Hamile arkadaşlar ve hamilelik şüphesi olanlar bakarmısınız

Başka bir konu altında yazdım bunu ben. Ama üstünden çok zaman geçtiği için olmaz diyolar. Ben de umutlanamadım pek öyle deyince. Randevu aldım c.tesi gidicem doktoruma o zamana kadar kimseye söyleyemiyorum da. Eşime de diyemem şimdi hadi hastaneye gidelim diye o hemen umutlanıyo sonra çok üzülüyo. Onun için c.tesi gününü beklemem en hayırlısı sanırım
Benim bildiğim idrar testleri hamilelik yoksa pozitif göstermez çünkü bhcg sadece hamile kalındığında salgılanan bir hormon daha çok yeni olduğu için ikinci çizgi biraz daha geç çıkmış olabilir

Valla canim hamile misin bilmiyorum ama benimde hamile kaldigim ay bacaklarim cok agrimisti.dugunde cok oynamaktn diye dusunmustum.bu arada bende klomenle hamile kaldim
İnşallah cnm benim daha çok baldırlarımın iç kısımlarına doğru ağrıyor

Kızlar bu ay ben birde inofolic ile hayıt hapı kullandım ama yumurtama günüme kadar kullandım olursa bir zararı olmasın diye bu ay doktorum çok sağlıklı bir yumurtan var dedi sanırım onların etkisinde oldu

Kızlar bu ay ben birde inofolic ile hayıt hapı kullandım ama yumurtama günüme kadar kullandım olursa bir zararı olmasın diye bu ay doktorum çok sağlıklı bir yumurtan var dedi sanırım onların etkisinde oldu
Hayıt hapı ne oluyor acaba? Bu arada inş. hamilesinizdir:)

Hayıt hapı ne oluyor acaba? Bu arada inş. hamilesinizdir:)
İnşallah cnm hayıt tohumu Bitkisinin hap haline getirilmişi hayıt suyu ve hayıt tohumu olarakta kullanabilirsiniz. Eğer hormonlarda bir sorun varsa adet düzensizliği varsa hormonları düzenliyor düzenli adet olmayı sağlıyor sağlıklı yumurtlamayı sağlıyor.hamile kalmaya yardımcı bir bitki. Hayıt tohumu ve suyu aktarlarda satılıyor. Hapıda eczanelerde satılıyor adıda agnucaston

İnşallah cnm hayıt tohumu Bitkisinin hap haline getirilmişi hayıt suyu ve hayıt tohumu olarakta kullanabilirsiniz. Eğer hormonlarda bir sorun varsa adet düzensizliği varsa hormonları düzenliyor düzenli adet olmayı sağlıyor sağlıklı yumurtlamayı sağlıyor.hamile kalmaya yardımcı bir bitki. Hayıt tohumu ve suyu aktarlarda satılıyor. Hapıda eczanelerde satılıyor adıda agnucaston
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Doktor tavsiyesi olmadan mı kullandın peki?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Doktor tavsiyesi olmadan mı kullandın peki?
Evet gidip eczaneden aldım adet Zaman'ı kullanmaya başladım yumurtlama günüme kadar günde 1 tane kullandım. Bu hapın bir zararı yok bitkisel çünkü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ben pko hastasıyım senin bir rahatsızlığın var mı

Evet gidip eczaneden aldım adet Zaman'ı kullanmaya başladım yumurtlama günüme kadar günde 1 tane kullandım. Bu hapın bir zararı yok bitkisel çünkü gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ben pko hastasıyım senin bir rahatsızlığın var mı
Hormonlarım normal ama korunmayı bıraktan sonra adet döngüm değişiyr.Bi ay 26 bi ay 28 bi ay 31 günde oluyor

Hormonlarım normal ama korunmayı bıraktan sonra adet döngüm değişiyr.Bi ay 26 bi ay 28 bi ay 31 günde oluyor
O zaman kullanmanı tavsiye ederim cnm bende ilk başta korunmuştum bir kaç ay evlendiğimde 30 günde bir adet olurdum sonra 33 güne çıktı sonrada 35-36 gün bende ilk defa bu ay kullandım kullanıp hamile kalan çok

Tamam canım.Eczacı arkadaşıma getrttireyim.Çok sagolasın.Güzel haberlerini alalım inş.senin de

Kızlar yerleşme kanaması ne Zaman olur sizde oldumu adete kaç gün kala oldu

Back