Hamile canlar bı bakarmisiniz

Bugün sağlık ocağına gittim kan verdm beta hcg 176.80 çıktı
İyi mi nasıl sizce
iyiy canım o yükselir testin o yüzde koyu çıkmamış değerin yükselince koyulaşıyo bu arada göz aydın Allahim inşallah sağlıkla hepimiz be bebeğimizi kuçağımıza alırız isteyen herkese nasip etsin

canım belki geç dolenme olabilir bazılarda 8 haftada .goruyorlar acele etme biraz bekle

geç dolenme olabilir

Kürtaja gittim..doktor baktı bos dedi alacaktı ..muhasebe yatisi yapmaya gittik tam imzaliycam eşim elimi tuttu gidiyoruz dedi beni çıkardı hastaneden ..çıktık konuşmuyoda bende geri döneriz diye düşünüyorum bi arkadaşının ablasının kurtaj oldugu muanenehaneye goturdu beni olacaksak burda olalim dedi mecidiye koy meydanda tm dedim ama içeriyi begenmezsem.olmam dedim. Gittik baktı ultrason bos dedi geç hemşire hazırlasın seni dedi.. hazırlanırken içimden bisey koptu..doktor geldi bakti istiyomuydun bu hamileligi dedi evet dedim dogururmuydun olsaydi hani dedi evet dedim ben bebekte kalp atisida goruyorum dedi ..aglamaya basladim baktigimda hemsirede agliuodu .dua edenlerden allah razi olsun duanizi esirgemeyinn sag salim dogsun herkesin bebeği benimkide

Film gibi ruya gibi kabus gibi biseyler yasadim sonuna şükürler olsun

Şimdi okudum durumunu canım kurtaj oldun diye çok korktum . Şimdiki doktorlar bir acaip gerçekten. Ben de 5 sene önce aynı durumu yaşadım benim tüp bebekti 9 cu haftayı buldu oğlumun görünmesi . Şükür yanımda yatıyor suan . Geçen hafta da anlamına başına geldi aynı şey 3. Ye hamile kanaması olmuş doktora gitmiş . Doktor bebek yok demiş 19 gün sonra gelen kürtaj yapalım demiş . 2 gun sonra başka doktora gitti bebek var şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…