- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende korunmayı bıraktım 1.5 ay sonra hamıle kaldım suan 6 haftalık hamıleyımm
2 düşükden sonra 3. ye hamileyim yine lekelenmem var umarım buna bişey olmaz 5,5 haftalık hamileyim 6 senelik evliyim ve başka hiç cocuğum yoksenağlamasenağlamasenağlama
Bgun doktora gıttım kesem 18 mm ama bebek yok hala 6+3 haftalık hamıleyım offfff ya
selam arkadaşlar
bende uzun çalışmalar ve ağlamalar sonucu sonunda kalanlardanım.
İlk bebeğim ve eylül 10.da kucağıma alıcam oğlumu allah kısmet ederse.
Şuan 4 yıllık evliyim. 1,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Sonra eşimle karar verdik artık bebiş gelsin tabi sanıyorum ben 2-3 aya hamile kalırım ama nerdelmaz: olmadı tabi 1 sene korunmasız ilişki, bekle allah bekle ne gelen var ne giden. en sonunda 2008 nisanda hamile kaldım ama o da 4 haftalıkken düştü.:sinifsinif: Sonrasında gene bi dört ay bekledim . Baktım olcak gibi değil doktora gittim. Yumurta çatlatma denedik 3 ay, gene bişey yok.Her adet kanaması bende salya sümük ağla ağla ölüyorum. En sonunda pes ettim, eşim artık beni piskoloğa götürmeyi falan düşürüken kaydirigubbakcemile
2 ay sonra canım oğlumun müjdesini aldım tabi hamileliliğiin ilk 16 haftası problemli geçti. 30 haftalığım şuan iyyiz ikimizde şükür.
Ama piskoloji çok önemliymiş ben onu anladım.Biliyorum benim durumum gibi çok arkadaş aramızda benim yaptığım hatayı lütfen sizde yapmayın Eşimde de bendede hiç bir sorun yok ama 2,5 sene hamile kalamadım piskopatlığım yüzümdem. Biz kendimizi kastıkça vücut hamile kalmayı reddiyor.Akışına bırakın yerimseniben
canım ALLAH hayırlı saıklı evlad nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen herkezede tez zamanda versin amin:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme canım ya bişey olmaz inş. iş yapma kendini yorma hep yat dinlen riskli günlerini atlatana kadar umarım bişey olmaz ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız kaç ay yada kaç yıl korunmadınız cevaplarınızı bekliyorumm?bide ilk çoçuk ikinci çoçuk diyede belirtirseniz sevinirim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum
bende ogluma korunurken evlılıgımızın 1. ayında hamıle kaldım sonra 6 sene hıc 2. cocuk dusunmedık ıstemedık de ama bellı bı zaman sonra ınsanın fıkrı degısıyor ve bızımde degıstı ama sımdı de mevla vermıyo2 senedır ugrasıyorum 2. asılama yapıyoruz bu ay bakalım kısmet