Hamile canlar bı bakarmisiniz

O kadar haklısınız ki ama işte bir buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadim inanın o kadar çok negatif gördüm ki artık test almaktan korkuyorum
Bende aynısını yaşadım benimde 2 sene olmadı
Ama 1 gün gecikme olduğunda hemen test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
Test yap mutlaka aksatma
Negatif görsen bile doktora görün neden bu kadar gecikmen olmuş bakılsın
Ama pozitif görmen daha muhtemel

Canım yarın sağlık ocağına gidip kan vericem sende dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hamileyimdir

Bide kizlar ilk zamanlarda atesiniz kaçtı hamileyken ben bugün ölçtum 37.1 çıktı yüksek degilmi normalde 36 olması gerekiyo diye biliyorum hamileyken yukseliyomus galiba

Bide kizlar ilk zamanlarda atesiniz kaçtı hamileyken ben bugün ölçtum 37.1 çıktı yüksek degilmi normalde 36 olması gerekiyo diye biliyorum hamileyken yukseliyomus galiba
Hiç ölçmedim ben ama vucut ısısının yükseldiği doğru

4 tane test yaptım ben az önce hepsini çöpe attım görmek istemiyorum bos gebelik geçiriyorum galiba günlerdir disim taş içim çürük tahta gibiyim en gec kacinci haftada bebekleri gordunuz hankmlar ben 7 haftada goremedim ..iki gun sinra kurtaj olcam yine gorunmezse dua edin bana nokunolur r

Canım bhcg değerlerin nasıldı ki bazen 8 haftada bile gözükebiliyor kese geç döllenme olmuş olabilir

Kese direk göründü diye tahlil yapmamıza gerek yok demişti doktorum yapmadı bir hafta sonra çağırdı ondada kesede bebek yoktu iki günüm kaldı evde ölüyorum resmen
Bana dua edin nolur belki bi mucize olur .. olmıycak biliyorum şuan bile tutamıyorum.kendimi salya sumuk..3 aynoncede kimyasal yaşadım o yüzden hiç umudum.yok

Bana dua edin nolur belki bi mucize olur .. olmıycak biliyorum şuan bile tutamıyorum.kendimi salya sumuk..3 aynoncede kimyasal yaşadım o yüzden hiç umudum.yok
Canım lütfen kendini bırakma böyle, Rabbim sana bir yol çizmiştir inşallah. Beklemediğin ağaçtan dal yeşeriyor emin ol senin için en hayırlısını nasip edecek Allah. Bekle bakalım biraz daha bir mucize olacak inşallah. Bu arada gebelik testlerin pozitif çıkıyor demi

Evet az önce ultrason kagitlarinida tesleride attım çöpe hamilelik takiplerini sildim telefondan.. nolur dualarınizı esirgemeyin belki bi mucize olur ama olmıycak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…