şimdi macun için mecbur kalıp yine aldım . Yumurtlama görünce zaten 3 gün üst üste diyolar. Ama yumurtlama dönemine kadar üç günde değerlendirebilirsinHer ay kullandımhep en güzel günleri değerlendirdim. Üç kere oldu ymt döneminde hep az mı bilmiyorum. Benim ymt çok erken olduğu için üç tane anca oluyor gün aşırı şekilde
Aynen öyle hemen kalktım o şekilde hiç bir zaman uzanamadım acaba o yüzden mi olmuyor diyordum yine de hiç uzanmadım olcaksa böyle de olur diyordumMaşallahYa peki bu salma olayında ilişkiden sonra hemen ayağa mı kalkıyorsunuz nasıl olsa olmaz diye mesela. O şekilde de olabilir mi
HahaBol bol sex arkadaşlar başka yolu yok . Ne kadar çok o kadar iyi günü falan bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?