- 23 Kasım 2015
- 160
- 50
- Konu Sahibi flamingo2754
Hastaneye kadın doğuma 10 gün
Oncesinde randevu almıştım
Ayin 25 de randevum
Oncesinde randevu almıştım
Ayin 25 de randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canim adetime 6 gün var, kendimi dinlemiyorum hiç çok rahatim, sen nasılsın, durumlar neselin08 canım nasılsın bu ay birsey var mi
Aynı benimde bata 6 gün var kendimi dinlememeye çalışıyorum ama sanırım Grip gibi bisı olucam 3 gündür baş ağrısı çekiyorum çok halsizim her ihtimale karşı ilaçta kullanmıyorum kafam kazan gibiİyiyim canim adetime 6 gün var, kendimi dinlemiyorum hiç çok rahatim, sen nasılsın, durumlar ne
Tereddütte kalkıp ilaç.alamamak en kötüsü, hadi hayırlısı inş iyi haberler verirsinAynı benimde bata 6 gün var kendimi dinlememeye çalışıyorum ama sanırım Grip gibi bisı olucam 3 gündür baş ağrısı çekiyorum çok halsizim her ihtimale karşı ilaçta kullanmıyorum kafam kazan gibi
Anladim canım hayırlısı olsun hakkımızda belli olmaz beklemediğin anda çiçek açar tüm umutlarBen bu ay umutlu değilim, yumurtlama döneminde tatildeydik,pek aktif olamadık kafam o yüzden rahat herhalde
İnş :)))Anladim canım hayırlısı olsun hakkımızda belli olmaz beklemediğin anda çiçek açar tüm umutlar
Merhaba selin bende bişey yok beklemiyorum da ama belirtiler tam gaz devamMerhaba kızlar nasılsınız, gelen giden var mi durumlar nasıl ?
Bat ne zamandı seninMerhaba selin bende bişey yok beklemiyorum da ama belirtiler tam gaz devam
Merhaba kızlar nasılsınız, gelen giden var mi durumlar nasıl ?
Bat ne zamandı senin
Seninde az kalmış, bu ay dinlemedim kendimi, 2 gün önce kasık ağrısıyla kahve lekelenme oldu, bi kaç saat sürdü sonra kesildi. O günden geri bir.şey yok. Büyük gün Yarın bakalım olurum gibi geliyor.Bata 2 gün kaldı dua edin bana
Seninde az kalmış, bu ay dinlemedim kendimi, 2 gün önce kasık ağrısıyla kahve lekelenme oldu, bi kaç saat sürdü sonra kesildi. O günden geri bir.şey yok. Büyük gün Yarın bakalım olurum gibi geliyor.
İnş canim, geçen ay senin mi lekelenme olmuştu, aklimda öyle kalmış.Lekelenme büyük belirti ama inşallah öyledir ... güzel haberlerini bekliyoruz
Evet ama benim ki adetten çok önce 1 2 damla tek seferde olmuştu sonuç negatif tabiki..ama seninki farklı olmuş adete yakın ve biraz uzun süreli olmuş. .. inşallah onun belirtisidirİnş canim, geçen ay senin mi lekelenme olmuştu, aklimda öyle kalmış.
İnş öyledir :)Evet ama benim ki adetten çok önce 1 2 damla tek seferde olmuştu sonuç negatif tabiki..ama seninki farklı olmuş adete yakın ve biraz uzun süreli olmuş. .. inşallah onun belirtisidir