• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadığınız ay diğer aylardan farklı ne yaptınız

Bende 4 ay kullanmıştım 6 aydır kullanmiyodum şimdi macun için mecbur kalıp yine aldım . Yumurtlama görünce zaten 3 gün üst üste diyolar. Ama yumurtlama dönemine kadar üç günde değerlendirebilirsin
Aynen benim çatlama dahil reglden sonra 5 günlük bir ymtlama dönemim oluyor. Regl 7 gün sürüyor çatlama 12.gün :) kısacık zaman değerlendirmeye çalışıyorum

Aynen benim çatlama dahil reglden sonra 5 günlük bir ymtlama dönemim oluyor. Regl 7 gün sürüyor çatlama 12.gün :) kısacık zaman değerlendirmeye çalışıyorum
Tuttuktan sonra tek bir gün ile gebe kalanlar var nasip artık elimizden geleni yapalım 🤭🌺 rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize 🤲🏻

Bir buçuk senelik evliyim korunmasız 8. aydayız. Bu ay buradan da okuduğum seylere güvenerek çok sey denedim ( hayıt otu, çörek otu, vücudu sıcak tutma, hacamat, takviyeler) çok umutluydum ama sanırım yine olmadı.
Belki sorun bende degildir diye düşünmeye de basladım. Belki akısına bırakmak gerekiyor o da dogrudur.
Ama ben yine de son bir kere sormak istedim o ay farklı olarak yaptığınız bir şey var mı?
Keçiboynuzuözü ve demir takviyesi kullandık bide uzun zamandır folik asit kullandım

Vay be nasipte varsa her türlü oluyor demek ki
Şöyle söyleyeyim rahim filmimi de çektirdim hiçbir problemim yoktu eşimde iki kere test verdi ama bir türlü olmuyordu. Doktorum çok stres yaptığımı söylüyordu beni rahatlatmak için aşılama önerdi ve tutmadı. Bir sonraki ay eşimin kafasının etini yedim tüp bebeğe başlayalım diye. O da aldı karşısına 15 tatile kadar beklemek istediğini söyledi. Bu sürece maddi manevi hazır olmadığını belirtti. Çok kızdım ona 😄 en sonunda okul kapanınca (rehber öğretmenim) spora başladım. Ve arkadaşım doğurmuştu ona yardıma gittim, evi temizledim ama öyle böyle değil ahahah çok yoğun geçirdiğim o ayda asla pozisyon düşünmeden ve ayaklarımı kaldırmadan akışında ilişki yaşadım. Yurt dışı ve yurt içi tatil planları yapmıştık. Tatile gitmeden 3 4 gün önce pozitifi gördüm ve tatile gittik. Gitmeden önceki gece kese görüldü. Beta rakibi bile yapmama gerek kalmadı. Cidden saldığın an oluyor. İkinciyi istersem vakti gelince hiç plan yapmadan akışına Allah ne verdiyse devam😄😄

Y şeklindeydi rahmim ve ameliyatım çok kolay ve konforluydu. Size ne teşhis koyuldu, Allahım kolaylıklar versin
Kalp şeklinde rahim dediler bana da ama gebeliğe engel değilmiş gebe kaldıktan sonra düşük olabiliyormuş ama normal doğuranlar da varmış bu yüzden bir sorun olmadığı sürece ameliyat yapmak istemiyorlar. Amin cümlemize inşallah

Şöyle söyleyeyim rahim filmimi de çektirdim hiçbir problemim yoktu eşimde iki kere test verdi ama bir türlü olmuyordu. Doktorum çok stres yaptığımı söylüyordu beni rahatlatmak için aşılama önerdi ve tutmadı. Bir sonraki ay eşimin kafasının etini yedim tüp bebeğe başlayalım diye. O da aldı karşısına 15 tatile kadar beklemek istediğini söyledi. Bu sürece maddi manevi hazır olmadığını belirtti. Çok kızdım ona 😄 en sonunda okul kapanınca (rehber öğretmenim) spora başladım. Ve arkadaşım doğurmuştu ona yardıma gittim, evi temizledim ama öyle böyle değil ahahah çok yoğun geçirdiğim o ayda asla pozisyon düşünmeden ve ayaklarımı kaldırmadan akışında ilişki yaşadım. Yurt dışı ve yurt içi tatil planları yapmıştık. Tatile gitmeden 3 4 gün önce pozitifi gördüm ve tatile gittik. Gitmeden önceki gece kese görüldü. Beta rakibi bile yapmama gerek kalmadı. Cidden saldığın an oluyor. İkinciyi istersem vakti gelince hiç plan yapmadan akışına Allah ne verdiyse devam😄😄
Yaa maşallah ne güzel 🌸🥺🌷

Kzılar ben çok önemli bir detayı düşünmemişim, eşim 6 senedie antidepresan kullanıyor. Bugün dr a yazdım etkiler mi diye. Etkiler dedi yaa napıcam 😔😔😔😔 bir kere bırakmaya çalışmıştı kötü olunca devam etti. Eşi antidepresan kullanıp hamile kalan var mıdır ?moralim bozuldu dün gece aklıma geldi bu da 😞

Kzılar ben çok önemli bir detayı düşünmemişim, eşim 6 senedie antidepresan kullanıyor. Bugün dr a yazdım etkiler mi diye. Etkiler dedi yaa napıcam 😔😔😔😔 bir kere bırakmaya çalışmıştı kötü olunca devam etti. Eşi antidepresan kullanıp hamile kalan var mıdır ?moralim bozuldu dün gece aklıma geldi bu da 😞
Eşim değil ama ben kullanıyorum. Üstelik hamilelik asla düşünmediğim bi dönemde prezervatifle korunurken, hatta o ay aşırı yoğunluktan sadece 2 kere ilişki yaşayarak hamile kaldım. Bence bu işin püf noktası yok. Benim hamile kalmam imkansız gibi bişeydi. Olacaksa oluyor derler ya. Bence tek açıklaması bu.

Eşim değil ama ben kullanıyorum. Üstelik hamilelik asla düşünmediğim bi dönemde prezervatifle korunurken, hatta o ay aşırı yoğunluktan sadece 2 kere ilişki yaşayarak hamile kaldım. Bence bu işin püf noktası yok. Benim hamile kalmam imkansız gibi bişeydi. Olacaksa oluyor derler ya. Bence tek açıklaması bu.
Yaa 😍ama DNA hasarı bile olabiliyormuş Allâh korusun. Korunmayı bile düşündüm bir iki ay artık. Bilmiyorum korktum ya çok üzgünüm

Aaa ben de onu kullanıyorum 😅 hiç takılmayın gebelikte ve emzirirken bile kullanılabilen bir ilaç. Bana bıraktırmadılar bile. Tabi erkek için aynı durum geçerli midir bilemem. Kaç mg kullanıyor
Gerçekten mi...prospektüs de hayvanlarda sperm düşüklüğüne sebep olur fln yazıyor. İnsanlarda öyle bir bulguya rastlanmadı yazıyor ama inandırıcı mı bilmiyorum. Siz bırakabildiniz mi ilacı peki

Gerçekten mi...prospektüs de hayvanlarda sperm düşüklüğüne sebep olur fln yazıyor. İnsanlarda öyle bir bulguya rastlanmadı yazıyor ama inandırıcı mı bilmiyorum. Siz bırakabildiniz mi ilacı peki
Hamilelikte kullanılmaz vs diye çoğu ilacın içinde yazar. Hatta hamilelikte verilen mide bulantısı ilaçları, vitaminler vs prospektüsünde bile yazar bu. Benim folik asitimde yazıyor mesela. Çok ağır ilaçlar olmadığı sürece takılmayın o yazılara. Gebelik kategorisi ve mg önemli. Ben bıraktım ama bi kaç ay sonra beter oldum. İnanın o an biri bana çocuğun olmaz kullanma deseydi gerekirse ömür boyu çocuğum olmasın ama bu işkenceyi çekmeyeyim derdim. Selectra gebelik kategorisi b olan bir ilaç sanırım. Korkulacak hiç bir şey yok. Siz yine de bir sperm durumuna baktırın ama hiç sanmıyorum selectranın engel olduğunu.

Back
X