Hamıle arkadaslar Ovulasyonda pozıtıf gorunce hangı gun ilişkiniz oldu

Yumurtlama testınde pozıtıf gordugunuzde hangı gunnler ilişki oldu

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Ovı. Testı pozıtıf olunca hangı gunler ilişki oldu
Ben dun pozıtıf gordum ilişki oldu sabahına uzayan akıntı geldı ama bugun ilişki olmayacak eşim yok...
Sız hangı gunleri degerlndrdınız ıhtımalim varmıdr yoksa bugun mu olmalıydı...

Eşin olsaydı bugünü de kaçırma derdim. Ama dün olmuş olması çok iyi olmuş. İnşallah tutar :) sonrasında da devam edebilirsin kasmaya gerek yok bu arada :)

Eşin olsaydı bugünü de kaçırma derdim. Ama dün olmuş olması çok iyi olmuş. İnşallah tutar :) sonrasında da devam edebilirsin kasmaya gerek yok bu arada :)
Yok kasmıyrmda tatlım koyverdım bn dun oldu ya oda tutmaz dedım nedense nasıp ya onumuzdekı ayda kullancam test bılgı edınmş olurm

Onemli olan yumurta catladiginda icerde sperm olmasi canim bu nedenle senin sansin cok yuksek. Ayrica yumurta catladiktan sonra 24 saat yasayabiliyor yarin da degerlendirirseniz Allah'in izniyle hamile kalırsın. Umutluyum bu ay senden Hayırlısı olsun ❤

Sagol canm bnm nasıp dıyrm sızın gıbı annişlerın tavsıyelerını alyrm baklm

Canım benimde 13-14.gün pikti 14.gün yumurtam çatladı. İlişki ginlerim 10-12-13-15(sabah-akşam)-19 günleri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…