Arkadaşlar belki çok saçma gelecek ama içimden geldiği gibi anlatıcam. Adetim gecikti ve test yaptık , çift çizgi çıktı. sevinçten uçtuk :/ Sonra kan tahlili yaptırdık gebelik var mı yok mu ? kan tahlilinde maalesef gebelik negatif çıktı. doktorumuz gebelik YOK dedi. kan tahlilinde erken bir dönem olduğu için gebelik görülmemesi gibi bir olay olabilir mi ? Allahım ne kadar saçma bir sorudur buama hamile olmak istiyorum Bir oğlum var 4 yaşında. bir de kardeşi olsun istiyorum. 5 aydır hep hayal kırıklığı . artık çok affedersiniz cinsellik bile buna bağlandı bizde. deliricem çok mu aptalım
beterin beteri var canım . Bak allah bağışlasın bi çocugun var. Ilk olunca ikincide olur vücudun kendini hazırlıyordur. Ayrıca kesnlikle cinsel hayatını sadece ona yönlendirme hiç takma oluruna bırak olur inşallah .. Benim hiç bebeğim yok ilk bebeğimi 7 haftalık hamileyken kaybettim . şükretmelisin...
geçmiş olsun canım..rabbim bir daha yaşatmasın inş sende hayırlısı ile bebeğine kavuşursun.bende
amin tatlım aminn rabbim tüm isteyenlere en ısa zamanda nasip etsin..
aminnnnnnnnnn inş..kimsenin kucağı boş kalmasın.herkez o duyguyu yaşasın..
o duyguyu çok iyi bilirim. ben de 7 aydır bekliyorum. sorun ben de zannediyordum bu defa da eşim de sıkıntı çıktı. her ay bu ay olursa şu zaman doğar diye hayaller kuruyorumdiğer arkadaşlarında dediği gibi bir çocuğun varmış bence de buna şükür. Artık saymayı hesap yapmayı da bıraktım ben kendimi paralasam da Rabbim istemedikten sonra olmayacak..
Evet arkadaşlara katılıyorum senin en azından 1 tane var benim o da yok Rabbim hepimizin hakkında hayırlısın versin
rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.sende üzülme eşin tedavi olunca seninde olur.biranönce başlayın ertelemeyin canım..
eşime ameliyat dediler.(varikosel) çokta riskli bi ameliyat değilmiş. Ama o annem gelsin öyle ameliyat olacağım diyo. Annesi bu ayın sonunda geliyo. Onu bekliyoruz. Sanırım ameliyattan 3 ay sonra spermler eski haline gelebiliyormuş. Formda da ameliyattan 10 ay sonra hamile kalanları okudum
Her geçen zamanın önemi olduğunun farkında değil ben de bıraktım artık...
senin ve tüm bekleyenlerin ve benimde tez vakitteee bebişleriiiii olsunnnn.amiiiiinnnnnnnnn
kıyamam canım benim ne alaka sen yanındasın işte annesi de gelir sonra dediğin gibi her geçen gün önemli.vardır bir hayır diyelim ozaman..sen öyle kötü olanları örnek alma iyi olanları düşün belki senin 3 ay bile sürmez nerden biliyorsun.hemen yıpratma kendini..bu arada eşine bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirt.birde keçiboynuzu nu kaynatıp suyunu içir sperm kalitesini yükseltirmiş
amin canım aminnnnnn rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnn.tez vakitte göbişler dolsunnnn
işte ben de anlamıyorum bu bizim özelimiz. Allah büyüktür vardır bunda da bir hayır diyelim. Tamam canım sağol söylediklerini yapacağım bunu öğrendiğim iyi oldu
hem göbişler hem kucişlerr ve mutlu annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?