• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile giysileri için hala mı erken?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Selam herkese arkadaşlar.
Bir sorum daha olacak sizlere,ama bu sefer sağlıkla ilgili değil: )
Malum 5 ayın sonlarına geleceğiz Allah nasip ederse.
Ben üstüme bir tek hamile kıyafeti almadım.
Karnımın iyice büyümesini falan bekliyorum vs..
Zaten normalde zayıf değilim,bariz hamile gibide durmuyorum.
Olan bi iki tunikle idare ediyorum.
Fakat merak ettiğim karnım gebelik öncesindede var diye,hep bariz belli olmayacak mı gebeliğim?
6 ila 9 aylık gibi bir karınada sahip değildim ve değilim şu andada: )
ama bana sanki karnım çok çıkmayacak gibi geliyor.Sorun bu değil,sağlıklı olsun yavrum gerisi önemsiz..ama ben üstüme ne giyeceğimi bilemeyeceğim gibi geliyor son bu son haftalarda.
Eski tuniklerimden karnım çıkıyor,ama sanki kilolu bir göbek.Yada dikkatli bakarsak hamile göbeği ile karışık.
Şurdada Allah nasip ederse 3 buçuk ay gibi bir süre kaldı desek.Ben ne yapayım?Çok az giyeceğim için sade ve ucuz bi iki birşey hamile kıyafeti şimdiden bakayım mı,yoksa bekleyeyim mi iyicene büyümesini karnımın?
Hani değişik değişik hamile kıyafetleri alıp bunların elde kalması taraftarıda değilim..Hamileliğim tam belli olunca İnşAllah hatıra olarak bir iki birşey almak istiyorum..ama genede şimdi mi,sonra mı karar veremedim..

karnın çıkması kişiden kişiye değişir ben şimdiden hamile pantolonu giyiyorum.waikikide hamile kıyafetleri ucuz tavsiye ederim.

karnın çıkması kişiden kişiye değişir ben şimdiden hamile pantolonu giyiyorum.waikikide hamile kıyafetleri ucuz tavsiye ederim.

LCV hamile giysileri için uygun muş biliyordum..ama bir türlü nasip olmadı gitmek işte.Fazla yorulmamam lazım.Bakalım iyice tunikler darlaştığında gideceğim sanırım.

ben de senin gibiydim, merak etme 7. aydan itibaren göbek değil bebek olduğu belli oluyor. hamile kotu dışında özellikle hamile kıyafeti almadım. lcw'den 2 xl 3 xl gömlek tunik aldım idare etti.

canım valla ben ilk kızımda 7 ayda hamilelik kıyafetleri giyidim karnım çıkmadı ve tüm kıyafetlerim oluyordu rahattım ama ikinci kızımda yani şuanda 3 ayda hiçbir kıyafetim olmadı wakikiki den aldım herşeyi şuanda 7,5 aylık oldum yine kilom yok 5 kilo aldım ama karnım çabuk çıkmıştı ve kıyafetlerim canımı yakıyordu malum dar paça beli dar sana tavsiyem seni rahatsız eden hiçbirşeyi giyme sıkıştırma kendini wakiki çok uygun al kendine

canım valla ben ilk kızımda 7 ayda hamilelik kıyafetleri giyidim karnım çıkmadı ve tüm kıyafetlerim oluyordu rahattım ama ikinci kızımda yani şuanda 3 ayda hiçbir kıyafetim olmadı wakikiki den aldım herşeyi şuanda 7,5 aylık oldum yine kilom yok 5 kilo aldım ama karnım çabuk çıkmıştı ve kıyafetlerim canımı yakıyordu malum dar paça beli dar sana tavsiyem seni rahatsız eden hiçbirşeyi giyme sıkıştırma kendini wakiki çok uygun al kendine
Daha yeni yeni darlaştığını hissediyorum.Bir rahatsızlık duysamda alsam bir an önce keşke..: )

Zaten sıkıntılı biriyim,ne bebikimin ne kendimin sıkışmasını istemem.6 buçuk 7.ayda belli eder umarım göbek kendini.

Daha yeni yeni darlaştığını hissediyorum.Bir rahatsızlık duysamda alsam bir an önce keşke..: )

Zaten sıkıntılı biriyim,ne bebikimin ne kendimin sıkışmasını istemem.6 buçuk 7.ayda belli eder umarım göbek kendini.

ben de iş için waikikiden bir iki hamile pantolonu bir iki büyük beden gömlek aldım onlarla idare ediyorum, günlük ise tayt, tunik ve hamile şortuyla geçiştiriyorum. waikikiyi şiddetle öneririm hem rahat hem uygun..

canım zaten 6.ayda çok da çıkmıyo göbiş..ama sonrasında çok büyüyor.bence al bir iki hamile tişörtü..şimdi de giyersin en azından, sonra için yanmaz az giydim die,çünkü alman gerekecek son bir iki ay

eğer kendini rahat hissedeceksen hamile giysileri neden erken olsun ki ben 5 aylıkken giymeye başlamıştım kapri almıştım halada giyiyorum ayrıca rengarenk uzun etekler şu an çok moda ve pantolondan fln da daha rahat ben öyle giyiniyorum...

canım zaten 6.ayda çok da çıkmıyo göbiş..ama sonrasında çok büyüyor.bence al bir iki hamile tişörtü..şimdi de giyersin en azından, sonra için yanmaz az giydim die,çünkü alman gerekecek son bir iki ay

Şimdi alsam sonra ki zamanlar nasıl giyebilirim olmaz sanırım büyüyen karnımdan dolayı ama.Elimde kalmaz mı?

ben 5. ayda aldıklarımı hala giyiyorum çok fazla alma karnın büyüdükçe çeşitlendirirsin kıyafetlerini

Şimdi alsam sonra ki zamanlar nasıl giyebilirim olmaz sanırım büyüyen karnımdan dolayı ama.Elimde kalmaz mı?

Canım benim, tişörtler badiler yanlarından büzgülü oluyor, karnın ne kadar büyürse büyüsün giyersin. Gömleklerin yanlarında kuşakları var, onları da karnına göre ayarlıyorsun. Pantolonların bellerinde düğmeli bir lastik şerit oluyor, yine karnına göre ayarlıyorsun onu da. Tek problem belki pantolonların basen kısmından olabilir ama LCW'deki pantolonlar esnek zaten. Hiçbir problem olmaz merak etme.
Ben, pantolondan ziyade, bahcivan etek ya da hamile elbiseleri tavsiye ediyorum, onlar her durumda bedene uyuyor, hem yaz günü rahat edersin. :3:

Back