• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMILE ISEM ALDIRACAGIM

Mangolukek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
47
10
1
28
Kızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . BOŞALDIĞI GOBEGINE OTURDUM Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım 😢

Eklentiler

• Screenshot_20200328-225113.png
    Screenshot_20200328-225113.png
    374,2 KB · Görüntüleme: 607
Son düzenleme:
Kuruma çizgisi bu. Bu kadar korktuğunuz bi isi yapmayın yani o stresle sevişmekten ne zevk alabiliyosunuz. 🤦🏻‍♀️ Bakkaldan ciklet aldırmak değil ki bu.
Ne demek yani kuruma cizgisi 12 saat sonraki bu cizgi 1 saat içinde bu ince çizgi bile yoktu adetime takvime göre 7 gün var

Bakire olup hamile olman mumkun degil bence orda ince bir cizgi var ama pembe degil yani pozitif gibi de durmuyor belirtilerin psikolojik olabilir

Su damlat eğer giderse demek ki kendi çizgisi ve bakireysen imkansız gibi birsey hamile olman ,.
Cok teşekkür ederim neresine şu damlamalıyım . Spermin üzerine oturdum. Idrar damlatılan yere mi bu çizginin üzerine mi

Kızlar 25 yaşımdayım bakireyim fakat erkek arkadaşım ile sevişiyoruz . Bu sefer göbeğine boşaldı bende ellerimi yıkamak icin gitmiştim . Islak mendille sildim dedi bende sildim ama bütün hamilelik semptomlarını gösteriyorum o günden sonra yardım edib lütfeen. Test yaptım hamile isem aldıracağım 😢

Ben silik çizgi gördüm kan testi yaparsan daha iyi olur

Bu arada mademki aldiricaksn biraz daha dikkatli ol yaptigin günahin bedelini bir bebege odetemezsin ne yaparsan yap senin hayatin ne yaptigini bilirsin ama bir bebege mal etme

Ne demek yani kuruma cizgisi 12 saat sonraki bu cizgi 1 saat içinde bu ince çizgi bile yoktu adetime takvime göre 7 gün var
Okuman yazman var ki buraya bunları yazabiliyorsun ve sana yazdıklarımi okuyabilmişsin. Testi yapmadan önceki uygulama talimatlarını okudun ve orda ne diyor onu hatırla. Bu testi yaparsın 10 dk beklersin bir şey yoksa atarsın bitti gitti. 🤷🏻‍♀️ 12 saat ne demek yani 🤦🏻‍♀️

Bakire olup hamile olman mumkun degil bence orda ince bir cizgi var ama pembe degil yani pozitif gibi de durmuyor belirtilerin psikolojik olabilir
Alllah razı olsun allah razı olsun . Semptomları şunlar üzerine oturduğumu düşündükten sonra şunları yaşadım iki kasığında çok ağrıdı, sabahları 7 gün midem bulandı, goguslerim aşırı sisti hala 7 gün var adetime vaginamin içinde birşeyler batıyor yardım edin lütfeen

Okuman yazman var ki buraya bunları yazabiliyorsun ve sana yazdıklarımi okuyabilmişsin. Testi yapmadan önceki uygulama talimatlarını okudun ve orda ne diyor onu hatırla. Bu testi yaparsın 10 dk beklersin bir şey yoksa atarsın bitti gitti. 🤷🏻‍♀️ 12 saat ne demek yani 🤦🏻‍♀️
Cok aşırı stresiyim çok özür dilerim ama okusam bile kendime engel olamıyorum . Öleceğim stresten sizler görmüş bilmiş kişilersiniz.

Alllah razı olsun allah razı olsun . Semptomları şunlar üzerine oturduğumu düşündükten sonra şunları yaşadım iki kasığında çok ağrıdı, sabahları 7 gün midem bulandı, goguslerim aşırı sisti hala 7 gün var adetime vaginamin içinde birşeyler batıyor yardım edin lütfeen
Ben 5 haftalik hamileyim yasadiklarindan tek biri bende yok bulanti hele 7 haftadan sonra olur kaldiki 1 hafta var adetine hamile oldugunu dusunmuyorum çok çok erken bu tarz belirtiler icin

Tabiki adetin e yakin testi tekrarla

Back