- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
dua eder dua bekleriz
okudum Allah kabul etsin tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. denk geldikçe de okuyacağım inş.
Benim ismmide yazarmisiniz neslihan msj atamiyorum.
Allah hepimizie hayırlı evlatlar versin benide ekleyin adım ayşenur
Beni de eklermisiniz adim gülnur:):):):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudum canim allah herkese nasip eder inşallah bu duyguyu
Beni de ekler misn okudum allh kabul etsinisimlerini ekletmek isteyenler bana msj atabilirler.Allah hepimize anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin insallah
bende anne olmak sityorumbenide eklermisin listeye
Beni de ekler misn okudum allh kabul etsin
benide ekleyin bende varım
Kizlaar hepinize okudumm tez zamanda mutlu haberi alicaksiniz ins
Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."
Sakın pes etme, asla ama asla Rabb'inden ümidini kesme. Sen duanda da, sabrında da ısrarcı ol her daim. Ama sakın ola bu ısrarını duanın icabeti hususunda kullanma. Ne diyor En'am Suresi 91. Ayette; " Allah De, Ötesini Bırak." O halde, sen de Allah'ın kapısını çal ve bırak. Elbet, Mevlam sana kapısını açacaktır. Bugün olmasa, yarın mutlaka...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
okudum inşallahh Allah herkeze nasip etsin bu duyguyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar Rabbim hepinize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin
ben 1 tane Ayet-el Kürsi okudum.
Sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?