- 2 Temmuz 2019
- 21
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gelartikmelegim21
Evet öyle görünüyo dua edin bana lütfen bi.mucize olsunÇok üzüldüm cnm rabbim yardımcın olsun boş gebelik mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle görünüyo dua edin bana lütfen bi.mucize olsunÇok üzüldüm cnm rabbim yardımcın olsun boş gebelik mi ?
İnşallah herşey normale döner bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bu akşam Kur'an okuyucam senin içinde dua edicem cnm üzme kendiniEvet öyle görünüyo dua edin bana lütfen bi.mucize olsun
Rabbim bir değil binkere razı olsun . Bin kere çok çok sagolunnİnşallah herşey normale döner bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bu akşam Kur'an okuyucam senin içinde dua edicem cnm üzme kendini
4 günKaç gün geçti adetin cnm
iyiy canım o yükselir testin o yüzde koyu çıkmamış değerin yükselince koyulaşıyo bu arada göz aydın Allahim inşallah sağlıkla hepimiz be bebeğimizi kuçağımıza alırız isteyen herkese nasip etsinBugün sağlık ocağına gittim kan verdm beta hcg 176.80 çıktı
İyi mi nasıl sizce
canım belki geç dolenme olabilir bazılarda 8 haftada .goruyorlar acele etme biraz bekle4 tane test yaptım ben az önce hepsini çöpe attım görmek istemiyorum bos gebelik geçiriyorum galiba günlerdir disim taş içim çürük tahta gibiyim en gec kacinci haftada bebekleri gordunuz hankmlar ben 7 haftada goremedim ..iki gun sinra kurtaj olcam yine gorunmezse dua edin bana nokunolur r
geç dolenme olabilir4 tane test yaptım ben az önce hepsini çöpe attım görmek istemiyorum bos gebelik geçiriyorum galiba günlerdir disim taş içim çürük tahta gibiyim en gec kacinci haftada bebekleri gordunuz hankmlar ben 7 haftada goremedim ..iki gun sinra kurtaj olcam yine gorunmezse dua edin bana nokunolur r
Inşallah oyledir ama hiç umudum yokgeç dolenme olabilir
keseyi gordulermiInşallah oyledir ama hiç umudum yok
umudunu kaybetme dua et senin için hangisi hayırlısı o olsunInşallah oyledir ama hiç umudum yok
Evet kese gorundukeseyi gordulermi
ozaman geç dolenmedir değer lerin yukseliyormuEvet kese gorundu
1 hafta felan bekle derim canımEvet kese gorundu
Değerlerime bakmadı kese direk göründü diye.. yarın 8.hafta olcak eğer görünmezse direk alıcak kürtaja1 hafta felan bekle derim canım
Aminnn inşallah yaaa çok mutlu oldum şuanniyiy canım o yükselir testin o yüzde koyu çıkmamış değerin yükselince koyulaşıyo bu arada göz aydın Allahim inşallah sağlıkla hepimiz be bebeğimizi kuçağımıza alırız isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benimCanım yarın sağlık ocağına gidip kan vericem sende dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah hamileyimdir![]()
Film gibi ruya gibi kabus gibi biseyler yasadim sonuna şükürler olsun