Gebeliğe Hazırlık Hamile gibi hissetmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum daha canim benim bugun adet gunumdu ama kanamam gelmedi p.tesi idrar testi yapiyim diyorum gelmezse kanamam biraz zor sabrediyorum ama kismet artik insallah guzel haberler verebilirim
Hayrlisi canm idrar testi alsaydn sabah yaprdin cikar artk varsa

kan testinde zaten gayet net çıkar sonuç. 2 hafta önceden kanda ogreneni biliyorum .

çok doğru, 2 günlük gebe olsan dahi çıkıyor.

30 dakıkaya gerek yok sanırım. Ben zorluk yasamamıstım ama eski topraklardanbir arkadasım demisti kalcanı yukarıkaldırıp bısıklet cevırıyormus gıbı yap dıye :)

Sabah yaptim test kuzum ama sey cok silik belli belirsiz ikinci cizgi cikti gibi benmi yaniliyorum diye esime gosterdim oda gordu bakalim hayirlisi

benım de silikti. pozitifti.Sabrınıza şaşırdım dogrusu.
Bu kadar isticem bebek sahibi olmayı ama adetimin keyfini beklicem.
Koşa koşa kan testine giderdim ben.

benım de silikti. pozitifti.Sabrınıza şaşırdım dogrusu.
Bu kadar isticem bebek sahibi olmayı ama adetimin keyfini beklicem.
Koşa koşa kan testine giderdim ben.
Ben temkinli olmayi suan icin daha mantikli buluyorum her insan fitrati farkli tabi.. benim test bole yok gibi ama var gibide o ikinci cizgi senin de olemiydi

Telefondan resim yukleyemiyorum yaa kizlar testin resmini atacaktim

Ben temkinli olmayi suan icin daha mantikli buluyorum her insan fitrati farkli tabi.. benim test bole yok gibi ama var gibide o ikinci cizgi senin de olemiydi

kan testi yaptırıp , net olarak hamile olup olmadıgını öğrenmekle temkinli olmak ne alaka anlamadım ama evet benim de silikti. Evde kendim yaptıktan sonra, emin olmak istedim ve hastaneye gidip genelik testi yaptırdım.

**cevapla kısmının hemen yanında dosya ekle var, oradan yukleyın foto.
yuklemede hata verirse büyüktür, kırpın .

Canım daha cok yenısın olur Allah ın ıznıyle :) fazla kendını dınleme belırtıler bazen psıkolojık falan olyor sen akısına bırak masallah ılk ayında bıke olnıs bıseyler sahlıkla hayırla olsun ❤❤❤

Hayırlısı olsun , ne kadarlık evlisin hemen hamile kaldın sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…