Arkadaşlar ben hep her ay olmadikca yeniledim kendimi bu ay da oyle ama bugun yine yanimdki bi ogretmen arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim ben ne kadr kacarsam var yani olacakta hamile haberleri ama olmuyor moralim düşüyor beklemek ne kadar zormus biliyorum Rabbim hayilri bi zamanda getirecek bize de bebegimizi ama zorlanıyorum beklerken gucumu yitiriyor gibiyim
Sende ne guzel hamile sin galiba Rabbim hayirli bi evlat olmasini nasip etsin yavrunun hayirlisiyla kucaginda alirsin insCanm Allah sabır versin.Herşeyin zamanı var diyorlar ya inşallah senin de bebişin çok bekletmeden gelir.Hayrlı zamanda gelip hayırlı evlat olur inşallah.Sen üzme kendini.Stres etkiler deniyor
Polikistik over var csnim bu ay klomen e bssladimCanım peki senin bi rahatsızlığın var mı hamile olmanı engelleyen ?
Ben de polikistik overim canım. Kaç aydır istiyorsunuz? Soğan kürü denedin mi?Polikistik over var csnim bu ay klomen e bssladim
Canım benim 4 ay olmadı. Ben de soğan kürü uyguladım beşinci ayımda. Ve hamile kaldım. Keşke tamamlasaydın çünkü bu kürleri tam yapmak gerekiyor şifayı bulmak için her şeyin bi ölçüsü var. Ben bekarkende soğan kürü uygulardım adet olmak için eksik yaptığımda işe yaramazdı adetim gecikirdi ama tam dosdoğru yaptığımda işe yaradı. Ama evlenince yapmadım zaman kaybettim maalesef. Soğan kürüyle hamile kalan onbinlerce bayan var. Gerçekten inanıyorum. Bence adetin bitince 15 gün denemelisin. Evet sıkıcı bir sürec ama güzel şwyler gelmesi içinde sabır gerek8 aydir istiyoruz 1.5 yillik evliyiz denedim canim tabi tam bitiremedim 1 hafta 10 gun felan yapabildim sonrada surekli yapilmasi uygun degil diye yapmadim simdi klomen le beraber bal corek otu tarcin yiyorum sabah aksma cuma muayene gidecegim bakalim yumurtam olacak mi siz ne kadar suredir istoyirsunuz
Anladım canım inşallah her şey gönlünce olsun.inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruzCanim devam edecektim o ay 20 lik disimi aldirmak zorunda oldum tamamlayamadim ondan sonra adetim geckti ve doktorum en son kontrolumde hic yumurtan yok buyuyen klomen e baslayacagiz mecbur bu dahaki ay deyince herseyi biraktim
Aslinda dedigin gibi oldu yarim kullandigim icin o sogan kuru yaptigim aydan sonra hep gecikme oldu iste nasip baya bi askla baslamaistim onada yapiyordum sabah aksam klomen den cevap alamazsam yaparim ins sonraki aylarAnladım canım inşallah her şey gönlünce olsun.inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Insallah canim sen suan hamile misin?Anladım canım inşallah her şey gönlünce olsun.inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Evet canım ama daha yeni keseyi görmeye yarın gideceğim inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorumInsallah canim sen suan hamile misin?
Insallah sikintisiz gecer canim kontrolunEvet canım ama daha yeni keseyi görmeye yarın gideceğim inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum
İnşallah canım. Dualarını bekerimInsallah sikintisiz gecer canim kontrolun
Insallah canim aklimiza geldikce dua edelim birbirimizeİnşallah canım. Dualarını bekerim
canım mutlaka etrafından duymuşsundur ama kesinlikle stresten uzak dur.Ben 1 buçuk yıl bekledim bu anı ve aynen dediğin gibi o kadar zor geçti ki,sürekli ne zaman çocuk olcak diye soranlar veya etraftaki hamile haberlerini aldıkça ki sanki bu dönemde kendin hariç herkes hamileymiş gibi o kadar çok hamile haberi alınıyo ki insan daha da strese giriyo.Ben çok aşırı stres yaptım,adet olduğum her ay çocuğum olmıcak diye ağlıyodum,dışarda bebek görsem gözlerim doluyodu,hatta artık ailem bile çocuk muhabbeti yapmıyodu yanımda üzülcem diye.Benim fsh ım yüksek olduğu için en sonunda tüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an.O yüzden biliyorum çok zor ama çok aza indirmeye çalış stresini eninde sonunda bu duyguyu tadacaksın eminim.ben nerdeyse her gün dua ediyorum,isteyen herkesin bu duyguyu tatması içinArkadaşlar ben hep her ay olmadikca yeniledim kendimi bu ay da oyle ama bugun yine yanimdki bi ogretmen arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim ben ne kadr kacarsam var yani olacakta hamile haberleri ama olmuyor moralim düşüyor beklemek ne kadar zormus biliyorum Rabbim hayilri bi zamanda getirecek bize de bebegimizi ama zorlanıyorum beklerken gucumu yitiriyor gibiyim
Allah razi olsun canim ya ayni seyleri paylasmisiz Rabbim sabrin sonunda sizin gibi bizi de selamete ulastirir ins benim Polikistik over disinda herseyim normal cikiyor ilk defa klomen kullaniyorum bu ay kendime surekli olumlu seyler soyluyorum ama boyle seylerle de karsilasiyorum ve duygularima engel olamiyirum Rabbim sabir versin ne diyeyim bana ve benim gibi bekleyenlerecanım mutlaka etrafından duymuşsundur ama kesinlikle stresten uzak dur.Ben 1 buçuk yıl bekledim bu anı ve aynen dediğin gibi o kadar zor geçti ki,sürekli ne zaman çocuk olcak diye soranlar veya etraftaki hamile haberlerini aldıkça ki sanki bu dönemde kendin hariç herkes hamileymiş gibi o kadar çok hamile haberi alınıyo ki insan daha da strese giriyo.Ben çok aşırı stres yaptım,adet olduğum her ay çocuğum olmıcak diye ağlıyodum,dışarda bebek görsem gözlerim doluyodu,hatta artık ailem bile çocuk muhabbeti yapmıyodu yanımda üzülcem diye.Benim fsh ım yüksek olduğu için en sonunda tüp bebek tedavisiyle hamileyim şu an.O yüzden biliyorum çok zor ama çok aza indirmeye çalış stresini eninde sonunda bu duyguyu tadacaksın eminim.ben nerdeyse her gün dua ediyorum,isteyen herkesin bu duyguyu tatması için
beklemek gerçekten çok zor ve inan yalnız değiliz,çok zor süreçler atlattım ki benden daha ağır süreçler atlatıp güzel haberler alan var.İçin rahat olsun canım eninde sonunda bebişlerimizi kucağımıza alcazAllah razi olsun canim ya ayni seyleri paylasmisiz Rabbim sabrin sonunda sizin gibi bizi de selamete ulastirir ins benim Polikistik over disinda herseyim normal cikiyor ilk defa klomen kullaniyorum bu ay kendime surekli olumlu seyler soyluyorum ama boyle seylerle de karsilasiyorum ve duygularima engel olamiyirum Rabbim sabir versin ne diyeyim bana ve benim gibi bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?