- 4 Nisan 2017
- 152
- 243
- 18
- 34
Bilmiyorum daha canim benimCanm
canm
Naptn hamile misn
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum daha canim benimCanm
canm
Naptn hamile misn
Hayrlisi canm idrar testi alsaydn sabah yaprdin cikar artk varsaBilmiyorum daha canim benimbugun adet gunumdu ama kanamam gelmedi
p.tesi idrar testi yapiyim diyorum gelmezse kanamam biraz zor sabrediyorum ama kismet artik
insallah guzel haberler verebilirim
![]()
Var evde birsuru almistimHayrlisi canm idrar testi alsaydn sabah yaprdin cikar artk varsa
Deli misinn :) hemen yapVar evde birsuru almistimama yine de bekliyim diyorum ya off ne yapsam
Belki küçüktür daha ya belli.olmazsaDeli misinn :) hemen yap
Olur canm artikBelki küçüktür daha ya belli.olmazsa( negatif cikarsa
![]()
Sabah yaptim test kuzum ama sey cok silik belli belirsiz ikinci cizgi cikti gibi benmi yaniliyorum diye esime gosterdim oda gordu bakalim hayirlisiOlur canm artik
kan testinde zaten gayet net çıkar sonuç. 2 hafta önceden kanda ogreneni biliyorum .
merhaba bayanlar bende ilk denemelerime başladım :) konuyu okuyunca size sormak istedim sorumu. ilişkiye girdikten sonra ne kadar süre yatıyosunuz? ben bi 30 dk falan yatıyorum ama kalkınca sanki meni geliyor öyle hissediyorum. sizde de oldumu böyle?
Sabah yaptim test kuzum ama sey cok silik belli belirsiz ikinci cizgi cikti gibi benmi yaniliyorum diye esime gosterdim oda gordu bakalim hayirlisi
Ben temkinli olmayi suan icin daha mantikli buluyorum her insan fitrati farkli tabi.. benim test bole yok gibi ama var gibide o ikinci cizgi senin de olemiydibenım de silikti. pozitifti.Sabrınıza şaşırdım dogrusu.
Bu kadar isticem bebek sahibi olmayı ama adetimin keyfini beklicem.
Koşa koşa kan testine giderdim ben.
Ben temkinli olmayi suan icin daha mantikli buluyorum her insan fitrati farkli tabi.. benim test bole yok gibi ama var gibide o ikinci cizgi senin de olemiydi
Is yerindeyim suan eve gidince atarim resim canim benim :))Canm fotosunu at bakalim belki yardmci oluruz
Ben temkinli olmayi suan icin daha mantikli buluyorum her insan fitrati farkli tabi.. benim test bole yok gibi ama var gibide o ikinci cizgi senin de olemiydi
Noldu cnm hmle misinTelefondan resim yukleyemiyorum yaa kizlar testin resmini atacaktim![]()
Kizlaaarrr hamisimm cok sukurr![]()