2 senelik evliyim ama iki aydir bebis yapma karari aldik cok sukur ikinci ayda Rabbim yüzümüze güldüHayırlısı olsun , ne kadarlık evlisin hemen hamile kaldın sanırım .
63.50 cikti daha cok minnakallah bagslasın canm kac cıktı degerın bnde yenı hamıleyım ama ınanasım gelmıyo bı sure gecmesı gerk sanırım:)
2 senelik evliyim ama iki aydir bebis yapma karari aldik cok sukur ikinci ayda Rabbim yüzümüze güldüRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
63.50 cikti daha cok minnak
Hic umudunu yitirme cookk cook dua et :)) Allah in izniyle olurArkadaslar tebrik ediyorum sonucunu da paylasmissiniz ne güzel bazi insanlar konu aciyor ama sonucu soylemeden kacip gidiyor :)ayrica kimyasal geçirmiş biri olarak umuduma moralime katkida bulunduz eyvallah
Hep dua ediyorum her aciya dayanma gucu veren Rabbime sukurler olsun kimyasal sonrasi dunya basima yikilmisti simdi iyiyim cok sukur tek korkum adet duzenim bozulduysaHic umudunu yitirme cookk cook dua et :)) Allah in izniyle olur
Hic hayalet cizgi falan da mu yok canim benim baya da gecikmissin cunkuMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum..bende en son 6 martta adet oldum..o gunden bu yana 5 hafta 3 gun adet gecikti...göğüste dolgunluk, bel agrisi...bu sabahta mide bulantisiyla uyandim...artık idrar testi yapmak istemiyorum..bu sabah doktora gittim kan verdim sonuç yarin cikacakmis..eve gelince yine dayanamadim idrar testi aldim ama cikmadi...herhalde kandada cikmaz diye düşünüyorum... Dua edin bana nolur hayirlsi olsun hersey icin...
Kiyamam yaa Rabbim den ümit kesilmez cok dua et insallah hamissindir :) sonucunu yaz lutfenHiç yok...bundan 20Gun once özel muayenede oldum ne kistim var ne gelen giden...ne olacak sonum bilmiyorum.. o yuzden hiç sevmiyorum idrar testini.. eger kanda cikarsa gebelik.. çok sevinicem..hayırlısı olur inşallah Allah herşeyi bilendir...cok sabirsizjm işte..buda benim imtihanim..
Kiyamam yaa Rabbim den ümit kesilmez cok dua et insallah hamissindir :) sonucunu yaz lutfen
Tahlil sonucum sıfır...internetten baktım.. herseyin hayırlısı olsun inşallah...
Hayırlısı olsun canım...bekleyince gelmiyo galiba beklemiycem bende artık geliyosa başüstünde yeri var.. napalım.. vardır bundada bir hayır....Canm uzulme bende bu ay hamile degilim sanirim adet agrilarim var yine ayni benmde 4 5 gun var adetime ovulasyon testide kullandm ustelik bndede doktorda bi sorun cikmadi
nasıl yani canım hamile olduğunu bilmiyor muydun hastaneye giderken orasını tam anlamadımHayirli olsun rabbim hayirlica kucağına almayı nasip etsin dün hastaneye gittim bende bir buçuk yıllık evliyim ilk aydan beri istiyoruz ama olmuyor dün hamileliği görünce çok ağladım hastanenin bahçesinde bide yaşadığım yerde kimsem yok esi.de uzulmesin diye bişey diyemedim çok sormuş rabbim kimseye yaşanmasın her isteyene nasip etsin bebisleriniz insallah sağlıcakla buyur kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?