Adetin geçsin canım öyle yap diyelim ki ve test negatif çıksa da acaba diye düşüneceksin bu sefer adet gününe kadar strese gireceksin ki Allah göstermesin de diyelim hamile değilsin o yaşadığın stres bile adetini geciktirecektir o yüzden akışına bırak bence adetinin üzerinden de 1 hafta geçsin yani kanda baktırmak içinKızlar bu ay klomen kullandım ve yumurtlama günleri ilişki oldu.yumurtlamadan sonra akıntım hala devam ediyor oram hep ıslak su gibi kıvamı renksiz bir akıntı sağ göğüs ucumda bir kaç gündür elleyince acıyor. Sol göğüsümde acı yoktu bugün onada dokununca acımaya başladı. Arada sol kasığım ağrıyor. Dünden beride bacaklarımın üst kısmı iç baldırlarım sanki spor yapmışım gibi ağrıyor . Çok şiddetli olmasada biraz belindeyse ağrı var özellikle ayakta durduktan sonra oturduğumda ağrıyor belim. Bugün adetimin 26. Günü 16. Günü yumurtam çatladı sizce hamile olabilirmiyim birde idrar testini ne Zaman yapsam çıkar. Genelde 35 günde bir adet oluyorum. Ayın kaçında test yapmalıyım
Canım tam emin degilim ama ilk 6 hafta önemliymiş bu durumda henüz yerleşme aşaması oluyomuş ya ondan. Biraz dikkatli olmakta fayda var gibi.Birde kızlar hamilelik şüphemiz olduğu için şuan ikiliye girmek sakıncalımı düşüğe neden olur mu
Cnm inşallah yarın adet olmazsın yarın test yapıcan mıBen de bu ay klomen kullandım. 13 ocakta da çatlama ignesi oldum. Yarın adet olmam lazım. Ama dedigin belirtiler aynen bende de var. Bel agrısı var, kasıklarım batıyo sanki özellikle hareket edince. Durduk yerde bişey yok ama elleyince gögüs uçlarım acıyo. İnşallah vardır kavuşuruz meleklerimize
adetin en az iki uc gun gecsin oyle yap canim emin olursn hem idrarda cikmazsada gidip kan verirsin hayirlisi olsunKızlar bu ay klomen kullandım ve yumurtlama günleri ilişki oldu.yumurtlamadan sonra akıntım hala devam ediyor oram hep ıslak su gibi kıvamı renksiz bir akıntı sağ göğüs ucumda bir kaç gündür elleyince acıyor. Sol göğüsümde acı yoktu bugün onada dokununca acımaya başladı. Arada sol kasığım ağrıyor. Dünden beride bacaklarımın üst kısmı iç baldırlarım sanki spor yapmışım gibi ağrıyor . Çok şiddetli olmasada biraz belindeyse ağrı var özellikle ayakta durduktan sonra oturduğumda ağrıyor belim. Bugün adetimin 26. Günü 16. Günü yumurtam çatladı sizce hamile olabilirmiyim birde idrar testini ne Zaman yapsam çıkar. Genelde 35 günde bir adet oluyorum. Ayın kaçında test yapmalıyım
Bende öyle düşünüyorum adet Zaman'ına kadar ilişki olmasın bir zararı olabilir diye ama ne kadar desemde dün eşim çok ısrar edince ilişki oldu çok kızdım ona bir sabredemiyorsun diye ama hamileliğimden emin olana kadar yok bir daha inşallah varsa birşey olmamıştırCanım tam emin degilim ama ilk 6 hafta önemliymiş bu durumda henüz yerleşme aşaması oluyomuş ya ondan. Biraz dikkatli olmakta fayda var gibi.
Ya inşallah c.tesi doktora gidicem ama ben bugün yaptım aslında test. Bak ekliyorum resmini. Ama ben bunu yaptım ilk 10 dk bişey göremedim. Sonra üstünden çok zaman geçince aklıma geldi yine baktım böyleydi.Cnm inşallah yarın adet olmazsın yarın test yapıcan mı
İnşallah cnm inşallah olmam 31 ni bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi şimdi yapsam çıkmaz zaten biliyorum bekliycem artık Napalım bekleyince günlerde geçmek bilmez olduadetin en az iki uc gun gecsin oyle yap canim emin olursn hem idrarda cikmazsada gidip kan verirsin hayirlisi olsun
Olmaz canım merak etme. Anne öğrenene kadar rabbim korur derler. Merak etmeBende öyle düşünüyorum adet Zaman'ına kadar ilişki olmasın bir zararı olabilir diye ama ne kadar desemde dün eşim çok ısrar edince ilişki oldu çok kızdım ona bir sabredemiyorsun diye ama hamileliğimden emin olana kadar yok bir daha inşallah varsa birşey olmamıştır
Cnm ikinci çizgi var hamilesin galiba hadi inşallah cnm yarın kan testi yaptırsana idrarda çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar hemde emin olursun darısı başıma inşallah ve bütün isteyenlereYa inşallah c.tesi doktora gidicem ama ben bugün yaptım aslında test. Bak ekliyorum resmini. Ama ben bunu yaptım ilk 10 dk bişey göremedim. Sonra üstünden çok zaman geçince aklıma geldi yine baktım böyleydi.
bekle bekle nolir nolmaz stres yapma strestende gecikir varsada cikar zaten onsallah vardr allah gonlune gore versin canimİnşallah cnm inşallah olmam 31 ni bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi şimdi yapsam çıkmaz zaten biliyorum bekliycem artık Napalım bekleyince günlerde geçmek bilmez oldu
İnşallah cnm içime dert oldu dün geceden beri ya birşey olmuşsa diye 1.5 yıldır her ay bir umut bekliyorum çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok RABBİM daha fazla aratmasın inşallahOlmaz canım merak etme. Anne öğrenene kadar rabbim korur derler. Merak etme
Başka bir konu altında yazdım bunu ben. Ama üstünden çok zaman geçtiği için olmaz diyolar. Ben de umutlanamadım pek öyle deyince. Randevu aldım c.tesi gidicem doktoruma o zamana kadar kimseye söyleyemiyorum da. Eşime de diyemem şimdi hadi hastaneye gidelim diye o hemen umutlanıyo sonra çok üzülüyo. Onun için c.tesi gününü beklemem en hayırlısı sanırımCnm ikinci çizgi var hamilesin galiba hadi inşallah cnm yarın kan testi yaptırsana idrarda çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar hemde emin olursun darısı başıma inşallah ve bütün isteyenlere
Amin cnm inşallahhhhbekle bekle nolir nolmaz stres yapma strestende gecikir varsada cikar zaten onsallah vardr allah gonlune gore versin canim
Benim de mayıs da 2 yıl olacak nasıl zordur çok iyi bilirimİnşallah cnm içime dert oldu dün geceden beri ya birşey olmuşsa diye 1.5 yıldır her ay bir umut bekliyorum çok zor ama sabretmekten başka çaremiz yok RABBİM daha fazla aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?