Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

sen çok karışıksın güzelim ben sana söylim...geçmişimde kürtaj var diyorsun..her şeyden ziyade bir tek cümlen...çocuğum olsunda boşanmayayım diyorsun..şimdi çocuğun olacak bir sürü stresi olacak kocanla şimdi başedemiyorsun çocukla ilgili tartışmalarında ne yapacaksın...bence senin psikolojin hiç sağlam değil ne istediğini bilmiyorsun...çocuk için kocanla barışacaksan ondan artık bir beklentinin kalmadığını gösterir bu sadece tutunacak bir daldır çocuk sana...ama öyle kolay olmuyo işte o işler...daha yeni evlisin çocuktan önce mevcut problemlerini çözmek için çaba göster lütfen yazık etme bebeğine sonra boşanırsın olan ona olur her şey ortada çünkü bu evlilik asla çocukla düzelmez emin ol...

Arkadaşlar üzerine fazla gidildi galiba yani Allah esirgesin kürtajları falan bende tasvip etmem ama olan olmuş bi kere iyi niyetle derdini anlatmış.arkadaş Daha ılımlı kırmadan yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum ne bileyim Allah yardımcısı olsun...........

iki bebeğe kıyıp kürtaj oldunuz şimdide evliliğinizi kurtarmak için hamile kalmayı bekliyosunuz,nasıl bir mantık acaba sizin ki...

boşanmayla bebeğin ne ilgisi var valla anlamadım

sanırım bebek olursa ilişkileri biraz daha pekişir diye bekliyor ama o zaman içinden çıkılması güç bir durumla karşılaşır

ailene rest çekip evlenmişsin olaki boşanırsam nasıl geri dönüceksin Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

bende bir koreli erkekle evliyim.korede kürtaj yaptıranlara katil gözüyle bakıyorlar.hele ki koreli koca bunu duyarsa boşanma sebebidir. diyelim biz evli değiliz ve kazara hamile olayı oldu...erkek kendini sorumlu hisseder ve hemen nikah işlemlerine başlar...bence arkadaşımın eşide 2 defa gizlice kürtaj yaptığını duydu ve bu ağır yükü kaldıramadı ...boşanmak istiyor..hanım kızımızda kocasını yumuşatmak için tekrar hamile kalmak istiyor.yada başka kötü bir olay var...koreli erkekle türk erkeğinin arasında uçurum var...

bebek olmazsa boşanıcak mısınız? şaka mı bu ????????? hey Allahım bukadar kolaymı neyse o sizin bileceğiniz iş tabi...inşallah hamilesindir hayırlısıysa ...

ne biçim iş bu ya..........hem sorunlardan boşanıcam diyorsun........hem çocuk olsun diyorsun? nasıl bir çelişkidir bu anlamadım ben.......

Evliliğinizde sorunlarınız var bu nedenle boşanmak istiyorsunuz

Hamileyseniz boşanmaktan vazgeçecek .Neden çünkü size göre bebekle beraber evliliğinize sihirli değnek değmiş gibi bütün sorunlar uçuuup gidecek

Size de saçma gelmiyor mu ?

Niçin bu kadar eminsiniz bebeğin bütün sorunları kökten çözebilceğine.

Madem istemiyorsunuz evli kalmayı boşanmak istiyorsunuz o zaman hamilelik ihtimali buna engel olmamalı.

Konu geçen yıla aitmiş

Konuyu horlattığı için hulyakevin e teşekkür ediyoruz :mymeka:

Tarihe bakmadan çıkarmayın şu konuları müzeden gözünüzü seveyim ya Çok üzgünüm çoook

ohooo bebek doğduysa şayet yürüyordur yahu kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…