Kan testi yap. Sakinlesirsin
kan testinde zaten gayet net çıkar sonuç. 2 hafta önceden kanda ogreneni biliyorum .Aslinda gunmun gecmesini bekliyorum daha net sonuc cikmasi icin
kan testinde zaten gayet net çıkar sonuç. 2 hafta önceden kanda ogreneni biliyorum .
hayırlısı olsun. Bekliyorum sonucunuKan vermeye gidiyorum. Dua et lütfen
Bnde merak ettm nedir sonuc :)Kan vermeye gidiyorum. Dua et lütfen
Hayrlisi insallah canm bnmde bu 3. Ayim ovulasyon testi kullanyrm 15 gun sonra belli olcak insallahBiraz daha sabreteye karar verdik esimle 1 hafta sonra belli olur zaten insallaj :)
Ben pek olumlu yorumlar almadim ovulasyon testleriyle ilgili sen memnun musunHayrlisi insallah canm bnmde bu 3. Ayim ovulasyon testi kullanyrm 15 gun sonra belli olcak insallah
Bende aksine cok olumlu yorumlar duydum kk da cok var kullanip hamile kalan bnm 2. Kullanisim ilkinde olmadi yani zamannda bile iliski olsa Rabbmm ol demesi lazm herseyden onceBen pek olumlu yorumlar almadim ovulasyon testleriyle ilgili sen memnun musun
Bende aksine cok olumlu yorumlar duydum kk da cok var kullanip hamile kalan bnm 2. Kullanisim ilkinde olmadi yani zamannda bile iliski olsa Rabbmm ol demesi lazm herseyden once
Amin canm insallah :) ilk cocuk mu senindeKesinlikle oyle Rabbim ne derse oinsallah bir an once bebislerimizi kucagimizi aliriz benim bu ikinci ayim bakalim 8 inde gunum insallah olmustur :)
Evet ya o yuzden bu kadar heyecenli telasli stresliyimAmin canm insallah :) ilk cocuk mu seninde
Hadi hayirli olsun calismalarinmerhaba bayanlar bende ilk denemelerime başladım :) konuyu okuyunca size sormak istedim sorumu. ilişkiye girdikten sonra ne kadar süre yatıyosunuz? ben bi 30 dk falan yatıyorum ama kalkınca sanki meni geliyor öyle hissediyorum. sizde de oldumu böyle?
Olsun canim hamisken gidersin hasta degilsin sonucta hamissin neden gidemeyesin :)) ama Allah korusun dusuk tehlikesi falan yoksa tabi oldugunda .. Rabbim hayirlisini versin insallahevlendikten sonra 10 kilo aldım önce dedim ki kilo vercem öyle başlıcam çalışmalara :))) ama baktım veremiyorum başladım bende :) allah büyük dana gibi bi hamile olurum bende artık çok iştahlı biriyim çünkü :) bide temmuz ayına gittim tur aldım deli gibi hamile kalsam nasıl gidicem bilmiyorum :)) hayırlısı artık deli deli takılıyorum işte :)))
canmHadi hayirli olsun calismalarinbende ole yapiyorum yarim saat kalkmiyorum belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi havaya kadiriyorum falan ama illaki kalkinca bi kismi akiyo ama hepsi degil merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?