Gebeliğe Hazırlık Hamile gibi hissetmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 senelik evliyim ama iki aydir bebis yapma karari aldik cok sukur ikinci ayda Rabbim yüzümüze güldü Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Tekrardan hayırlı olsun , gerçekten çok şanslısın bunu bilmelisin :)

Arkadaslar tebrik ediyorum sonucunu da paylasmissiniz ne güzel bazi insanlar konu aciyor ama sonucu soylemeden kacip gidiyor :)ayrica kimyasal geçirmiş biri olarak umuduma moralime katkida bulunduz eyvallah

Arkadaslar tebrik ediyorum sonucunu da paylasmissiniz ne güzel bazi insanlar konu aciyor ama sonucu soylemeden kacip gidiyor :)ayrica kimyasal geçirmiş biri olarak umuduma moralime katkida bulunduz eyvallah
Hic umudunu yitirme cookk cook dua et :)) Allah in izniyle olur

Hic umudunu yitirme cookk cook dua et :)) Allah in izniyle olur
Hep dua ediyorum her aciya dayanma gucu veren Rabbime sukurler olsun kimyasal sonrasi dunya basima yikilmisti simdi iyiyim cok sukur tek korkum adet duzenim bozulduysa

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum..bende en son 6 martta adet oldum..o gunden bu yana 5 hafta 3 gun adet gecikti...göğüste dolgunluk, bel agrisi...bu sabahta mide bulantisiyla uyandim...artık idrar testi yapmak istemiyorum..bu sabah doktora gittim kan verdim sonuç yarin cikacakmis..eve gelince yine dayanamadim idrar testi aldim ama cikmadi...herhalde kandada cikmaz diye düşünüyorum... Dua edin bana nolur hayirlsi olsun hersey icin...

Hic hayalet cizgi falan da mu yok canim benim baya da gecikmissin cunku

Hiç yok...bundan 20Gun once özel muayenede oldum ne kistim var ne gelen giden...ne olacak sonum bilmiyorum.. o yuzden hiç sevmiyorum idrar testini.. eger kanda cikarsa gebelik.. çok sevinicem..hayırlısı olur inşallah Allah herşeyi bilendir...cok sabirsizjm işte..buda benim imtihanim..

Kiyamam yaa Rabbim den ümit kesilmez cok dua et insallah hamissindir :) sonucunu yaz lutfen

Tahlil sonucum sıfır...internetten baktım.. herseyin hayırlısı olsun inşallah...

Canm uzulme bende bu ay hamile degilim sanirim adet agrilarim var yine ayni benmde 4 5 gun var adetime ovulasyon testide kullandm ustelik bndede doktorda bi sorun cikmadi
Tahlil sonucum sıfır...internetten baktım.. herseyin hayırlısı olsun inşallah...

Canm uzulme bende bu ay hamile degilim sanirim adet agrilarim var yine ayni benmde 4 5 gun var adetime ovulasyon testide kullandm ustelik bndede doktorda bi sorun cikmadi
Hayırlısı olsun canım...bekleyince gelmiyo galiba beklemiycem bende artık geliyosa başüstünde yeri var.. napalım.. vardır bundada bir hayır....

Arkadaslar merhaba bnde yeni katildim ve yazmak istedim. 3 yil oldu evleneli ve ilk gunden bu yana cocuk istyrz ikimizdede bi sorun yok. Ama olmuyrda. Bu ay adetimden bir hafta once cok siddetli bi kasik agrisiyla adet oldm. Adet denirse tabi bi kan pihtisi geldi ve bi kac damla acik kahve akinti bi kac gun boyle devam etti. Bende ise mide bulantisi ogundn beri devam ediyo 2 gundurde siddetli bas agrisi. Test yapmayada korkuyrm negatif cikcak yine die. Ve adetmden 1 haftasonrada goguslerimde agri ve ara ara gelen kahve akinti devam ediyo sizce nedeni ne olabilir

canım ben postu yeni gördüm maşallah ilk ayda bile tutmuş sayılır sonuçta kimyasal bile olsa rabbim ikinci ay vermiş gerçekten çok şanslısın rabbim onu sana mucize olarak gönderdi ona iyi bak tabiki kendine de bende 1,5 senedir deniyorum olmuyor artık saldım olursa olur olmazsa olmaz napalım herkes istediği gibi olmayabiliyor rabbim herşeyin hayırlıısnı sağlıklısını versin.hayırlı olsun tekrardan sağlıklı kucağına almayı nasip ertsin rabbiimmm

Hayirli olsun rabbim hayirlica kucağına almayı nasip etsin dün hastaneye gittim bende bir buçuk yıllık evliyim ilk aydan beri istiyoruz ama olmuyor dün hamileliği görünce çok ağladım hastanenin bahçesinde bide yaşadığım yerde kimsem yok esi.de uzulmesin diye bişey diyemedim çok sormuş rabbim kimseye yaşanmasın her isteyene nasip etsin bebisleriniz insallah sağlıcakla buyur kizlar

nasıl yani canım hamile olduğunu bilmiyor muydun hastaneye giderken orasını tam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…