Gebeliğe Hazırlık Hamile gibi hissetmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruulker

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
243
Puanlar
18
Arkadaslar araniza yeni katildim bennn ve hamiş olmak.istiyorum bu ikinci ayim ilk ayimda kimyasal gebelik olustu malesef. Bu ay daha farkli belirtiler var kasık agrisi gogus agrisu ozellikle ucunda falan adetime yaklasik 6 7 gun var ve cok sabirsizim bu konuda kendimi sakinlestiremiyorum.. sizinle paylasmak istedim Rabbi isteyen herkese nasip etsin anneligi

Biraz daha sabreteye karar verdik esimle 1 hafta sonra belli olur zaten insallaj :)

Ben pek olumlu yorumlar almadim ovulasyon testleriyle ilgili sen memnun musun
Bende aksine cok olumlu yorumlar duydum kk da cok var kullanip hamile kalan bnm 2. Kullanisim ilkinde olmadi yani zamannda bile iliski olsa Rabbmm ol demesi lazm herseyden once

Bende aksine cok olumlu yorumlar duydum kk da cok var kullanip hamile kalan bnm 2. Kullanisim ilkinde olmadi yani zamannda bile iliski olsa Rabbmm ol demesi lazm herseyden once

Kesinlikle oyle Rabbim ne derse o insallah bir an once bebislerimizi kucagimizi aliriz benim bu ikinci ayim bakalim 8 inde gunum insallah olmustur :)

merhaba bayanlar bende ilk denemelerime başladım :) konuyu okuyunca size sormak istedim sorumu. ilişkiye girdikten sonra ne kadar süre yatıyosunuz? ben bi 30 dk falan yatıyorum ama kalkınca sanki meni geliyor öyle hissediyorum. sizde de oldumu böyle?

Hadi hayirli olsun calismalarin bende ole yapiyorum yarim saat kalkmiyorum belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi havaya kadiriyorum falan ama illaki kalkinca bi kismi akiyo ama hepsi degil merak etme

evlendikten sonra 10 kilo aldım önce dedim ki kilo vercem öyle başlıcam çalışmalara :))) ama baktım veremiyorum başladım bende :) allah büyük dana gibi bi hamile olurum bende artık çok iştahlı biriyim çünkü :) bide temmuz ayına gittim tur aldım deli gibi hamile kalsam nasıl gidicem bilmiyorum :)) hayırlısı artık deli deli takılıyorum işte :)))

Olsun canim hamisken gidersin hasta degilsin sonucta hamissin neden gidemeyesin :)) ama Allah korusun dusuk tehlikesi falan yoksa tabi oldugunda .. Rabbim hayirlisini versin insallah

Canm
Hadi hayirli olsun calismalarin bende ole yapiyorum yarim saat kalkmiyorum belimin altina yastik koyuyorum ayaklarimi havaya kadiriyorum falan ama illaki kalkinca bi kismi akiyo ama hepsi degil merak etme
canm
Naptn hamile misn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…