A
akkoç8480
Ziyaretçi
- Konu Sahibi akkoç8480
-
benim adetim 5 gün geçtikten sonra yaptım çift çizgi çıkmıştı.benimde göğüselrim hassaslaşmıştı.adet sancılarım oluyordu.inşallah hamişsindir canım.Allahım olmayan herkese nasip etsin dualarım hepinize
sende varmı bebek teste baktığını yazmışın varsa eğer teselli et beni lütfen yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla kızlar benim bütün belirtilerim son 2 günde kaybolmuştu.adet günümde göğsümde sıyah kısmında küçük pütürcükler vardı belli belirsiz.çok dikkatli bakıldığında görülebilen.başka hiç bi belirti olmadı nerdeyse.çaydı kahveydi tiksinmeler falan ancak 7.haftamda başladı(keşke başlamasaydı hala çekiyorum)
testlere çok güvenmeyin adetimin ertesi günü sabah yaptım 1 saat sonra ancak ışığa tutlduğunda belli oluyordu.onun için gün ortasında sakın test yapmayın.8. günümde sabah idrarında bile net çıkmadı.Dualarım sizlerle inşallah hayırlı haberler varirsiniz...
valla kızlar benim bütün belirtilerim son 2 günde kaybolmuştu.adet günümde göğsümde sıyah kısmında küçük pütürcükler vardı belli belirsiz.çok dikkatli bakıldığında görülebilen.başka hiç bi belirti olmadı nerdeyse.çaydı kahveydi tiksinmeler falan ancak 7.haftamda başladı(keşke başlamasaydı hala çekiyorum)
testlere çok güvenmeyin adetimin ertesi günü sabah yaptım 1 saat sonra ancak ışığa tutlduğunda belli oluyordu.onun için gün ortasında sakın test yapmayın.8. günümde sabah idrarında bile net çıkmadı.Dualarım sizlerle inşallah hayırlı haberler varirsiniz...
gununu 10 gectikten sonra yap bence kesin sonuc alırsın benim 3 gun gectikten sonra yaptım cıkmadı hatta kan testide yaptırdım gene negatif bugun tam 6 gun gecti ben hala olmadım bende birkac gun gectikten sonra yaptırcam test insallah hamişizdir :sm_confused:
valla kasıklarımda ve gobek etrafımda bazen sancı oluyo bide belim agrıyo baska bise yok bende ama eger bebek varsa niye kan testinde cıkmadı onu anlamadım acaba cokmu erkendi ama 3 gun gecmisti hatta dr bile 3 guncuk icinmi geldin dedi bana cok kızmıstım ona bazı arkadasların hemen cıkıyo anlamadım bir turlu kafam cok karısık sende biraz bekle ondan sonra test yaptır benim gibi kafan karısmasın:sm_confused:
hanımsultan bise demedi 3 gun icin gitmem bile komik gelmis ona ama hastanede tanıs hemsire vardı belki hemen belli olmaz 10 gun gecsin ole gel dedi bende bekliyom iste annemler kuzenlerim falanda sen hamilesin diyo ama ben ve esim insnmak istemiyoruz sonradan hayal kırıklıgı yasamak istemiyom zaten cok kotuyum beklemek insanı mahvediyo
sen hemsiresin galiba is kısmında ole yazıyo benim durumum normalmi acaba varmıdır benim gibi olupta hamile olan... 21 yada 22 sinde falan yaptırcam hatta dahada gec olabilir
napim artık kısmet degilmis etraftakilern soylediklerine inanmak ve hamile olmak istiyorum ama biliyorum degilim insallah sen hamilesindir benim gibi olmazsın ilk defa gunumu gectim ve cok acayip kafam karıstı neyse hayırlısı olsun ne diyim baska:çok üzgünüm:
tamam canım varsa buyuk bir sevincle yazıcam insallah seninde oluryerimseniben
orda kimse varmııııı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?