• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile arkadaşlar bi bakabilirmisiniz ?

Seremcem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

Hamile arkadaşlar sizden bi isteğim olacak bende bebek istiyorum anne olmak istiyorum hamilelerin duaları daha çok kabul olduğu için sizlerden bana ayetel kursi okumanızı rica ediyorum bir kişi 1 tane okuyabilirmiş okuduğunuzuda yazarsanız sevinirim başka çarem yok lütfen saçma demeyin çok istiyorum dua bekliyorum..şimdiden okuyan herkese çok çok teşekkür ederim :)

saçma olurmu hiç hemen okuyorum çıkmam lazım ama boynumun borcu hemen okucam sen okundu kabul et :34:

ben okudum. Allah gönlüne göre versin

allah kabul etsin inşallah gönlüne ağzına sağlık :16:

Ben de okudum. Allah'ım gönlüne göre versin diye duamı da ettim. İnşallah kabul olur. Bunun için illa hamile olmak şart değil. Bir müslümanın başka bir müslümana ettiği dua Allah'ın en sevdiği işlerdendir. Ve umulur ki geri çevrilmez. O yüzden herkes dua etsin. Rabbim sana ve evlat hasretiyle bekleyen tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda. İnşallah "hamileyim" diye açtığın başlığı da okuruz canım.

Lütfen bi ayetel kursiyi çok görmeyin sizlerden yardım bekliyorum başka çarem kalmadı :-(

okudum rabbım gonlune gore versın ınsallah benım gıbı al kıloları bebıs de duramasın karnında kıpır kıpır yorul uzan yat kalk sısmanla:1:

Canım ben de okudum.Rabbim dualarını dualarımızı kabul eder inşallah.."ya halık" ismini çok anmanı tavsiye ederim..

Back
X