- Konu Sahibi flamingo2754
Benimde kasıkta batma,sık idrara çıkma, uyku hali,yorgunluk,ayaklarımda üşüme ve hafif mide bulantısı var.psikolojıkmi bilmiyorum hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm demekki degisiyo bndede sagda.. hamile kalmadan once forum forum gezip kendimdede o soylenenleri arardm ama inan herkesn farkli cunku cogu bende yok.. allah bagislaasn rabbim isteyen herkese hayrli saglikli nasip etsn..Özellikle sok kasıgımda kesinlikle adet ağrısına benzemeyen batma şeklinde ağrılar oluyo 5. Haftaya girdim:)
Bende de var aynıları. Sizde hamilelik olmuş uydu?Benimde kasıkta batma,sık idrara çıkma, uyku hali,yorgunluk,ayaklarımda üşüme ve hafif mide bulantısı var.psikolojıkmi bilmiyorum hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Benim bat yarin. Bikac gun once sol kasikta, hafif batmalar olup gecti. Bugun de yine sol kasigimda siddetli anlik igne batmalari oluyor, bir anda bagiriyorum sancisindan, ama anlik olup geciyor. Esim kosup geliyor ikide bir yanima noldu diye. Bu ay sol yumurtaligimdan yumurtladim. Test yapmistim dun sabah, negatif cikti adete 2 gun kala.Dün geceden beri sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bir şeyler yaşıyorum bugün de hissediyorum bunlar normal mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı korkuyorum cevap yazarsanız çok sevinirim.
Meraba canim benimde bugun adet gunum yumurta catladiktan 2 gun sonra cok feci kasik agrisi oldu yatana kadar 3 gun kasik bel ara ara devam etti sonra kesildi pazar gunude sadece bi kere ama cok siddetli kisa sure bobrek sancisi gibi oldu bi de o karnimin agridigi gunden itibaren goguslerim sisti suan catlicaklar sanki baskada bisey yok. Test icin biraz daha bekleyim diyorum ama bu sancilar bdlirti olBilirmi acabaBatma sadece yumurtlama dan 5 gün sonra tutunma aşamasında oldu bende 3 gün falan sürdü. İlerleyen zamanda böbrek sancisi gibi oldu.