- 24 Aralık 2024
- 412
- 124
- 18
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Amınn..Allah bagıslasın sizeLütfen rutin muayeneleri aksatmayın. En önemli denediğiniz bu şeyler değil, doktor izlenimidir. Eşiniz ve siz düzenli bütün testlerinizi yaptırın, birlikte hareket edin bence. Henüz 1 sene olmamış bile, kendinizi strese sokmayın. Ben 3 sene bekledim, hatta size kendi hikayemi anlatayım;
İlk 1 sene doğal akışına bıraktık, daha sonra olmayınca sizin gibi geleneksel şeyler denemeye başladım ve hiç bir sonuç alamadım. Doktor kontrollerine başladım sanki bir tek problem bende olabilirmiş gibi. Daha sonra da eşim testler verdi ve onda da problem çıkmadı. Doktoruna denk gelmek çok önemli. O kadar özel ve devlet demeden doktora gittim ve kimse rahmimdeki şekil bozukluğundan bahsetmemişti. Tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ve düzeltme ameliyatı oldum. Şimdi oğlum 4 günlükRabbim sana da nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla
Öncesinde her ay bazen her gun bazen gün asırı yani sık sık ilişki oldu. O ilişkiler sırf bebek için yaptım. Bekledim bat gününü olmadı. Sonra akışına bıraktığım ay oldu. Olursa olur artık ben yoruldum dediğim ay sürekli düşünmediğim ay. Acaba tuttumu diye düşünmediğim ay. En dogrusuda sık ilişki yapmadığım ayaslind tutacağı varsa ansızın tutunuveriyor. O yuzden akışına bırak
Şöyle salmak Allâh ım nasip etpilates+akdeniz diyeti. bir de stres yapmamıştım cünkü o ay gebelik beklentim yoktu. Tamamen salmıştım
sadece o ay salmıştım ya rahim filmi çekilecektim diyeŞöyle salmak Allâh ım nasip et
Merhaba rahimdeki şekil bozukluğu neydi acaba ? Ve ameliyat nasıldı kolay mı zor mu? Benimde rahimde şekil bozukluğu var bu yüzden merak ettimLütfen rutin muayeneleri aksatmayın. En önemli denediğiniz bu şeyler değil, doktor izlenimidir. Eşiniz ve siz düzenli bütün testlerinizi yaptırın, birlikte hareket edin bence. Henüz 1 sene olmamış bile, kendinizi strese sokmayın. Ben 3 sene bekledim, hatta size kendi hikayemi anlatayım;
İlk 1 sene doğal akışına bıraktık, daha sonra olmayınca sizin gibi geleneksel şeyler denemeye başladım ve hiç bir sonuç alamadım. Doktor kontrollerine başladım sanki bir tek problem bende olabilirmiş gibi. Daha sonra da eşim testler verdi ve onda da problem çıkmadı. Doktoruna denk gelmek çok önemli. O kadar özel ve devlet demeden doktora gittim ve kimse rahmimdeki şekil bozukluğundan bahsetmemişti. Tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ve düzeltme ameliyatı oldum. Şimdi oğlum 4 günlükRabbim sana da nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla
MaşallahArı sütü kullandım benim amh düşük olunca umudumda yoktu pek o arada zaten tüp bebek önerdiler hepten umudum kalmamıştı. Sırf denemedim dememek için yaptım yani. Her sabah zeytinyağında beklemiş bir tane incir ve yarım avokado yedim. Beyaz olan herşeyi tüketmedim. Paketli hiçbirşey yemedim. Tam buğday ekmeği yedim. Ek olarak ovulasyon takip ettim. O kadar
MaşallahPilatese başlamıştım bende 2. Ayımdı. Bence en etkili olan o olduher gün tahin yiyordum aç karnına ama bunu bebek için de değil de vücuttaki toksinleri atmak için yapıyordum. Bi de aşılamam tutmamıştı. Tüp bebeğe geçmeyi planlıyordum o yüzden salmıştım açıkçası kafaya takmadım yani
Ben de hayıt tohumu çayı içtim bu ay. Belki düzenli kullanmak gerekiyordur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir senin deBende 10.ay olacak istiyoruz ama tık yok.. öyle aşırı bir stresimde yok nasip artık bende hayıt macunu getirttim reglim baslayinca ona baslayacam
MaşallahUzun bir tatil yaptım. Esim işi gereği şehir dışında bir otelde çalışacaktı 3 hafta. Ben de yıllık izin alıp gittim onunla. Aşırı dinlenmiş hissediyordum kendimi ve hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?