- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Başka birisi hamileymiş onun bebeğinin kalp atışlarını dinledim benim olmuyor diye agladimnasıl yani canım hamile olduğunu bilmiyor muydun hastaneye giderken orasını tam anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birisi hamileymiş onun bebeğinin kalp atışlarını dinledim benim olmuyor diye agladimnasıl yani canım hamile olduğunu bilmiyor muydun hastaneye giderken orasını tam anlamadım
şimdi anladım bende 1,5 senedir deniyorum bizimde olmuyor sorun yok ama demi aşılama felan yaptılar yada klomen felan kullandın mıBaşka birisi hamileymiş onun bebeğinin kalp atışlarını dinledim benim olmuyor diye agladim
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?Arkadaslar araniza yeni katildim bennn ve hamiş olmak.istiyorum bu ikinci ayim ilk ayimda kimyasal gebelik olustu malesef. Bu ay daha farkli belirtiler var kasık agrisi gogus agrisu ozellikle ucunda falan adetime yaklasik 6 gun var ve cok sabirsizim bu konuda kendimi sakinlestiremiyorum.. sizinle paylasmak istedimRabbi isteyen herkese nasip etsin anneligi
![]()
Belirtiler benziyo canim ama psikolojikte olabiliyo bazen sen adet gunu bekle ve sonra gecikme olursa test yap :)) insallah hamissindirKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
İnşallah canım ben de kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum 6 gün var adet günüme inşallah olumlu sonnuçlanır. Ne zor işlermiş ha deyince oluyo zannediyoduk bu işleri. Şu anda da adet olacakmışım gibi ağrı var kasık bölgemde. Ne düşüneceğimi şaşırdım artıkBelirtiler benziyo canim ama psikolojikte olabiliyo bazen sen adet gunu bekle ve sonra gecikme olursa test yap :)) insallah hamissindir
Benim hala bar o agri oluyo yani korkma yeterki sakin ol Rabbim in izniyle olir insallah bebis :)İnşallah canım ben de kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum 6 gün var adet günüme inşallah olumlu sonnuçlanır. Ne zor işlermiş ha deyince oluyo zannediyoduk bu işleri. Şu anda da adet olacakmışım gibi ağrı var kasık bölgemde. Ne düşüneceğimi şaşırdım artık
Klomen baslicam yeni canimşimdi anladım bende 1,5 senedir deniyorum bizimde olmuyor sorun yok ama demi aşılama felan yaptılar yada klomen felan kullandın mı
inşallah faydası olur canım bende kullandım işe yaramadı yani iki yumurtam geliştiği halde doktor çatlatma iğnesi vermedi küçük yumurtaların var dedi onlar çatlarsa düşük yaparsın felan dedi bide çoklu gebeliğe yol açar ama hepsi düşer dedi hatta adetine kadar birlikte olmayın dedi biz dinlemedik birlikte olduk ama hiç bişey olmadı tutmadı inşallah seninki tutar rabiim hayırlıısnı versinKlomen baslicam yeni canim
Amin canim insallah rabbim herkesin gonlundekini verir hayırlı evlatlar versin rabbim hepimizeinşallah faydası olur canım bende kullandım işe yaramadı yani iki yumurtam geliştiği halde doktor çatlatma iğnesi vermedi küçük yumurtaların var dedi onlar çatlarsa düşük yaparsın felan dedi bide çoklu gebeliğe yol açar ama hepsi düşer dedi hatta adetine kadar birlikte olmayın dedi biz dinlemedik birlikte olduk ama hiç bişey olmadı tutmadı inşallah seninki tutar rabiim hayırlıısnı versin
aynen canım rabbim zamanında hayırlısını versin vatanımıza milletimize bayrağımıza hayırlı evlat olsunAmin canim insallah rabbim herkesin gonlundekini verir hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize
Geri gelen fazlalik olan kısım . o meninin hepsi sperm değilbi kısmı sperm . O yüzden için rahat olsun geri gelen gelsin :)merhaba bayanlar bende ilk denemelerime başladım :) konuyu okuyunca size sormak istedim sorumu. ilişkiye girdikten sonra ne kadar süre yatıyosunuz? ben bi 30 dk falan yatıyorum ama kalkınca sanki meni geliyor öyle hissediyorum. sizde de oldumu böyle?
Kan testi yap. Sakinlesirsin
gorulemeyebilir sanırım.çünkü adet günün geçse de bazen keseyi görmek için bir iki hafta sonra gelmemizi istiyorlar. Hcg 3000 üstü olmadan karından ultrasonlak göremiyorlar.Kan testi yapmadan 3-4 haftalık bebek ultrasonda görülür mü ? Doktora gittim kan testi yapmadan ultrasonla yumurtaliklarima rahmime baktı bebek olsa görülür müydü hanımlar bir umut var mı sizce ?
Anladım teşekkür ederim ınsallah vardırgorulemeyebilir sanırım.çünkü adet günün geçse de bazen keseyi görmek için bir iki hafta sonra gelmemizi istiyorlar. Hcg 3000 üstü olmadan karından ultrasonlak göremiyorlar.
Canım hayırlı olsun bebişin... adet olucakmış gibi ağrım var diyorsun ya sürekli mi yoksa arada bir ağrı gelip gidiyor mu ?Benim hala bar o agri oluyo yani korkma yeterki sakin ol Rabbim in izniyle olir insallah bebis :)
Hamile kalabilmen için adetlerini düzene sokman gerekiyor ki bu bir kadın doğum doktoru kontrolünde ilaç tedavisiyle olsa daha iyi sonuçlar alırsın. Yumurtalık tembelliğin de olabilir adetlerin düzensizse aşırı tüylenmen varsa sivilce akne varsa polikistik sendromu koyabilir doktor sen vakit kaybetmeden doktora git bence kilo fazlan varsa kilo vermenide isteyecektir bilgin olsun canımaranıza yeni katıldım adetlerimi hesaplayamıyorum 9 aydır uğraşıyorum hamilelik için mart ayına göre 2 gün önce adet olmam lazımmış nisa'na göre bugün adet olmam lazım nasıl hesaplicam bilmiyorum beklemekten nefret ediyorum artık sürekli geçen aylara göre hesaplamaya çalışıyorum ama olmuyo bi ay 27. günde olmuşum bi ay30. bi ay 32 bu ay hangisinde olucam
doktora 2 ay önce gitmiştim yumurtalıklarım rahmim hormonlarımda sorun yoktu eşimdede bi sorun çıkmadı bilmiyorum koskoca 9 ay geçti hala tık yok her ay umutlanmaktan sıkıldımHamile kalabilmen için adetlerini düzene sokman gerekiyor ki bu bir kadın doğum doktoru kontrolünde ilaç tedavisiyle olsa daha iyi sonuçlar alırsın. Yumurtalık tembelliğin de olabilir adetlerin düzensizse aşırı tüylenmen varsa sivilce akne varsa polikistik sendromu koyabilir doktor sen vakit kaybetmeden doktora git bence kilo fazlan varsa kilo vermenide isteyecektir bilgin olsun canım
Inşallah en kısa zamanda bizimde meleklerimiz olur
doktora 2 ay önce gitmiştim yumurtalıklarım rahmim hormonlarımda sorun yoktu eşimdede bi sorun çıkmadı bilmiyorum koskoca 9 ay geçti hala tık yok her ay umutlanmaktan sıkıldım