Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl başlamasına 3 gün var, ama belimde ve sol kasıkta batma var göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor dün kahverengi leke gördüm test yapsam çıkarmı, az önce biri 4 gün kalmış pozitif gördü

Biz uzun süredir çocuk istiyoruz. Fakat brnim düzene girmek bilmeyen bi adetim var. Defalarca doktora gittim çeşitli tahlil ve araştırmalar yapıldı. Hormonlarımın gayet güzel olduğunu rahmimde bi sorun olmadığını söylediler. Hamile kalmamam için hiç bir neden yok ama olmuyor. 8 ay öncede Bir kezde düşük yaptım. Hamile kalmak için ayriyeten yaptığınız veya önere bileceğiniz birşeyler varsa benimle paylaşabilirmisiniz?
Ben de aynıyım
Bu ay düzenli beslenmeye gayret ediyorum.
Avokado çok iyi diye duydum yumurtlama için onu yiyorum

Biz uzun süredir çocuk istiyoruz. Fakat brnim düzene girmek bilmeyen bi adetim var. Defalarca doktora gittim çeşitli tahlil ve araştırmalar yapıldı. Hormonlarımın gayet güzel olduğunu rahmimde bi sorun olmadığını söylediler. Hamile kalmamam için hiç bir neden yok ama olmuyor. 8 ay öncede Bir kezde düşük yaptım. Hamile kalmak için ayriyeten yaptığınız veya önere bileceğiniz birşeyler varsa benimle paylaşabilirmisiniz?
Merhaba gizem kolay hamile kalamayan biri olarak belki sana bir umut olurum diye yazıyorum bundan tam bir yıl önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu sonra da 1 yıldır olmadi ocak ayında adet almadım doktora gittim ve adet sökücü verdi bebek istediğini de bildiğinden adet olunca gel klomen verelim dedi gittim kelimene başladık ben internetten de baktım bal çörek otu ve tarcin üçlüsünü deneyip hamile kalan kadınları gördüm bende kullandım adetin 9.günü doktora gittim doktor istediğim büyüklüğe gelmemiş yumurta birdaha ki adette gel ilaci 3e çıkaralım dedi ve ne hikmetse ben adet olmadım şuan hamileyim kese ve bebeğin görünmesini bekliyorum bence sende dene o 3liyu belki faydasını görürsün ❤

X