beklemek gerçekten çok zor ve inan yalnız değiliz,çok zor süreçler atlattım ki benden daha ağır süreçler atlatıp güzel haberler alan var.İçin rahat olsun canım eninde sonunda bebişlerimizi kucağımıza alcaz
Aynen oyle hepsinin bilincindeyim goruyorum duyuyorum neler neler var cok sukur bu gunumuze bu halimize icte bazen oyle bi an geliyorki patlayacak boyutta oyle anlarda boyle beni ablayacak insanlarla dertlesmek iyi our diye düşündüm ki oyle cok teşekkür ederim Allah razi olsun
Arkadaşlar ben hep her ay olmadikca yeniledim kendimi bu ay da oyle ama bugun yine yanimdki bi ogretmen arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim ben ne kadr kacarsam var yani olacakta hamile haberleri ama olmuyor moralim düşüyor beklemek ne kadar zormus biliyorum Rabbim hayilri bi zamanda getirecek bize de bebegimizi ama zorlanıyorum beklerken gucumu yitiriyor gibiyim
Arkadaşlar ben hep her ay olmadikca yeniledim kendimi bu ay da oyle ama bugun yine yanimdki bi ogretmen arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim ben ne kadr kacarsam var yani olacakta hamile haberleri ama olmuyor moralim düşüyor beklemek ne kadar zormus biliyorum Rabbim hayilri bi zamanda getirecek bize de bebegimizi ama zorlanıyorum beklerken gucumu yitiriyor gibiyim