Merhaba arkadaşlarım ,evde dar gelen yada olmayan sıfır ayarında pantolonlarım var giymedikten sonra bekletmenin bir anlamı yok , hepsinin beli ayarlanabilir lastikli hamile giyim , isteyen olursa hediye edebilirim , kargo ücreti size ait ,tanıdıklarınız varsa onlarada verebilirsiniz yada ihtiyacı olan birine ,umarım resim yüklemeyi becerebilirim :) iyi günlerde kullanın şimdiden
boyum 170 kilom ise 75.5 olmuşum dün tartıldım :)) pantolonlara gelince içlerinden 1-2 sini giydim , dolapta yer kaplıyor hiç değilse birisi faydalansın istedim, boyu önemli değil tadilat yapılırda bedenin olması önemli siz kaç bedensiniz?
boyum 170 kilom ise 75.5 olmuşum dün tartıldım :)) pantolonlara gelince içlerinden 1-2 sini giydim , dolapta yer kaplıyor hiç değilse birisi faydalansın istedim, boyu önemli değil tadilat yapılırda bedenin olması önemli siz kaç bedensiniz?
olur neden olmasın ,birde gebeliğin ilk haftalarındasın , hangilerini beğendin söyle göndereyim ,yada hepsinide gönderebilirim benim için önemli olan birilerinin işine yaraması , eline geçtiği zaman görürsün hiçbiri giyilmemiş