Mrb arkadaslar evlenelim 1 ay olmak üzere ve hamile kalmak istiyorum fakat suan adet sancısı gibi bişey var ve adet olmama daha 4 gün var birkaç gün önce test yaptık ilk başta bişey cıkmadı bi 15 dk snra çok silinik ama ikinci cizgi cıktı ondan önce yaptığımda ikinci çizginin ucu çok az cıktı sarılmadan dolayı olabilir dediler test ikinciye iki gün sonra yaptım ikinci çizgi bi 15 20 dk snra silinik çıktı ama çok silinik acaba ne oluyor anlayamıyorum yardımcı olun lütfen ve adet sancısı gbi bi sancım var suanda sizce olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamiemiyim
- Konu Sahibi Sdklszgl
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bekleyip adet günü tekrarla testi. Ya da kan testi de yapabilirsin. Çıkar bu zamanlarda. Ama testlere güvenme 5 dk sonrası sağlıklı sonuç vermiyor. Kaale almaMrb arkadaslar evlenelim 1 ay olmak üzere ve hamile kalmak istiyorum fakat suan adet sancısı gibi bişey var ve adet olmama daha 4 gün var birkaç gün önce test yaptık ilk başta bişey cıkmadı bi 15 dk snra çok silinik ama ikinci cizgi cıktı ondan önce yaptığımda ikinci çizginin ucu çok az cıktı sarılmadan dolayı olabilir dediler test ikinciye iki gün sonra yaptım ikinci çizgi bi 15 20 dk snra silinik çıktı ama çok silinik acaba ne oluyor anlayamıyorum yardımcı olun lütfen ve adet sancısı gbi bi sancım var suanda sizce olabilir mi
- 6 Şubat 2018
- 16
- 7
- 16
- 34
Benim adet günümden 5 gün önce silik çıkmıştı hem normal testte hem de erken gebelikte ama adet günümün biraz daha yaklaşmasını bekledim garanti olsun diye adet günüm bugün aslında ama dün kant testi verdim anca çıktı değerler senin de olma ihtimali var ama bence de iyice yaklaşınca birkaç gün sonra kan testi yaptır.
- 6 Şubat 2018
- 16
- 7
- 16
- 34
Tesekkür ederim inşallah hamileyim dir çok istiyorum dua edin lütfen
İnşallah güzel haberi alırsın
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
Kizlar bu sonuc sizce nedirrİnşallah güzel haberi alırsın
Eklentiler
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Görüntü tam net değil sanki anlaşılmıyor canım. Ama sanki birşey var gibi.Kizlar bu sonuc sizce nedirr
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
Boyle benim gibi ikinci cizgisi egik cikan yoktur herhalde :)Görüntü tam net değil sanki anlaşılmıyor canım. Ama sanki birşey var gibi.
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Yeni bir test yaptın mı bugün canım? :) ben kandan baktırdım bugün gebelik yokmuş.Boyle benim gibi ikinci cizgisi egik cikan yoktur herhalde :)
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
İnşaAllah canım. 2 günün kaldı test yapmaya, hadi bakalım.Uc gun sonra adet gunumde yapicam canim :) burdan yazarim yine ama tabii olmazsa da uzulmek yok uzulme insAllah o gelicegi zamani iyi bilir hayirlisiyla
Bende 6 gün geciktim hâlâ olmadım.
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
InsAllah canim :) senin 6 gun gecikmesi aslinda olumluya isaret ama kan testi yaptirmissin gec dollenmede cikmama ihtimali varmi acaba kandaİnşaAllah canım. 2 günün kaldı test yapmaya, hadi bakalım.
Bende 6 gün geciktim hâlâ olmadım.
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Yumurtlamadan 19 gün sonra çıkardı normalde canım kanda ama çıkmayanlar da varmış. 0.100 çıktı.InsAllah canim :) senin 6 gun gecikmesi aslinda olumluya isaret ama kan testi yaptirmissin gec dollenmede cikmama ihtimali varmi acaba kanda
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
Bence arastir bakalim canim bir kac gun gecikme olsa neysede alti gun ve dedigin gibi cikmayabilir hcg hormonu herkeste ayni duzeyde olmayabiliyor ben artik adetten once yapmam ama :) yanlis cikabiliyormus en iyisi adet gecikmesine kadar sabretmekYumurtlamadan 19 gün sonra çıkardı normalde canım kanda ama çıkmayanlar da varmış. 0.100 çıktı.
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Araştırdım canım. 8 haftalık gebeyken kanda anca pozitifi görenler varmış. Oluyormuş ama Kadınlar Kulübünde hiç öyle olana rastlamadım.Bence arastir bakalim canim bir kac gun gecikme olsa neysede alti gun ve dedigin gibi cikmayabilir hcg hormonu herkeste ayni duzeyde olmayabiliyor ben artik adetten once yapmam ama :) yanlis cikabiliyormus en iyisi adet gecikmesine kadar sabretmek
Aynen canım âdeti beklemek en iyisi.
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
Pardon miratech:) iyi diyorlar o test icin sen hic kullanmismiydin canimAraştırdım canım. 8 haftalık gebeyken kanda anca pozitifi görenler varmış. Oluyormuş ama Kadınlar Kulübünde hiç öyle olana rastlamadım.
Aynen canım âdeti beklemek en iyisi.
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Yok canım hiç kullanmadım. Oncomed'i kullandım bu ay kaset tipi. 5li aldım internetten.Pardon miratech:) iyi diyorlar o test icin sen hic kullanmismiydin canim
- 14 Şubat 2018
- 28
- 11
- 3
- 31
- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Aynen canım uygun oluyor. O hassaslardan hiç almadım. Çok pahalılar. Birde negatif çıkarsa zaten 20 lira çöpe :)Aslinda en iyisi oyle canim coklu almak hem uyguna da geliyor ama su hassaslar yirmi otuzdan asagi degil insan meraklanip iki uc defa yapsa yuz lira cope gidiyor :)