• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilmişim :/

:21: Evet evettttt..sen bu ay beklemedemisin tatlım.nasıl gidiyor çalışmalarrr:49:

Evet ya çatlatma iğnesi yaptım bu p.tesi gitmem gerekiyodu eşim işten izin alamadı bana da görümcemle git falan dedi bende istemeyince bu p.tesiye kaldı :(

Son düzenleme:
Evet ya çatlatma iğnesi yaptım bu p.tesi gitmem gerekiyodu eşim işten izin alamadı bana da görümcemle git falan dedi bende istemeyince bu p.tesiye kaldı :(

hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inş canım:13:.oofff yaa keşke kendin gitseydin göndermedimi annen falanda yakında değilmi tatlım..görümce kala kalsın :)

hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız inş canım:13:.oofff yaa keşke kendin gitseydin göndermedimi annen falanda yakında değilmi tatlım..görümce kala kalsın :)

Yok bitanem ya annemler uzakta tekte göndermedi hastanede bayağı uzak zaten sonuç çıkar çıkmaz yazacam

yok bilmiyorum nasıl yapılıyo?

sitede bununla ilgili tüm yazıları okudum :) tüp bebek bile tutmamışken bununla ikizi olan olmuş.bir sürü güzel yazılar :)

balın içine öğütülmüş olarak çörek otu ve tarçın karıştırp sabah akşam yiyorsun.yumurtaların çatlamasına gelişmesine yardımcı oluyormuş.mümkünse çörek otunu evde öğütüp hemen karıştırmak daha etkiliymiş.istersen çörek otu mücizesi başlığı altında bir incele canım :)

anladım canım çok teşekkür ederim. inşallah ameliyattan sonra yapmaya başlarım artık :)

Ben pko hastasıyım evet yumurtlama sorunum var canım

diğer arkadaşada söyledim biraz önce de..tatlım bi araştır istersen pko hastası olup kullanan varmı diye.

çörek otu+bal+tarçın.okuduklarım dan çok etkilendim kür sayesinde bir çok kişi hamile kalmış..

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Tabiki oğlum için şükrediyorum hergün varlığı benim nefes almam demek. ama az önce yine test yaptım çok çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. yani kanda neden hamile değilim ben onu anlayamadım. rahime alttan muayene edildiği halde gebelik kesesi çıkmadı. hadi dedi doktor daha çok erkendir 6 haftadan önce kese görünmez diye. beklesem daha iyi olacak sanırım. çünkü evde yaptığım her testte hamile olduğum çıkıyo. kist olsa rahimde görünürdü di mi muayenede ? kistler de hamilelik testini etkilermiş diye duydum. şaşırdım yaa.. bu durum çok tuhaf geliyo bana :/

diğer arkadaşada söyledim biraz önce de..tatlım bi araştır istersen pko hastası olup kullanan varmı diye.

çörek otu+bal+tarçın.okuduklarım dan çok etkilendim kür sayesinde bir çok kişi hamile kalmış..

Onu denedim canım bende işe yaramadı ama tekrar denemekte fayda var çok sağol tatlım

çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Tabiki oğlum için şükrediyorum hergün varlığı benim nefes almam demek. Ama az önce yine test yaptım çok çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Yani kanda neden hamile değilim ben onu anlayamadım. Rahime alttan muayene edildiği halde gebelik kesesi çıkmadı. Hadi dedi doktor daha çok erkendir 6 haftadan önce kese görünmez diye. Beklesem daha iyi olacak sanırım. çünkü evde yaptığım her testte hamile olduğum çıkıyo. Kist olsa rahimde görünürdü di mi muayenede ? Kistler de hamilelik testini etkilermiş diye duydum. şaşırdım yaa.. Bu durum çok tuhaf geliyo bana :/

sanırım bebişin seninle canım :))) ama tabi beklemekte yarar var.dediğin gibi kötü birşey olsaydı doktorun görür bilgilendirirdi..aslında kanda daha önce çıkıyor ama bekle bakalım.belkide geç döllenme oldu..

Arkadaşlar belki çok saçma gelecek ama içimden geldiği gibi anlatıcam. Adetim gecikti ve test yaptık , çift çizgi çıktı. sevinçten uçtuk :/ Sonra kan tahlili yaptırdık gebelik var mı yok mu ? kan tahlilinde maalesef gebelik negatif çıktı. doktorumuz gebelik YOK dedi. kan tahlilinde erken bir dönem olduğu için gebelik görülmemesi gibi bir olay olabilir mi ? Allahım ne kadar saçma bir sorudur bu :( ama hamile olmak istiyorum :( Bir oğlum var 4 yaşında. bir de kardeşi olsun istiyorum. 5 aydır hep hayal kırıklığı . artık çok affedersiniz cinsellik bile buna bağlandı bizde. deliricem :( çok mu aptalım :(
Canim bizmde oyle olmusdu 6 aylik ewliyim ilk gece.denedik fakat olmadi 3 ayda olmadi her ay bu ay hamilemiyim diye kafamda soru oluyodu fakat herkes hemen hamile kalirken acaba olmuyomu diye kafamda soru isaretleri wardi sonra herkes bu kadar takmami yeni ewli olduqumuzu qezmemiii soylediler zaman gecdikce bu dusunce aklima yatmis oldu tam sonra olsun Derken 4.ayimda hamile kaldim tabi 2 aylikken kurtaj oldum ama yinede takmamak gerekio

Arkadaşlar belki çok saçma gelecek ama içimden geldiği gibi anlatıcam. Adetim gecikti ve test yaptık , çift çizgi çıktı. sevinçten uçtuk :/ Sonra kan tahlili yaptırdık gebelik var mı yok mu ? kan tahlilinde maalesef gebelik negatif çıktı. doktorumuz gebelik YOK dedi. kan tahlilinde erken bir dönem olduğu için gebelik görülmemesi gibi bir olay olabilir mi ? Allahım ne kadar saçma bir sorudur bu :( ama hamile olmak istiyorum :( Bir oğlum var 4 yaşında. bir de kardeşi olsun istiyorum. 5 aydır hep hayal kırıklığı . artık çok affedersiniz cinsellik bile buna bağlandı bizde. deliricem :( çok mu aptalım :(
Canim bizmde oyle olmusdu 6 aylik ewliyim ilk gece.denedik fakat olmadi 3 ayda olmadi her ay bu ay hamilemiyim diye kafamda soru oluyodu fakat herkes hemen hamile kalirken acaba olmuyomu diye kafamda soru isaretleri wardi sonra herkes bu kadar takmami yeni ewli olduqumuzu qezmemiii soylediler zaman gecdikce bu dusunce aklima yatmis oldu tam sonra olsun Derken 4.ayimda hamile kaldim tabi 2 aylikken kurtaj oldum ama yinede takmamak gerekio bende idrar tahlilinde c ikmisdi ultrasonda bakti gozukmedi herzaman idrar testi gwbelik anlamana gelmez.dedi kan tahliliyle tam onay werdi. Bilqine canm

Canim bizmde oyle olmusdu 6 aylik ewliyim ilk gece.denedik fakat olmadi 3 ayda olmadi her ay bu ay hamilemiyim diye kafamda soru oluyodu fakat herkes hemen hamile kalirken acaba olmuyomu diye kafamda soru isaretleri wardi sonra herkes bu kadar takmami yeni ewli olduqumuzu qezmemiii soylediler zaman gecdikce bu dusunce aklima yatmis oldu tam sonra olsun Derken 4.ayimda hamile kaldim tabi 2 aylikken kurtaj oldum ama yinede takmamak gerekio bende idrar tahlilinde c ikmisdi ultrasonda bakti gozukmedi herzaman idrar testi gwbelik anlamana gelmez.dedi kan tahliliyle tam onay werdi. Bilqine canm

evt işte endişelenmeli miyim ? yani her zaman idrar testinde hamile olmam kan da olmamam bi hastalık sebebi falan mı ki ? iice kafam karıştı

evt işte endişelenmeli miyim ? yani her zaman idrar testinde hamile olmam kan da olmamam bi hastalık sebebi falan mı ki ? iice kafam karıştı
Yok cnm endiselenme idrar testi yani beta hcg hormonun yukselip idrarla gelince teste cikio fakat kaninda bi problem yoksa test bozuk olabilir cunku cok farkli testler war artik sen bi kac kere dene tekrar idrar testini hala oyle olacaqini sanmiyorum cunku kanda yukselip idrar gecio diye biliorm bn. Yine sonuc ayniysa bi doktorunla gorus derim bn.

Yok cnm endiselenme idrar testi yani beta hcg hormonun yukselip idrarla gelince teste cikio fakat kaninda bi problem yoksa test bozuk olabilir cunku cok farkli testler war artik sen bi kac kere dene tekrar idrar testini hala oyle olacaqini sanmiyorum cunku kanda yukselip idrar gecio diye biliorm bn. Yine sonuc ayniysa bi doktorunla gorus derim bn.

bir çok testi denedim hepsinde hamile olduğum sonuç. rahmimde bir kitle kist fln görünmedi muayenede. kan tahlili mi yanlştı diyeceyim nerdeyse artık. neyse kısmet bakalım beklemem gerekiyor sanırım.

bir çok testi denedim hepsinde hamile olduğum sonuç. rahmimde bir kitle kist fln görünmedi muayenede. kan tahlili mi yanlştı diyeceyim nerdeyse artık. neyse kısmet bakalım beklemem gerekiyor sanırım.
Allah allah bnde sasirdim simdi coq sacma bi durummus dediqin qibi:s bi pesinden kosdur bakalim doktora grn ne diycekk.s

Back